Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، سید دانیال محبی، استاندار سیستان و بلوچستان  در دیدار کنسول هندوستان که در دفتر استاندار برگزار شدگفت: در شرایط کنونی توسعه مبادلات اقتصادی دو جانبه بین کشورها فرصت مناسبی برای برون رفت از مشکلات منطقه ای است.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت ها به عنوان فرصت بهره گرفت، تاکید کرد: تلاش ها برای استفاده منطقی، برنامه ریزی شده و موثر از قابلیت ها و ظرفیت ها و توانمندیها باید افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محبی با اشاره به اجرای طرح های مهم و اقتصادی کلان در این استان نظیر راه آهن، گاز و انرژی های نو گفت: با اتمام این طرح ها در آینده نزدیک کشورهای منطقه می توانند از مزایای آنها بهره مند شوند.

استاندار سیستان و بلوچستان بر توسعه گردشگری و مبادلات فنی و مهندسی میان سیستان و بلوچستان و هندوستان تاکید کرد.

این مسئول با بیان اینکه تلاش داریم از ظرفیت های مشترک بهتر، موثرتر و مناسب تر استفاده شود گفت: شرایط آب هوایی سیستان و بلوچستان به گونه ای است که از آن می توان به عنوان یک هندوستان کوچک در کشت انواع محصولات کشاورزی یاد کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: می توان از ظرفیت کشت قاره ای در بستر سواحل مکران بیشترین و بهترین بهره را در افزایش مبادلات گرفت.

کنسول هندوستان در زاهدان نیز در این نشست با اراه گزارشی از فعالیتهای انجام شده توسط این کنسولگری گفت: 543 فقره ویزا در سال2017صادر شد که 456 ویزای آن توریستی، 42 ویزا دانشجویی و بقیه تجاری بوده است.

جاکارت پراتاب سینگ افزود: تمام تلاش این کنسولگری بر همکاری با متقاضیان سفر به هندوستان معطوف شده تا خاطره خوشی را از مردم کشور ما به یاد داشته باشند.

وی از راه اندازی بانک پاسارگاد در بمبئی خبر داد و افزود: با راه اندازی این بانک بزودی کمک های خوبی برای افزایش تبادلات اقتصادی در دوران تحریم میان 2 کشور برداشته خواهد شد.

کنسول هندوستان در زاهدان با اشاره به سفر معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به هندوستان که فردا انجام خواهد شد، این سفر را گام مهمی در افزایش ارتباطات منطقه دانست.

وی از آغازبکار صدور الکترونیکی ویزا به هندوستان خبر داد و افزود: از این پس افراد می توانند از طریق اینترنت نسبت به درخواست صدور ویزا به صورت الکترونیک اقدام کنند.

استان سیستان و بلوچستان به سبب موقعیت جغرافیایی و همسایگی با چند کشور از طریق مرز زمینی و دریایی از جایگاه خاصی برای کشورهای همسایه برخوردار است بگونه ای که هم اینک کنسولگری های هندوستان، افغانستان و پاکستان با استقرار در شهر زاهدان مرکز این استان فعالیت دارند.

این استان بیش از 1100 کیلومتر مرز زمینی با افغانستان و پاکستان و افزون بر 310 کیلومتر مرز دریایی در دریای عمان دارد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۶۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود

معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد و آخرین وضعیت پیشرفت احداث مراکز داده در این منطقه را مورد بررسی قرار داد.

 به گزارش ایسنا، علی اصغر انصاری_ معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات_ از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

انصاری در ابتدای این بازدید نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه داشت، عملکرد این مجموعه فراتر از تکالیف تعیین شده ابزار دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام، ظرفیت‌های بالقوه بسیاری دارد که باید تدبیر شود تا این ظرفیت‌ها هرچه سریعتر بالفعل شود تا اثرات اقتصادی این توسعه بر اقتصاد کلان کل کشور اثرگذار باشد.  

وی با بیان اینکه برنامه‌های منطقه پیام جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد، افزود: یکی از این موارد ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد.  

معاون وزیر ارتباطات همچنین از برنامه ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده سازی کنیم.

انصاری همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه گذاران مراکز داده دانست.

در ابتدای این نشست اکبر قنبرپور، مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ارایه کرد و با اشاره به فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ادامه نشست نیز نمایندگان شرکت‌های مرکز داده به بیان آخرین وضعیت و برنامه‌های آتی پروژه‌های خود پرداختند.

پس از پایان نشست، انصاری از محل احداث مراکز داده شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، آسیاتک و همراه پرداز زرین بازدید بعمل آورد و از نزدیک جزییات پیشرفت اجرای این پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داد.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • سد سازی در جنوب سیستان و بلوچستان در اولویت کاری منطقه
  • جلو هرز روی آب‌ها را بگیریم
  • سدسازی در جنوب سیستان وبلوچستان در اولویت کاری منطقه