Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - مدير امور باغباني سازمان جهاد کشاورزي کردستان گقت: فضاي گلخانه هاي اين استان با سرمايه گذاري بخش خصوصي از 18 هکتار و هفت هزار متر مربع کنوني با 78 هزار مترمربع افزايش به 25 هکتار و هشت هزار متر مربع مي رسد.

اردشير پورجبيبي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: درخواست ايجاد 71 هزار متر مربع (7.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1 هکتار) گلخانه در استان تاييد و براي دريافت تسهيلات به بانک ها معرفي شده است.
وي افزود: اين ميزان فضاي گلخانه در قالب چهار طرح با 560 ميليارد و 689 ميليون ريال تسهيلات مورد نياز به بانک هاي عامل معرفي شده تا با استفاده از اين تسهيلات نسبت به ايجاد آنها اقدام شود.
پورحبيبي اضافه کرد: اين تعداد طرح جديد در شهرستان هاي ديواندره، بيجار و سقز احداث مي شوند که توليدات آنها گل و ساير محصولات گلخانه اي است.
مدير امور باغباني سازمان جهاد کشاورزي کردستان يادآور شد: با ايجاد اين تعداد گلخانه جديد همچنين براي 70 نفر اشتغال ايجاد مي شود که با احتساب اين تعداد، ميزان اشتغال در بخش گلخانه هاي استان کردستان به 245 نفر مي رسد.
پورجبيبي تاکيد کرد: هم اکنون 67 واحد گلخانه به مساحت 187 هزار متر مربع و توليد ساليانه چهار هزار و 700 تن سبزي و صيفي و يک ميليون و 700 هزار شاخه گل و گياه در استان وجود دارد.
وي اظهار داشت: در کنار آن، 9 واحد پرورش قارچ خوراکي و صدفي به مساحت 32 هزار و 705 متر مربع با ظرفيت توليد سالانه سه هزار و 577 تن قارچ خوراکي نيز در استان مشغول فعاليت هستند.
پورحبيبي گفت: سازمان جهاد کشاورزي کردستان براي توسعه کشت گلخانه ايي که از سياست هاي وزارت جهاد کشاورزي در راستاي تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي، تامين امنيت غذايي، صرفه جويي در مصرف آب با بسته هاي ويژه حمايت مي کند.
وي افزود: ارائه تسهيلات بانکي از جمله اشتغال پايدار روستايي و زمينه سازي ايجاد شهرک هاي صنعتي کشاورزي و معرفي محصولات پربازده اقتصادي از جمله توت فرنکي و گل و گياهان تزئيني از جمله حمايت هاي اين سازمان است.
استان کردستان داراي 43 هزار هکتار اراضي باغي با بيش از 70 هزار بهره بردار است که سالانه بيش از 350 هزار تن انواع محصولات باغي در آنها توليد مي شود.
کردستان با داشتن بيش از يک ميليون و 200 هزار هکتار زمين قابل کشت مرغوب و مستعد يکي از قطب هاي توليد محصولات کشاورزي کشور است بطوريکه باغداران استان با توليد سالانه بيش از 45 هزار تن انگور ديم رتبه دوم کشوري را به خود اختصاص داده اند، سيب، گلابي، زردآلو، هلو، شليل، بادام، گيلاس، آلبالو، آلو و گردو از ديگر محصولات باغي کردستان است.
همچنين رتبه اول توليد توت فرنگي با توليد بيش از 47 هزار تن به کردستان تعلق دارد.
ميانگين سالانه بارش باران در استان کردستان بيش از 540 ميلي متر يعني 2 برابر ميانگين کشوري است.
3034/9102
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۶۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند

ایسنا/کردستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: در حال حاضر آمادگی کامل برای واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق به کشور وجود دارد و تجار و بازرگانان قطعاً از این موضوع استقبال می‌کنند و زمینه رشد تجارت خارجی در استان فراهم خواهد شد.

پیمان اسکندری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دو مرز رسمی سیرانبند بانه و باشماق مریوان در سال‌های اخیر در حوزه تجارت خارجی فعالیت خوبی داشته‌اند و سالانه ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از طریق این مرزها به خارج از کشور صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: تجار و بازرگانان استان و سایر استان‌ها همواره درخواست ورود میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق داشته‌اند.

اسکندری با بیان اینکه بندر لاذقیه سوریه و بندر بصره در کشور عراق به این دو مرز نزدیک است و موجب کاهش قیمت تمام شده این محصولات در کشور می‌شود، بیان کرد: درخواست‌های این تجار و بازرگانان را طی یکی دو سال اخیر با حضور استاندار و همکاری سازمان حفظ نباتات کشور پیگیری کردیم و در نهایت خوشبختانه موفق به کسب این مجوز برای مرز باشماق شدیم.

وی اضافه کرد: مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان از ۱۲ اردیبهشت ماه جاری صادر شده است که این مهم موجب گسترش مبادلات مرزی خارجی خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: یک سری مشکلات زیرساختی مانند آزمایشگاه قرنطینه، ساختمان و نیروی متخصص وجود داشت که با همکاری سازمان حفظ نباتات کشور این مشکلات و موانع حل شد.

وی افزود: در حال حاضر آمادگی کامل برای واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق به کشور وجود دارد و تجار و بازرگانان قطعاً از این موضوع استقبال می‌کنند و زمینه رشد تجارت خارجی در استان فراهم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر
  • اینجا میوه های لاکچری تولید می کنند | از بلوبری تا پاپایا در فیلستان پیدا می شود
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان