Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-09@00:20:52 GMT

چه موقع باید مفصل زانو را تعویض کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۰۴۴۰۳

دبیر اجرایی پنجمین کنگره ارتوپدی منطقه‌ای شمال ایران با اشاره به دلایلی که منجر به تعویض مفصل زانو می‌شود، گفت: زنان به دلیل پوکی استخوان نسبت به مردان بیشتر عمل تعویض مفصل زانو برای آنها انجام می‌شود. ناطقان: اسرافیل زنجانی در آستانه برگزاری پنجمین کنگره منطقه‌ای شمال ایران و چهاردهمین سمینار ارتوپدی شاخه آذربایجان اظهار داشت: این کنگره 27 تا 29 تیرماه سال جاری در تبریز با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته در حوزه ارتوپدی برگزار می‌شود و جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه آرتروپلاستی زانو، شانه و آرنج، هیپ و همچنین موضوعات شکستگی اندام‌های فوقانی و تحتانی و ارتوپدی اطفال مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 وی با بیان اینکه منظور از منطقه شمال ایران، استان‌های مشهد، کرج، قزوین، تهران، آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل و شهرهای مربوطه است، افزود: این کنگره برای شرکت کنندگان دارای امتیاز بازآموزی بوده و برگزاری آن نتایج موثری در حوزه ارتوپدی به همراه دارد.
دبیر اجرایی پنجمین کنگره منطقه‌ای شمال ایران و چهاردهمین سمینار ارتوپدی شاخه آذربایجان در ارتباط با موضوع آرتروپلاستی اظهار داشت: آرتروپلاستی در واقع بازسازی مفصل با استفاده از ایجاد یک مفصل مصنوعی بوده و زمانی که مفصل ساییده شده و از بین می‌رود می‌توان از مفصل مصنوعی برای بیمار استفاده کرد.
زنجانی بیان داشت: از دلایلی که منجر به تعویض مفاصل می‌شود آرتروز پیش رفته و شکستگی های چند قطعه ای و تومور های استخوانی را می توان نام برد.
وی افزود: در زنان به دلیل شیوع پوکی استخوان بیشتر از مردان عمل آرتروپلاستی انجام می گیرد در افراد بالاتر از 65 سال علاوه بر موارد ذکر شده شکستگی های ناحیه گردن ران نیز منجر به تعویض سر فمور می‌شود.
دبیر اجرایی پنجمین کنگره منطقه‌ای شمال ایران و چهاردهمین سمینار ارتوپدی شاخه آذربایجان  گفت:شیوع آرتروپلاستی در مفاصل زانو و ران بیشتر از شانه‌ و آرنج می باشد‌.آرتروپلاستی زانو در ایران نسبت به خارج از کشور بیشتر می باشد.استفاده بیش از حد از پله و همچنین چاقی از عوامل مستعد کننده آرتروز زانو و مفصل ران می باشد اما در شانه و آرنج بیشتر به علت تومور های استخوانی و شکستگی های چند قطعه ای داخل مفصلی منجر به مفصل مصنوعی می‌شود.
 وی با اشاره به این که مفصل‌های مصنوعی هم نوع خارجی و هم ایرانی دارد، گفت: عمل جراحی استفاده از مفصل مصنوعی در بدن بیمار در ایران موفقیت آمیز بوده و تقریباً اکثر بیماران از انجام این عمل ابراز رضایت دارند.
 این متخصص ارتوپدی با اشاره به اینکه زنان به دلیل آمار بالای پوکی استخوان بیشتر از مردان دچار ساییدگی مفصل زانو و آرتروز می‌شوند، گفت:  به همین علت عمل استفاده از مفصل مصنوعی در زنان آمار آن بیشتر از مردان است همچنین به طور کلی آرتروپلاستی زانو یا استفاده از مفصل مصنوعی آمار آن در ایران نسبت به میانگین جهانی بیشتر است.
منبع: فارس برچسب ها: تعویض مفصل زانو ، آرتروز ، پوکی استخوان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تعویض مفصل زانو آرتروز پوکی استخوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۴۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود

محمدعلی عزت زاده دبیر اجرایی نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا به برگزاری این رویداد توسط انجمن ایران شناسی اشاره کرد و گفت: این انجمن نخستین انجمن علمی در این حوزه است که در سال ۱۳۲۴ توسط دکتر پورداود تأسیس شد. بعد از یک وقفه دوباره این انجمن از از سال ۱۳۹۶ و با همت دکتر محمود جعفری دهقی فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی ادامه داد: برگزاری کنگره‌ها و همایش‌های علمی مهم‌ترین کاری است که انجمن‌های علمی و سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌کنند و در این خصوص انجمن علمی ایران شناسی هم بر آن شد تا با توجه به شعبه‌هایی که در سراسر ایران دارد این رویداد را به صورت متمرکز در تهران آغاز کند.

به گفته دبیر اجرایی کنگره ملی ایران شناسی؛ ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی، زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، متون ادب فارسی، جغرافیا و تاریخ ایران، فرهنگ و هویت ایرانی، مطالعات اجتماعی، محیط زیست، باستان‌شناسی، هنر و معماری و ادبیات تطبیقی، محور‌های این کنگره خواهد بود که در این خصوص سخنرانان به ایراد سخن می‌پردازند.
عزت زاده در خصوص روند برگزاری کنگره افزود: در روز برگزاری که در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود در مجموع ۴۱ سخنرانی تعریف شده است که ۳۳ سخنرانی آن در ۷ نشست تخصصی تعریف شده است و ۴ سخنرانی درمراسم افتتاح و ۴ سخنرانی هم در مراسم پایانی آن برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۲ چکیده به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: از مجموع این تعداد آثار رسیده، ۸۱ چکیده توسط داوران پذیرفته شد که تعدادی از آن‌ها برای سخنرانی، تعدادی برای چاپ و تعدادی هم جهت انتشار در پوستر انتخاب شدند.

وی در خصوص برگزاری این رویداد در سال‌های آتی افزود: از آن جایی که ایران شناسی، مهمترین علمی است که ایران امروز به آن نیاز دارد و باید برای احیای هویت ملی گمشده خود نهایت تلاش را کنیم. در این مسیر آموزش و پژوهش حرف اول را می‌زند و انجمن ایران شناسی در نظر دارد تا در سال اینده این کنگره را به صورت بین المللی برگزار کند و حتی فرصتی را فراهم کنیم تا در شهر‌های مختلف آن را برگزار کنیم.

گفتنی است؛ نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایران شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهترین روش برای درمان آرتروز زانو
  • عوامل موثر در بروز آرتروز زانو (فیلم)
  • ارتباط معنادار کمردردهای مزمن با چرخش مفصل ران
  • حسرت بزرگ سردار؛ وقتی کارلوس کی‌روش گفت: تعویض؛ خودم داوطلبانه قبول کردم
  • چهل و پنجمین کنگره علمی جامعه جراحان ایران
  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • عبور از دیوار چین: ستاره چینی برابر نوشاد زانو زد
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد