Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-24@23:59:24 GMT

یک نشانه تلخ تراژیک

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۰۴۹۱۸

یک نشانه تلخ تراژیک

در یک روستای کوچک - به نام بیاره از بخش دنا -، نام یک استاد بزرگ آواز را بر خیابانی نهاده‌اند. حسین علیشاپور خواننده موسیقی ایرانی

ایران آنلاین /اما پس از مدتی، بخشداری مرکزی، دستور می‌دهد که دهیاری، تابلو را پایین بیاورد. دلیلی برای این کار عنوان نشده و به نظر هم نمی‌رسد که عنوانش ضرورتی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نام استاد محمدرضا شجریان، در جریان کارزارهای انتخابات ریاست جمهوری برای تعیین دولت یازدهم، به کرات از زبان آقای روحانی رئیس جمهوری برده شد و اهل موسیقی می‌پنداشتند که چنین رویکردی، نویدبخش حمایت دولت آینده از موسیقی فرهنگی ایران باشد؛ اما اکنون می‌بینیم که بخشدار یک بخش دورافتاده از ایران، نام استاد آواز را بر یک خیابان در روستا برنمی‌تابد و به هر دلیلی، اعم از تمایل شخصی یا فشار بیرونی دستور به پایین آوردن آن می‌دهد. به این اتفاق از مناظری گوناگون می‌توان نگریست. مناظری که تقریباً تمامی آنها نگران‌کننده و بی‌بار و برند. 

استاد شجریان هم‌اکنون در بستر بیماری است، موسیقی هنری ایران، تقریباً بی‌هیچ حمایتی از سوی هیچ کس و تنها با همت تنی چند از بزرگان و جوانان دلسوز، به آهستگی و نجیبانه راه می‌پوید و در تلاش برای ماندن دست و پا می‌زند. بسیاری از نیروهای فعال موسیقی ایران نیز یا دست از کار کشیده‌اند، یا به لطف تاکسی‌های اینترنتی، بخور و نمیری درمی‌آورند و امروز را به فردا می‌رسانند.  پایین کشیدن تابلوی نام استاد محمدرضا شجریان از یک کوچه در روستایی دور، یک نشانه تلخ تراژیک است برای هنری که بی‌هیچ دلیل مشخصی، دشمنانش از در و دیوار بر آن تیر می‌بارند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۴۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، سخن از دستاوردهای انقلاب که به میان می آید، نگاه ها در حوزه اقتصاد به شاخص های معمول دوخته می شود.

اشتغال، رشد اقتصادی، ارزش پول ملی، نابرابری های اقتصادی و ...  شاخص هایی هستند که بهبود آن ها در سال های اخیر، به رغم منابع فراوان اقتصادی کشور، زیر منگنه تحریم قرار گرفته اند. اما این، تمام واقعیت های موجود نیست و هنوز امیدواری های زیادی برای رشد اقتصادی ایران زنده است. این را نه از سر شعارزدگی، بلکه با نگاهی ژرف تر به تمام لایه های رشد اقتصادی موجود می توان بیان کرد. اقتصاد دانش بنیان؛ جایی که چشمه های پرشماری از ظرفیت های بالقوه همچنان با قوت در حال جوشیدن هستند.

اما ارتباط این پیشرفتها با سازمان اوقاف و امور خیریه در این است که سازمان اوقاف در زمینه تخصیص وام و مکان به شرکتهای دانش بنیان، بسیار خوب عمل کرده؛ البته که این کار به نفع این سازمان نیز هست؛ چراکه اگر این کار را انجام ندهد، زمینی که در اختیار دارد، از بین می‌رود و برای اینکه این داشته‌ها احیا شود، باید به تحقیقات مرز دانش و شرکت‌های دانش‌بنیان گره بخورد که این سازمان اهمیت این جریان را درک کرده و در زمینه استانی و ملی خوب عمل کرده است.

در گام بعدی سازمان اوقاف و امور خیریه در نظر دارد نمایشگاهی برای معرفی و ارائه تولیدات و آثار این مجموعه های دانش بنیان برگزار کند. 

در همین راستا چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با حضور 39 شرکت دانش بنیان از 5 تا 9 اردیبهشت در هتل ارم برگزار می شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویر دیده نشده از محمدرضا شجریان
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان/ عکس
  • میزبانی آذربایجان‌غربی از نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر
  • نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود
  • برگزاری جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان
  • سُرنانوازی لرستان یک موسیقی جهانی شده است
  • توجه به توسعه زیرساخت‌های فرهنگی-هنری در شورای ششم کرج
  • راز و رمزهای موسیقی سنتی خراسان: پیوندی فرامرزی از اعماق تاریخ