Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@16:53:36 GMT

توقف اکران گران‌ترین فیلم چین

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۰۵۵۳۲

توقف اکران گران‌ترین فیلم چین

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از هالیوود ریپورتر، «آسورا» گران‌ترین فیلم چین با بودجه ساخت 100 میلیون دلاری (750 میلیون یوان) بلافاصله پس از اکران و فروش 7 میلیون و 100 هزار دلاری متوقف شد.

فیلم «آسورا» با بودجه 110 میلیون دلاری به عنوان گران‌ترین فیلم ساخته شده در تاریخ سینمای چین شناخته می‌شود.

«جک ما» از کمپانی «علی‌بابا» یکی از تهیه‌کنندگان این فیلم است که گویا بخاطر فروش 7 میلیون دلاری در اولین آخرهفته اکران خود، ناموفق قلمداد شده و اکرانش متوقف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تهیه‌کنندگان این فیلم در رسانه‌های اجتماعی متنی را به اشتراک گذاشتند که در آن نوشته بود که این فیلم از ساعت 10 شب از سینماها برداشته می‌شود.

«ژنجیان فیلم استودیو» و «گروه نینگژیا فیلم» و گروه «علی‌بابا پیکچرز» تهیه‌کنندگان فیلم «آسورا» هستند. در بیانیه‌ای که برای توقف اکران فیلم آمده هیچ‌گونه اشاره‌ای برای دلیل این توقف اکران ذکر نشده است اما یکی از نمایندگان ژنجیان فیلم به سایت خبری چینی «سینا» گفت: این تصمیم نه تنها بخاطر عملکرد ضعیف فیلم در فروش باکس‌آفیس اتخاذ شده است بلکه قصد داریم یک سری تغییرات را در فیلم اعمال کنیم و مجددا فیلم را به اکران درآوریم.

فیلم «آسورا» نمایشنامه‌ای اساطیری از تبت باستان است که در آن مجموعه گسترده‌ای از کارکترها، قلمروهای آسمانی مختلفی را اشغال می‌کنند. قهرمان نوجوان فیلم با بازی «لی وو» باید برای نجات «آسورا» به سفری حماسی برود.

این فیلم از عوامل متعدد هالیوودی نظیر «نجیلا دیکسون» طراح لباس برنده اسکار فیلم «ارباب حلقه‌ها»، «مارتین هرناندز» به عنوان کارگردان صدا و «چارلی ایتوریاگا» به عنوان ناظر کارهای VFX که فیلم‌های «ددپول و خشمگین7» را در کارنامه خود دارد بهره برده است.

«پنگ ژانگ» کارگردان فیلم‌های هالیوودی «ساعت شلوغی»(Rush Hour 3) و «گرگ و میش یک و دو»(Twilight 1 & 2) کارگردانی «آسورا» گران‌ترین فیلم تاریخ کشور چین را برعهده داشته است.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۵۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر به عتبات گران‌تر از سفر به ترکیه

با برهم خوردن روابط دیپلماتیک ایران و عربستان و یک وقفه طولانی در اعزام به حج و همچنین عدم ثبات امنیت در سوریه و کاهش شدید سفر زیارتی به دمشق؛ جدی ترین سفر زیارتی مردم به عتبات را می توان سفر به عراق جهت زیارت در شهرهای نجف و کربلا برشمرد.

سفری زیارتی که علاوه بر ایام اربعین نیز در همه ایام سال مشتاقان فراوانی دارد و هیچگاه نمی توان دو شهر زیارتی نجف و کربلا را بدون زائران ایرانی تصور کرد.

اما شاید بتوان هزینه های سفر به عتبات را به عنوان یکی از چالش های اصلی مردم تلقی کرد. هزینه هایی که گاهی چنان سرسام آور می شود که بسیاری از مشتاقان زیارت اباعبدالله الحسین (ع) از این سفر منصرف شده و ترجیح می دهند همان مبلغ را صرف پر کردن چاله های زندگی خود کنند.

سوالی که مطرح می شود این است که با وجود همجواری و همسایگی ایران و عراق و همچنین روابط دیپلماتیک بسیار عالی و همچنین ادعای دولت مبنی بر حمایت از سفر به عتبات چرا هزینه های سفر زیارتی به عراق انقدر بالاست تا حدی که سفر به کشوری مانند ترکیه گاها ارزان تر تمام می شود؛ حتی سفر به ترکیه شامل حمایت هایی که دولت ادعا می کند به سفر عتبات اختصاص می دهد نمی شود.

با مقایسه چند تور آنلاین به راحتی می توان اختلاف قیمت بین سفر به عتبات و سفر به ترکیه را متوجه شد.

حتی در سفر با تعداد روزهای یکسان نیز سفر به ترکیه از عتبات ارزان تر تمام می شود که وجود دست دلالان را نمی توان نادیده گرفت.

دولت سال گذشته برای حمایت از سفرهای زیارتی، ارز با نرخ ثابت اختصاص داد؛ به طوری که زائران با ارز ۳۵ هزار تومانی به زیارت اعزام می‌شدند اما در این دوره ارز حمایتی دولت حدود ۴۵ هزار تومان به دست شرکت‌های مجری سفر عتبات می‌رسد؛ یعنی بیش از ۲۵ درصد گران‌تر!

بخش جالب تر اینجاست که در سال جدید هزینه سفر عتبات حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در هر بسته اعزام رشد داشته است.

از این روز طبق گفته سیدعباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت «حدود ۶۰ درصد قیمت سفر هوایی به پرواز اختصاص دارد که با نرخ ریالی در اختیار زائران قرار می‌گیرد» که بر این اساس اختصاص ارز جهت سفر به عتبات صرفا شامل سفر هوایی بوده و سفرهای زمینی شامل هیچگونه ارز مسافرتی نمی شود و افرادی که تصمیم به سفر زمینی به کربلا و نجف را دارند باید تمام و کمال هزینه سفر را از جیب مبارک پرداخت کنند و این موضوع به خودی خود باعث تبعیض بین قشر مرفح و سایر اقشار که پول سفر هوایی را ندارند می شود.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228204 برچسب‌ها کربلای معلی ترکیه

دیگر خبرها

  • آغاز اکران فیلم «مست عشق»
  • مست عشق و حواشی یک پوستر
  • چرا ساخت استادیوم‌های فوتبال این قدر گران تمام می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • طرح جدید در کنگره آمریکا برای توقف کمک نظامی به رژیم صهیونیستی
  • (تصاویر) ماشین‌های گران‌قیمت غرق در گل‌ولای سیل دبی!
  • (تصاویر) اکران خصوصی فیلم سینمایی «مست عشق»
  • فروش بیش از یک میلیارد تومان در فاصله ۲ روز تا شروع اکران
  • سفر به عتبات گران‌تر از سفر به ترکیه
  • فیلم/ بهادری جهرمی: افزایش قیمت بدون مبنا گران فروشی است
  • (ویدئو) آزار حیوانات گران می‌شود!