Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا ازخراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، حبیب یزدان پناه در نشست با رئیس جهاددانشگاهی استان اظهار کرد: در حوزه صنایع دستی و حمایت از فعالان این عرصه هر چقدر خدمت کنیم اندک است و نهادهایی مانند جهاددانشگاهی با توجه به سابقه خوب در این حوزه میراث فرهنگی را یاری رسانند.
وی بر لزوم اطلاع رسانی رسانه ها و بویژه ایسنا از جاذبه‌های گردشگری و کمک به معرفی میراث فر هنگی و معنوی و حفاظت از آنها تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یزدان پناه اضافه کرد: متاسفانه بعضی از ظرفیت‌های گردشگری خراسان‌شمالی حتی برای هم استانی‌ها هم ناشناخته است که رسانه ها می توانند برای رفع این مهجوریت یاری رسانند.
دکتر رضا شاهین فر، رئیس جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی نیز در این نشست با اشاره به برنامه های این نهاد وجود دو پژوهشکده گردشگری در جهاددانشگاهی را از قابلیت های این نهاد دانست که می تواند در کمک به توسعه استان مثمر ثمر باشد.
وی با اشاره به اجرای طرح الگوی نوین مشاغل خانگی که با همکاری جهاددانشگاهی و وزارت کار برگزار می شود، اظهار کرد: با توجه به مزیت نسبی استان در مشاغل سنتی از جمله گلیم بافی، کلاه کرکی، حوله بافی، ابریشم بافی این صنایع دستی از اولویت های اجرای این طرح قرار گرفته است.
وی اجرای این طرح را گامی موثر برای حمایت از فعالان این عرصه و کمک به اتصال آنان به برندهای ملی و بین المللی با رویکرد ایجاد بازار برای خرید محصولاتشان دانست.
شاهین فر با اشاره به فعالیت تخصصی ایسنا در حوزه گردشگری این رسانه را قابلیتی منحصربه فرد برای معرفی استان در کنار سایر رسانه ها ذکر کرد.
الهام آزادزاده، سردبیر ایسنای خراسان شمالی نیز در این نشست اظهار کرد: میراث فرهنگی از حوزه های فعال در ایسنا است.
وی افزود: این رسانه برای کمک به توسعه خراسان شمالی خود را مکلف می داند و قطعا یکی از راهبردهای توسعه، معرفی استان و قابلیت‌ها و جاذبه های گردشگری آن است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۶۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد

فرماندار ملایر گفت: ملایر با ظرفیت بالای خود و دو نشان بین‌المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، سلمان اسماعیلی امروز _سه شنبه چهارم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به حوزه میراث فرهنگی و امور گردشگری سبب رونق اقتصادی و تحقق شعار سال مبنی بر مردمی‎سازی امور می‌شود.

وی افزود: ملایر با ظرفیت بالای خود و دو نشان بین‌المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور است.

فرماندار ملایر خاطرنشان کرد: در اطلس سرمایه‌گذاری شهرستان یک مرکز تبادلات اقتصادی جهانی طراحی شده است و قلب این مرکز اقتصاد عرضه صنایع‌دستی ملایر خواهد بود که در کنار این اقدام تقویت آنلاین شاپ ها در سکوهای مجازی بسیار پر اهمیت است.

اسماعیلی اضافه کرد: امیدواریم با توجه به عزم شهرداری ملایر و بودجه‌های تزریق شده ملی و استانی در هفته دولت، سال جاری شاهد افتتاح مجموعه مینی‌ورد به صورت رسمی باشیم.

معصوم علیزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان در این دیدار با اشاره به اینکه در شهرستان ملایر با تدبیر فرماندار پرتلاش و حمایت‌های شهردار شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی هستیم، تصریح کرد: شهرستان ملایر نگین درخشان حوزه گردشگری و صنایع دستی در استان است.

وی اضافه کرد: تلاش داریم ضمن حفاظت و مرمت آثار تاریخی، محوطه تاریخی نوشیجان را در فهرست موقت یونسکو ثبت کنیم تا شاهد حفاظت شایسته‌تری از این بنای به یادگار مانده از عصر مادها داشته باشیم.

کد خبر 747110

دیگر خبرها

  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • مدارس متروکه گلستان به اقامتگاه بوم‌گردی تبدیل می شوند
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است