Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- سفير انگليس در تهران اعلام کرد: در مورد توافق هسته اي برجام از آمريکا تبعيت نمي کنيم؛ بلکه سياست هاي خودمان ملاک عمل ماست.

«راب ماکِر» شامگاه دوشنبه پس از پايان نشست هم انديشي نمايندگان خارجي مقيم ايران و فعالان تجاري در پاسخ به خبرنگار اقتصادي ايرنا افزود: برجام براي ما اهميت بسياري دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي برجام را «توافقي موفق در زمينه برقراري صلح و امنيت جهاني» خواند و ادامه داد: ما به اين توافق پايبند بوده و آن را ادامه مي دهيم؛ زيرا در زمينه اقتصادي سودمندي هاي بسياري براي ما و ايران داشته است.
«آمريکا از برجام خارج شده است اما ما از اين سياست دفاع نمي کنيم».
توافق هسته ‌اي برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) بيست و سوم تيرماه سال 1394 (چهاردهم ژوئيه 2015) در وين اتريش بين نمايندگان جمهوري اسلامي ايران، اتحاديه اروپا و گروه 1+5 شامل انگليس، فرانسه، آمريکا، روسيه، چين و آلمان امضا شد.
«دونالد ترامپ» که از بهمن سال 1395 به عنوان رييس جمهوري آمريکا بر سر کار آمده است، شامگاه هجدهم ارديبهشت ماه خروج از توافق هسته اي برجام را اعلام و دستور بازگشت تحريم ها را در دوره 90 و 180 روزه صادر کرد.
کميسيون مشترک برجام در پايان نخستين نشست وزيران امورخارجه کشورهاي طرف قرارداد (بجز آمريکا) که پانزدهم تيرماه در وين برگزار شد، با صدور بيانيه اي بر حفظ، ارتقا و گسترش بيشتر روابط اقتصادي با ايران تاکيد کرد.
** مي خواهيم در برجام بمانيم
اين ديپلمات انگليسي در پاسخ به پرسشي درباره سرنوشت برجام گفت: صحبت کردن در مورد آينده برجام سخت است اما ما درباره اين توافق مواضع روشني داريم.
وي ادامه داد: ما مي خواهيم در اين توافق بمانيم.
«برجام چالش هايي دارد که من و همکارانم به دنبال پيدا کردن راه حل هاي مناسبي براي غلبه بر اين چالش ها هستيم».
سفير انگليس در تهران درباره پيشنهاد خود براي رفع اين چالش ها گفت: بايد در کنار هم باشيم تا به نتايج خوبي در اين زمينه برسيم.
وي در پاسخ به خبرنگار ديگري که درباره سياست لندن در اين باره پرسيد، بار ديگر تصريح کرد: ما در برجام مي مانيم و سياست ما در اين زمينه شفاف است.
** حمايت از برجام به شعارهاي سياسي محدود نشود
سفير انگليس در تهران همچنين در نشست فعالان اقتصادي و سفيران کشورهاي خارجي گفت: پشتيباني از قرارداد برجام نبايد به شعارهاي سياسي محدود شود؛ بلکه بايد اقداماتي عملي در پي داشته باشد تا روابط اقتصادي برقرار شود.
ماکِر افزود: تا زماني که ايران شرايط برجام را اجرا کند ما نيز از آن پشتيباني خواهيم کرد.
وي گفت: همکاران ما در لندن و اروپا سخت کار مي کنند تا راه هايي را براي مقابله با مشکلات ناشي از تحريم هاي آمريکا بيابند.
اين ديپلمات انگليسي يادآوري کرد: از زمان اعلام خروج آمريکا از برجام، يک شرکت مهم انگليسي با طرف ايراني قرارداد امضا کرد؛ بنابراين کسب و کار ادامه پيدا مي‌کند و رو به گسترش است.
وي اضافه کرد: وظيفه ماست که اين اعتماد جامعه و بخش خصوصي ايران و خود را حفظ کنيم.
به گزارش ايرنا، نوزدهم ارديبهشت ماه يعني فقط يک روز پس از اعلام تصميم آمريکا براي خروج از برجام، تفاهمنامه همکاري شرکت هاي ايراني و انگليسي در زمينه پايانه هاي صادرات نفت امضا شد.
نشست هم انديشي نمايندگان خارجي مقيم ايران و فعالان تجاري عصر امروز با حضور معاون اول رييس جمهوري، وزير امورخارجه، نمايندگان بخش خصوصي و سفيران و کارگزاران خارجي در تهران برگزار شد.
اقتصام*6984*٩١٨٩*1961*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۳۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم های هماهنگ آمریکا و انگلیس علیه ایران اعلام شد

به گزارش جماران؛ آمریکا و انگلیس امروز -پنج‌شنبه- و در ادامه اقدام‌های ضدایرانی خود، دور جدیدی از تحریم‌ها را علیه تهران اعمال کردند.

در چارچوب این تحریم‌ها، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا، ۱۶ فرد و دو نهاد در ایران که موتورهای پهپادهای مورد استفاده در حمله اخیر را تولید می‌کنند، هدف تحریم قرار داد.

انگلیس نیز در اقدامی هماهنگ، چندین سازمان نظامی، اشخاص و نهادهای ایرانی که در صنایع پهپاد و موشک‌های بالیستیک ایران فعالیت می‌کنند را هدف تحریم قرار داده است.

 

دیگر خبرها

  • تحریم های هماهنگ آمریکا و انگلیس علیه ایران اعلام شد
  • مبادلات تجاری ایران و ازبکستان افزایش می‌یابد
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • واکنش سفیر ایران در سوریه به تهدیدات توخالی رژیم صهیونیستی
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران‌ در ترکیه با وزیر امور خارجه
  • انگلیس خواستار تشدید سیاست شکست‌خورده تحریم‌ ایران شد
  • استوری جدید گروسی با تگ ایران
  • کیهان: عامل اصلی مشکلات اقتصادی کشور، پدرخوانده‌ های حامی برجام هستند!
  • سفیر سابق بریتانیا: چرت نگویید! سفارت ایران در دمشق فرقی با سفارت آمریکا و بریتانیا نداشته