Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، امیر ثقلینی عصر امروز در جلسه ساماندهی کوچ عشایر اظهار کرد: جلساتی که با هدف جلوگیری از تخریب و حفاظت از مراتع خصوصا در فصل کوچ عشایر برگزار می‎شوند، باید با عبور از آسیب‎شناسی مشکلات موجود در این باره، به اتخاذ تصمیماتی سازنده و راهگشا در این باره بینجامد.

وی به مشکلات عدیده حضور عشایر کوچ‎رو در بروجرد و مراتع این شهرستان اشاره و عنوان کرد: علاوه بر تخریب عرصه‎های منابع طبیعی، وجود مشکلات اجتماعی و گاه درگیری‎های صورت گرفته بین روستائیان و کشاورزان بومی و عشایر کوچ‎رو نمونه‎هایی از این دست مشکلات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره منابع طبیعی بروجرد تاکید کرد: باید در کنار اتخاذ و اجرایی کردن تصمیماتی با هدف کاستن از مشکلات کوچ عشایر در کوتاه مدت و کاستن از آنها در شرایط فعلی، تدابیر لازم به منظور حل و ریشه‎کن کردن این مشکلات در بلندمدت دیده شود.

ثقلینی با اشاره به اینکه دام‎های عشایر کوچ‎رو علاوه بر تخریب مراتع، با حضور در سطح شهر فضاهای سبز شهری بروجرد را نیز از بین می‎برند، افزود: این شهرستان همه ساله در فصل کوچ عشایر متحمل خسارت‎های هنگفتی می‎شود.

وی با تاکید بر اینکه تصمیم‎گیری و چاره‎اندیشی برای حل مشکلات کوچ عشایر نباید به زمان کوچ آنها موکول شود، تصریح کرد: مسؤولان امر باید در طول سال نسبت به یافتن راه حل رفع این مشکلات اقدام و عمل کنند.

رئیس اداره منابع طبیعی بروجرد اظهار کرد: باید با اشراف کامل و همه جانبه بر مشکلات موجود در فصل کوچ عشایر و بررسی و واکاوی کارشناسانه آنها به صورت بین بخشی، تصمیمات اتخاذ شده در سطح فرمانداری‎ها انتقال یافته و پس از تائید نهایی اجرایی شوند.

ثقلینی عنوان کرد: به این ترتیب باید استراتژی کارآمد و قابل اجرا در طول سال تعریف و در فصل کوچ عشایر به نحو مطلوب اجرایی شود، تا از وارد آمدن خسارت بیشتر به مراتع شهرستان‎های لرستان و استان‎های همجوار جلوگیری کند.

وی ادامه داد: همچنین ارائه خدمات مناسب اعم از علوفه برای خوراک دام عشایر آن هم در مبادی ورودی و خروجی هر استان موجب کاسته شدن از آثار فراوان و مخرب وارد آمده بر مراتع می‎شود.

رئیس اداره منابع طبیعی بروجرد با تاکید بر اینکه مسؤولان باید به داد مراتع بروجرد برسند، خاطرنشان کرد: ورود 2 میلیون رأس دام عشایر به مراتع این شهرستان آن هم در بازه زمانی دو ماهه تهدیدی جدی برای از بین بردن مراتع است.

در این جلسه همچنین بر ضرورت اجرای مصوبات جلسات برگزار شده به منظور رفع مشکلات کوچ عشایر از سوی نهادها و ادارات مسؤول و متولی تاکید شد.

انتهای پیام/چ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۴۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ احمدی گفت: طبق دستور رئیس دادگستری شهرستان طارم درختانی که قلع و قمع شده بودند با همکاری یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان طارم جمع‌آوری و به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری منتقل شدند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان طارم بااشاره به اینکه  این قلع و قمع آثار تصرفی در پلاک هندی‌کندی به مساحت ۲۰ هکتار بود، افزود: این اقدام با همکاری فرماندهی یگان‌های حفاظت استان و شهرستان طارم انجام شد.


دیگر خبرها

  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • لزوم ارتقاء مرکز جامع سلامت اشترینان به بیمارستان
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • عشایرنقده ؛آماده کوچ به مراتع میانبند
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه
  • خطر دستبرد به طبیعت با برداشت بی رویه گیاهان دارویی!