Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی حبیبی کیا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا شایعه تعطیلی این واحد در دورن فعالیت دولت یازدهم را کذب توصیف و بیان کرد: در طول همین مدت این واحد با کمترین تعداد کارگر ممکن فعالیت محدود و کمی داشته تا بتواند علاوه بر استفاده از امکانات و تسهیلات اقدام به فروش واحد به سرمایه گذار دیگری با ارزش افزوده کند حال آنکه هیچ اثر اقتصادی در این فعالیت وجود نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ادعای تعطیلی آساک دوچرخ در زمان فعالیت دولت یازدهم صحیح نیست زیرا این واحد از سالها قبل دچارمشکلات اقتصادی بوده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت قوچان ادامه داد: حتی در سال 1394 با هدف حمایت از این واحد صنعتی حدود 12 میلیارد ریال تسهیلات ریالی و 48 میلیارد ریال تسهیلات ارزی به آن پرداخت شد اما همچنان شاهد ادامه روند گذشته در این واحد و عدم علاقمندی مالک آن به فعالیت موثر بوده ایم.
وی گفت: کارخانه آساک دوچرخ سال 1377 با ظرفیت تولید 300 هزار دستگاه دوچرخه در سال راه اندازی شد. این واحد در وسعت 20 هکتار و زیربنای چهار هکتار با اشتغال 192 نفر و سرمایه گذاری 5.5 میلیون دلار با مشارکت بانک صنعت و معدن فعال شده بود.
حبیبی کیا افزود: این کارخانه تا سال 1383 فعالیت خود را ادامه داد و در همین سال در دوران اوج فعالیت اشتغال 143 نفر و تولید 43 هزار و 500 دستگاه دوچرخه را در کارنامه خود ثبت کرد.
وی ادامه داد: از آذر سال 1383 که واحد به بخش خصوصی واگذار شد در حوزه تولید و نیروی دچار روند نزولی بود و با گذر زمان این وضعیت بدتر شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت قوچان گفت: طی سالهای 1390 تا 1395 هم این واحد عملا فعالیت اقتصادی موثر نداشت و تنها با هدف وانمود به فعالیت تولیدی به منظور ارزش افزوده پیدا کردن و واگذاری به سرمایه گذاری دیگر شاهد حضور و فعالیت نابسامان 40 کارگر در این مجموعه هستیم.
وی افزود: در این مدت عملیات مونتاژ دوچرخه در این واحد انجام می شد که در مجموع سالانه 700 دستگاه تولید داشت. علاوه بر این اعتراضات کارگری نیز طی سالهای 94 و 95 در این واحد صورت گرفت.
حبیبی کیا ادامه داد: سال 94 به میزان 12 میلیارد ریال تسهیلات ریالی و 48 میلیارد ریال تسهیلات ارزی به آساک دوچرخ پرداخت شد اما این تسهیلات راهگشا واقع نشد.
وی گفت: در همین مدت یک سری محموله های خریداری شده توسط این واحد در گمرگ ترخیص و بخشی از آنها در کارخانه تخلیه شد اما به دلیل بدهی مالیاتی این واحد که بالا هم بوده است بخشی از کالاها به عنوان بدهی مالیاتی در کارخانه توقیف گردید.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت قوچان افزود: میزان مطالبات کارگری این واحد طی دو سال گذشته حدود 11 میلیارد ریال تعیین شد. بخاطر عدم پیگیری مالک این واحد اسفند پارسال کمیته کارگری شهرستان قوچان آن را تعطیل اعلام کرد.
وی ادامه داد: با توجه به بروز مشکلات برای بیمه تامین اجتماعی 40 کارگر این واحد پیگیری مشکلات کارگران از طریق متولیان و احقاق حقوق آنان نیز انجام شد. همچنین پیگیری می شود تا از طریق جستجوی سرمایه گذار علاقه مند، سرمایه گذاری مجدد در کارخانه آساک دوچرخ صورت گیرد.
حبیبی کیا تاکید کرد: به این ترتیب روند کنونی را شروع دوباره ای برای حل مشکل این واحد صنعتی می دانیم زیرا مشکلات آن ریشه در 6 سال پیش داشت و تشدید شد.
قوچان در فاصله 125 کیلومتری شمال مشهد واقع است.
خبرنگار: آرزو جاودانی **انتشاردهنده: حسین کریم زاده
7496/1858

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۴۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد

استاندار خراسان جنوبی گفت: مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد، فعالیت این مجتمع در اشتغال‌زایی و رونق استان نقش بسزایی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز _سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت_ در نشست بررسی مسائل مجتمع کک طبس که با حضور مدیرعامل و سهامداران مجتمع، معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی همراه بود، به عنوان شعار سال، جهش تولید با مشارکت مردم اشاره و اظهار کرد: این مجتمع که در ابتدای دولت سیزدهم با ۲۰ درصد ظرفیت دو باتری فعال بود، به همت سهامداران و با پیگیری‌های صورت گرفته، با افزایش حجم تولیدات به فعالیت خود ادامه داد.

وی با اشاره به فعال شدن دو باتری این کارخانه در سال ۱۴۰۱ افزود: با رسیدن باتری‌های قبلی به ظرفیت ۱۰۰ درصدی و افتتاح فاز دوم کارخانه شامل باتری‌های سه و چهار، تولید کک در این مجتمع افزایش چشمگیری داشت.

استاندار خراسان جنوبی با قابل تقدیر خواندن اقدامات صورت گرفته گفت: فعالیت این مجتمع در اشتغالزایی و رونق استان نقش بسزایی دارد.

وی با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای این واحد تولیدی متذکر شد: به جهت اهمیت موضوع و نقش تولیدات این کارخانه در رفع نیاز داخلی کشور، مجتمع کُک طبس باید با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد.

در ادامه این نشست درخصوص راهکارهای توسعه و افزایش سطح تولید کک در این مجتمع بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش ایمنا، مجتمع کک طبس، سومین مجتمع صنعتی تولید کک کشور است که با زیربنای ۱۵ هزار و ۵۰۰ متر مربع در زمینی به مساحت ۳۰۰ هزار متر مربع ایجاد شده و زمینه اشتغال حدود ۴۰۰ نفر را فراهم کرده و تولیدات این مجتمع در صنایع فولاد و زغال کاربرد دارد.

کد خبر 747318

دیگر خبرها

  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • اصناف متخلف محلات هفت میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال جریمه شدند
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد همچنان در مرحله دریافت تسهیلات
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد در مرحله دریافت تسهیلات
  • مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • کشف لاشه دو قوچ وحشی از شکارچیان غیرمجاز در قوچان
  • دخانیات و لوازم خانگی بیشترین کالای قاچاق در قم بود