Web Analytics Made Easy - Statcounter

بحران آب این روزها به روستاهای بخش مرکزی شیراز نیز رسیده است، به طوری که بخشدار بخش مرکزی شیراز معتقد است مشکل آبرسانی به روستاهای بخش مرکزی شیراز در حد بحران است. ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۰۵:۲۶ استانها فارس نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، براساس آخرین اطلاعات مرکز ملی پایش و هشدار خشکسالی استان فارس با کاهش 65.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1 درصدی بارندگی نسبت به مدت مشابه سال گذشته و کاهش 56.1 درصدی  نسبت به مدت مشابه بلندمدت  چهارمین استان کم‌بارش کشور بوده است.

بحران کم‌آبی در شهرها و روستاهای استان فارس با کاهش بارش و ادامه خشکسالی‌ها تشدید شده است به گونه‌ای که در بسیاری از روستاهای این استان چاه‌های تامین آب تحت تاثیر این کم‌بارشی خشک شده‌اند.

بحران آب این روزها به روستاهای بخش مرکزی شیراز نیز رسیده است، به طوری که علی حیدری، بخشدار بخش مرکزی شیراز معتقد است مشکل آبرسانی به روستاهای بخش مرکزی شیراز در حد بحران است و نبود آب آشامیدنی سالم اهالی را مجبور به استفاده از آب رودخانه‌ها و تلمبه‌های کشاورزی کرده است.

بخشدار بخش مرکزی شیراز در گفت‌وگو با تسنیم با بیان اینکه مجموعه 7 روستا سیاخ‌ دارنگون بخش مرکزی شیراز آب آشامیدنی ندارند و در حال حاضر با اجاره چاه‌های کشاورزی به آنها آبرسانی می‌‌شود، می‌گوید: جمعیت این 7 روستا بین 8 تا 9 هزار نفر است و از یک سال پیش با مشکل آبرسانی روبه‌رو هستند که در این یک سال با اجاره چاه‌های کشاورزی به آنها آبرسانی شده و یکی دوتا روستا که چاه مناسب برای اجاره نداشتند از طریق تانکر آبرسانی شده‌اند.

حیدری می‌گوید: پروژه‌ آبرسانی به این روستاها از طریق آبفا در حال اجرا است که چاه مورد نیاز آن نیز حفر شده و اعتبار انتقال آب نیز تخصیص یافته؛ اما در حال حاضر مشکلی برای اجرای خط انتقال پیش آمده است.

وی در توضیح می‌افزاید: از آنجا که خط انتقال آب از اراضی اواقافی می‌گذرد، اداره اوقاف گفته است باید برای اجرای این پروژه از ما مجوز دریافت و برای این کار به سازمان اواقاف در مرکز نامه‌نگاری شود که مطمئنا یک پروسه طولانی دارد و زمان‌بر است.

بخشدار مرکزی شیراز با بیان اینکه محیط زیست که مستاجر این اراضی اوقافی است برای عبور خط انتقال آب از این اراضی مجوز داده است، می‌گوید: با این اوصاف اداره آبفا بری اجرای خط انتقال تقاضای عقد قرارداد با اداره اوقاف را داده است.

وی با بیان اینکه چاهی که برای آبرسانی به مجموعه 7 روستای سیاخ دارگون حفر شده است در نزدیکی روستای حسین‌آباد است، می‌افزاید: وقتی که اجرای این پروژه معطل نامه‌نگاری است مردم حق دارند که نسبت به نبود آب معترض باشند.

لزوم رسیدگی به مشکلات مردم خارج از مکاتبه و نامه‌نگاری

حیدر عالیشوندی، فرماندار شیراز نیز روز گذشته در جلسه هماهنگی معاونان و بخشداران شهرستان شیراز با تاکید بر اینکه باید خارج از مکاتبه و نامه‌نگاری به مشکلات مردم رسیدگی شود، گفته است: موضوعات و مشکلات مردم را باید تا رسیدن به نتیجه مطلوب در قالب یک برنامه منسجم جلو برد.

وی قول مساعد داده که در هفته‌های آتی به همراه مدیران دستگاه‌های اجرایی از روستاهای سه بخش شهرستان شیراز که دارای مشکلات جدی هستند بازدید کند تا از نزدیک مشکلات مردم رصد شود.

خبرگزاری تسنیم در نظر دارد در سلسله‌ گزارش‌هایی به بیان مشکلات و توانمندی‌های شهرستان‌ها و روستاهای استان فارس بپردازد. ‌مردم مناطق مختلف استان می‌توانند مشکلات و توانمندی‌های شهرستان و روستای خود را از ساعت 8 الی 16 با شماره تماس 07132281975 با دفتر خبرگزاری تسنیم استان فارس در جریان بگذارند.

گزارش از ثریا ستاری

انتهای پیام/م/ش

R41382/P1361/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۵۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه استان به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، گفت: اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی باید در اولویت قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، بهمن میری در اجلاس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به عمده مطالبات جهت جذب اعتبار، اظهار داشت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام شهرها و روستاهای شهرستان کیار مورد تقاضاست.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از دفن زباله و مدیریت پسماند در شهرها و روستاهای تابعه استان، تصریح کرد: استقرار کارخانه پسماند زباله جهت شهرستان‌های کیار،کوهرنگ، اردل و فارسان نیازمند برنامه‌ریزی و اختصاص اعتبار ویژه است تا بخشی از مشکلات زیست‌ محیطی و آسیب‌های ناشی از دفن غیربهداشتی زباله‌ها بر سلامتی مردم مدیریت شود.

میری با اشاره به اینکه استان چهارمحال و بختیاری به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، افزود: برای خروج این استان از بن‌بست، توسعه محورهای مواصلاتی و ایجاد کریدورهای ارتباطی از ضروریات است.

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برای همین اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی، جاده‌ها و تونل‌ها  و همچنین افزایش تعداد پرواز‌های فرودگاه به استان‌ها و کشورهای دیگر باید در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه توجه به مناطق محروم  استان چهارمحال و بختیاری و پیشرفت همه جانبه شهرها و روستاها از اهمیت بالایی برخوردار است، تأکید کرد: اهم مطالبات شهرها و روستاهای شهرستان کیار، اجرای روکش آسفالت مسیرهای روستایی، احداث سالن‌های ورزشی چندمنظوره در برخی روستاهای واجدالشرایط، اجرای فیبر نوری درمناطق کم‌برخوردار، تکمیل پروژه‌های گردشگری و تکمیل خطوط گازرسانی به روستاها، بهره‌برداری از گلخانه‌ها، شیلات و کلیه طرح‌های اشتغال‌زایی است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان