Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از یزد، سیدرضا سجودی، معاون توسعه و برنامه ریزی دادگستری استان یزد ظهر امروز در جلسه کارگروه قضایی ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: قوای سه گانه در جمهوری اسلامی و به طور ویژه قوه قضاییه بر پایه مبانی شرعی و قوانین موضوعه و با تفسیر منطقی از اسناد بین المللی، حفظ و حراست از حقوق بشر و حقوق شهروندی آحاد ملت را در دستور کار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نظارت و بازرسی را از دیگر دستاورد های سالهای پس از انقلاب ذکر کرد و گفت: پس از انقلاب، نظارت و بازرسی نظامند درون سازمانی با هدف حراست و صیانت از نیروی انسانی و ارتقای سطح کیفی خدمات و مقابله با فساد در قوه قضاییه تشکیل و به صورت مستمر بر ابعاد آن افزوده شده است به نحوی که بازرسین، بی وقفه جنبه های مختلف عملکرد نیروی انسانی و سیستمی را در فرآیند نظام عدالت کیفری و حقوقی تحت رصد قرار می دهند تا با اصلاح امور، بهترین شرایط برای خدمت به مردم و انجام رسالت خطیر احقاق حق و اجرای عدالت مهیا شود.

این مقام قضایی افزود: علی رغم تلاش های بسیار زیاد در قوه قضاییه و وظیفه بسیار حساس و سنگین کارکنان این دستگاه، بنگاه های شایعه پراکنی تحت نفوذ دشمنان، همواره هجمه های بسیار گسترده ای علیه این قوه با هدف تضعیف آن در دستور کار دارند.

معاون توسعه و برنامه ریزی دادگستری استان یزد، از ورود به حوزه اقتصاد مقاومتی و بحث حمایت قضایی از سرمایه گذاری به عنوان یکی از دیگر از وظایف دستگاه قضایی یاد کرد و گفت: با محوریت این معاونت، در حوزه حمایت قضایی از سرمایه گذاری سالم و حفظ و توسعه اشتغال، گام های خوبی برداشته شده و تصمیمات اخذ شده در این حوزه با هماهنگی سایر نهادهای ذی ربط، نتیجه بخش بوده است.

وی نظر سنجی و آسیب شناسی در حوزه مأموریت های قوه قضاییه را از دیگر وظایف معاونت توسعه و برنامه ریزی برشمرد و بیان کرد: شناسایی دقیق مشکلات، ارزیابی چالش ها و برنامه ریزی جهت برون رفت از موانع و بهبود وضعیت ها، رسالت دیگری است که با محوریت مراکز علمی و رویکرد های فنی انجام می گیرد.

سجودی یادآور شد: به نظر می رسد عمده مشکلات را باید در حوزه سیاست های تقنینی و قانونگذاری جستجو کرد که گاه قانونگذاری بدون توجه به دیدگاه متخصصین و لحاظ شرایط اجتماعی و تهیه زیر ساخت های مناسب صورت می گیرد و قوه قضاییه را در اجرای این قوانین دچار مشکل و به سمت سیاست گذاری قضایی سوق می دهد، که همین مسأله باعث رویه های متفاوت و تفاسیر گوناگون و در نتیجه تشتت آراء و توالی مترتب بر آن ها می شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۳۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت هوشمند بر زنجیره تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، اسحاق عامری سیاهویی، با بیان اینکه بدون داشتن برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک هیچ اقدامی پتانسیل نهایی خود را آشکار نمی‌کند و امروزه با ابزارهای دقیق نرم افزاری شاید بتوان آگاهانه و هوشیارتر از پیش در این مسیر گام نهاد، تصریح کرد: در همین راستا اداره کل تجهیزات پزشکی، ضمن ایجاد سامانه‌ای به منظور برنامه‌ریزی و سیاستگذاری اهداف کلان از جمله نظارت بر ارزهای تخصیصی، موارد مشمول تغییر اولویت ارزی، مابه‌التفاوت اقلام بیمه‌ای و…، تلاش خود را بر نظارت هوشمند بر زنجیره تأمین تجهیزات و ملزومات پزشکی متمرکز کرده است.

وی همچنین با اشاره به ارتباط آنلاین و برخط با تأمین کنندگان و تولیدکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی این اقدام را ارتباط دوسویه مطمئنی برشمرد که در به ثمر رسیدن اهداف با بهره مندی از خرد جمعی و اجتناب از تصمیم گیری و تصمیم سازی یک سویه پیشگیری می‌کند.

معاون فنی کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه در راستای جلوگیری از بروز کمترین تنش به مراکز درمانی سراسر کشور، کمبود و مشکلات تأمین به صورت مدون رسیدگی و پیگیری می‌شود گفت: یکی از جمله اقدامات مهم اجرایی ما در اداره کل، مدیریت توزیع حواله‌ای و طرح توزیع متناسب و عادلانه اقلام استراتژیک و مهم می‌باشد که موجب اتفاقات مطلوبی در رفع دغدغه بیماران شده است.

وی بیان داشت: نظارت هوشمند که علاوه بر تأکیدات رئیس سازمان غذا و دارو بر آن عملاً یک خواسته و مطالبه جدی از سوی مسئولان تراز اول کشور و در همه بخش‌ها است از جمله برنامه‌های استراتژیک ما هم محسوب می‌شود لذا تدوین شاخص‌های رتبه‌بندی تأمین کنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی و پیاده سازی سامانه به این منظور هم از فعالیت‌های جدی ما است.

عامری در پایان با اذعان بر اینکه مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک مفهومی کلان‌تر از اقدامات یاد شده ما دارد که ملهم از قوانین بالادستی است، خاطر نشان کرد: ما برای اینکه در چارچوب وظایف اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی بتوانیم رویکردی مشخص داشته باشیم تمام تلاش خود را در مسیر حرکت به برنامه‌های تعریف شده قرار می‌دهیم.

کد خبر 6080562 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مجلس نظارت در حوزه ورزش را بیشتر کند
  • عملیات «وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است
  • عملیات«وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است
  • استفاده از ظرفیت های صلح و سازش برای کاهش پرونده های ورودی
  • دستور مهم اژه ای به مسئولان قضایی
  • سند تحول و تعالی قوه قضاییه در یک نگاه/ از تحول در نظام مدیریتی تا رفع موانع تحقق مأموریت‌ها
  • مهم‌ترین ویژگی‌های سند جدید تحول قضایی؛ از تحول در نظام مدیریتی تا رفع موانع تحقق مأموریت‌ها
  • یک گام به نفع حقوق شهروندی
  • نظارت هوشمند بر زنجیره تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی
  • توسعه دادرسی الکترونیک در حوزه‌های قضایی زنجان