Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خوزستان، براساس اعلام نتایج مرحله مقدماتی مسابقات همسرایی و همخوانی قرآن کریم، 4 گروه العباد، الانوار، میعاد و انوارالزهراء به مرحله نهایی راه یافتند.

ایکنا خوزستان با سرپرستان چهار گروه تواشیح راهیافته به مرحله نهایی مسابقات همسرایی و همخوانی قرآن کریم گفت‌وگو کرده است. 

نصرالله بریچی، سرپرست گروه تواشیح میعاد اهواز در گفت‌وگوبا ایکنا خوزستان اظهار کرد: امسال شاهد تغییراتی در گروه داوری و آیین نامه بودیم؛ تغییر آیین نامه‌ای که منجر به ضبط آثار گروه‌ها به صورت یکسان شد، خوب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون با شیوه قبل کیفیت ضبط آثار متفاوت بود و این داوری را برای داوران مشکل تر می‌کرد که با شیوه جدید این مشکل برطرف شد.

وی ادامه داد: امسال هم دیدیم که گروه داوری شاهد تغییرات اساسی حضور داوران جوان در کنار پیشکسوتان بود؛ این جوان گرایی خیلی خوب است و قطعا حضور این داوران جوان در کنار پیشکسوتان نتیجه خوبی در آینده خواهد داد. چراکه نمی‌شود برای همیشه گروه داوری ثابت باشد و باید جوانان هم وارد عرصه شوند.

بریچی گفت: اعتراضاتی از برخی گروههای تواشیح شنیده شد که چرا داوران جوان به هیئت داوران اضافه شده‌اند، سوال این است که چرا گروهها سالهای گذشته به ثابت بودن داوران اعتراض کردند، و امسال هم به جوان شدن گروه داوری اعتراض دارند؟ جوان گرایی هیئت داوران کار خوبی است و آن را تایید می‌کنیم.

سرپرست گروه تواشیح میعاد اهوازافزود: همچنین روند اجرایی مسابقات هم براساس آنچه که در سایت امور قرآنی ثبت شده دارای تغییراتی شده است و خیلی از گروهها درباره مسابقات سوال دارند. این شیوه کار را برای گروهها مشکل تر کرده چون چند اجرا را باید به صورت زنده داشته باشند و این سختی باعث می‌شود که کیفیت بالای اجراها را شاهد باشیم.

وی عنوان کرد: برخی نسبت به اینکه چرا از خوزستان 4 گروه انتخاب شده است اعتراض داشته‌اند، باید بگویم که این خیلی طبیعی است، خوزستان در تواشیح بسیار قوی کار کرده و تواشیح خوانی خوزستانی‌ها اصیل است و در کنار تواشیح از همخوانی‌های قوی استفاده شده و در پاسخ به این نقد باید بگویم که تواشیح خوانی اصیل باید به جایگاه خود برسد.

همچنین باقر سواری، سرپرست گروه تواشیح میعاد اهواز در گفت‌وگو با ایکنا ازخوزستان، اظهار کرد: در جلسه‌ای که با حجت‌الاسلام حسینی مسئول امور قرآنی سازمان اوقاف داشتیم، همه مدیران منتخب گروه‌های تواشیح کشور بر این موضوع تأکید داشتیم که برگزاری مرحله مقدماتی مسابقات تواشیح به شیوه کنونی به نابودی تواشیح می‌انجامد.

وی ادامه داد: نکته مثبت برگزاری مسابقات تواشیح به شیوه حضوری آن بود که مسابقات به صورت یک محفل برگزار می‌شد و می‌توانست اوقات فراغت جوانان را پر کند. همچنین برگزاری مسابقات به شیوه سابق مشارکت مردم بیشتر بود و خانواده‌ها و دوستان در محل مسابقات حاضر شده و می‌توانستند اجراها را از نزدیک ببینند.

سواری با بیان اینکه معتقدم یک گروه دیگر از استان خوزستان می‌توانست به مرحله نهایی راه یابد، گفت: برای نخستین بار در تیم داوری مسابقات تواشیح از افراد جوان استفاده شد که این موضوع دارای جنبه‌های مثبت و منفی است. بالاخره داوران جوان باید از جایی شروع کنند و داوری مرحله مقدماتی مسابقات تواشیح که امتیاز آن در مرحله نهایی لحاظ نمی‌شود میدان خوبی برای کسب تجربه است. چرا که ما به داوران جوان نیاز داریم و پیشکسوتان تا همیشه نمی‌توانند داوری کنند.

سرپرست گروه تواشیح میعاد اهواز افزود: آنچه که ما از گروه داوری دیدیم متشکل از تعداد بیشتری از داوران جوان و تعداد کمتری از داوران باتجربه بود. بهتر بود که در ترکیب داوری برای هر بخش یک داور جوان و یک داور باتجربه استفاده می‌شد. ما با جوان‌گرایی موافقیم اما باید به تدریج انجام شود. این موضوع باعث اعتراضاتی از سوی برخی از گروه‌های تواشیح شد که بعضی از انتقادات آنها به حق بوده است.

وی عنوان کرد: هیچ کس نمی‌تواند پیش‌بینی کند که در مسابقات تواشیح چه رتبه‌ای را به دست می آورد. اجرای زنده است و غیرقابل پیش‌بینی. ما تلاش خود را می‌کنیم و تمرین‌ها را انجام می‌دهیم. البته در مسابقات داوری هم مهم است.

احمد سواری، سرپرست گروه تواشیح الانوار عین دو اهواز هم در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به اینکه این گروه در سال 85 فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: برای اولین بار توانستیم در سال 91 رتبه نخست مسابقات استان خوزستان را به دست بیاوریم.

وی ادامه داد: مسابقات استان خوزستان با شرکت گروه‌های ممتاز برگزار شد اما متأسفانه گروه‌ تواشیح آل‌یاسین که سال گذشته رتبه برتر کشوری را به دست آورد و البته امسال هم اجرای خوب و قوی داشت به مسابقات کشوری راه نیافت.

سواری گفت: شیوه اجرای مسابقات مناسب نیست. در شیوه سابق شنونده و تماشاچیان در محفل حضور داشتند و گروه‌ تواشیح را تشویق می‌کردند. هیاهو و اشتیاق مسابقات قبلاً‌ بیشتر بود.

سرپرست گروه تواشیح الانوار عین دو اهواز بیان کرد: سطح داوری با شیوه کنونی و تصویربرداری از مسابقات ضعیف است و کیفیت مسابقات را پایین می‌آورد.

همچنین سیدعلی موسوی سرپرست گروه تواشیح انوارالزهراء بندرامام خمینی(ره) در گفت‌وگو با ایکنا شعبه خوزستان اظهار کرد: این گروه تحت اشراف مسجدالزهرا فعالیت خود را آغاز کرد.

وی ادامه داد: گروه زیر نظر استادانی همچون حسن خانچی، سیدشریف موسوی و سیدکریم موسوی فعالیت خود را ادامه داد؛ ﻣﻘﺎﻡ ﺍﻭﻝ ﻣﺴﺎﺑﻘﺎﺕ کشوری چهارمین جشنواره نغمه های آسمانی ارشاداستان قم ﺩﺭ ﺳﺎﻝ 87، مقام اول کشوری دومین جشنواره بین المللی شمس طوس ارشاد اردبیل در سال 90، رتبه برگزیده برنامه تلویزیونی اسرا در سال 94، کسب مقام اول منطقه ای جشنواره گلدسته های مساجدسازمان تبلیغات اسلامی شهرستان ماهشهر در سال 81 و... از جمله رتبه‌های برتر این گروه است. همچنین اعضای این گروه اعزاماتی را به سفر حج، کشورهای عراق و پاکستان داشته‌اند. 

موسوی گفت: آیین نامه به شکل کنونی و با حضور گروه واحد فیلمبرداری به صورت یکسان بسیار شیوه بهتری است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا خوزستان فعالیت های قرآنی تواشیح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۷۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی داوران مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی اعلام شد

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، کمیته داوران اسامی تیم‌های داوری مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال کشور را مشخص کرد که به شرح زیر است:

بیشتر بخوانید: اسامی داوران هفته بیست و چهارم لیگ برتر اعلام شد

پنجشنبه - ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

مس رفسنجان - پیکان تهران

داور: مهدی اجاقی، کمک‌ها: حامد صفایی و مرتضی هوشیار، داور چهارم: علی سام

ناظر داوری: سعید علی‌نژادیان

جمعه - ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

مس کرمان - چادرملو اردکان

داور: احمد محمدی، کمک‌ها: حمید نادری و سامان اقبال‌پور، داور چهارم: احمد مرشدی

ناظر داوری: حسین طالقانی

فجر سپاسی شیراز - گل‌گهر سیرجان

داور: حسین زمانی، کمک‌ها: مهدی شفیعی و سجاد ایرانپور، داور چهارم: مسعود حقیقی

ناظر داوری: اسماعیل آمری

هوادار تهران - مس سونگون

داور: شاهین یزدانی، کمک‌ها: علیرضا طاهرخانی و سجاد نجفی‌نژاد، داور چهارم: عبدالحسین باستان

ناظر داوری: محمدحسین اسدی

آلومینیوم اراک - پرسپولیس

داور: امیر عرب‌براقی، کمک‌ها: هادی طوسی و علی احمدی و داور چهارم: کیوان علی‌محمدی

تراکتور تبریز - ذوب‌آهن اصفهان

داور: امیرسامان سلطانی، کمک‌ها: امیرمحمد داودزاده و وحید سیفی، داور چهارم: حامد سیری

ناظر داوری: اکبر بخشی‌زاده

ملوان بندر انزلی - سایپا تهران

داور: مهرداد خسروی، کمک‌ها: هیوا بهمنی و هیمن نوربخش، داور چهارم: شهاب محمدی

ناظر داوری: شاهین حاج‌بابایی

آبی‌پوشان ملاثانی - سپاهان

داور: هادی علی‌نیافر، کمک‌ها: امید افخمی و کورش صامی‌فر، داور چهارم: میثم عباسی

ناظر داوری: مختار مهدوی.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228282 برچسب‌ها فوتبال ایران

دیگر خبرها

  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • در لیگ برتر داوران صدرنشین جدول امتیازات هستند!
  • آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است
  • تعیین تیم های داوری لیگ برتر با تایید کارگروه صیانت
  • حمیدرضا نصیری و محمدرضا زاهدی نمایندگان ایران در مسابقات قرآن مالزی
  • شکایت رسمی بارسا: فاجعه داوری در ال‌کلاسیکو!
  • موندو افشا کرد: ملاقات فلورنتینو پرز با تیم داوری ال‌کلاسیکو پیش از شروع مسابقه
  • اسامی داوران مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی اعلام شد
  • اعلام اسامی داوران مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی
  • برگزاری مرحله مقدماتی پانزدهمین و بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم، نهج‌البلاغه و اذان ویژه مجموعه منطقه دو عملیات انتقال گاز ایران