Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-26@03:17:22 GMT

بیکارِ بی‌پولی که میلیونر شد!

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۰۷۳۸۵

بیکارِ بی‌پولی که میلیونر شد!

به گزارش جهان نيوز، «درس خوانده ام اما بیکارم» جمله ای است که اکثر فارغ التحصیلان دانشگاهی به زبان می آوردند.اما برخی از کارآفرینان هستند که با فعالیت های تولیدی برای خود کسب و کاری دست و پا کرده اند. جوانان بیکار و بی پولی که ترجیح می دهند منتظر کار پشت میز نشینی نباشند و خودشان کاری دست و پا کنند.

احمد زائری، پرورش دهنده ماهی از همین گروه از افراد است که  درباره فعالیتش می گوید: زیستگاه اصلی ماهی کپور در چین است اما به دلیل رشد سریع، زندگی گله پذیر، امکان تکثیر مصنوعی و کیفیت مطلوب گوشت به عنوان مطلوب ترین ماهی پرورشی جهان معرفی و در تمام جهان تکثیر و پرورش داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از ویژگی های بارز ماهی کپور، پذیرش شرایط گرماست. ماهی کپور در دمای 18درجه سانتی گراد به بالا به خوبی تغذیه می کند و رشد و تکثیر می‌ یابد. بهترین شرایط رشد آنها در دمای28-25درجه سانتی گراد محقق می شود. در دمای 12درجه سانتیگراد سرعت فرآیند تبدیل غذا به گوشت در ماهی های کپور کاهش می‌یابد و در دمای 4 درجه سانتیگراد به خواب زمستانی فرو می‌روند.

زائری درباره نحوه ورودش به عرصه پرورش ماهی کپور افزود: دانش آموخته رشته ریاضیات هستم، اما به کار تولیدی و ایستادن روپای خود، علاقمند بودم.  علاقه ای به زندگی کارمندی و حقوق بگیری ندارم.  به دنبال کار تولیدی بودم و در همین حین با تأکیدات عمومی رهبر انقلاب بر امر اقتصاد مقاومتی، اشتغالزایی و افزایش تولید ملی مواجه بودم که انگیزه های من را افزایش می داد. با مطالعاتی که انجام دادم نهایتاً به عرصه پرورش ماهی کپور رسیدم.
  زائری درباره میزان تولید ماهی کپور و سود حاصله از آن در مجمع تولیدی اش، اظهار می کند: در حال حاضر مشغول پرورش 1200 تن ماهی کپور هستم. حدود 8 ماه طول می کشد تا بچه ماهی های کپور به وزن 1 کیلو گرم برسند. قیمت هر کیلو ماهی کپور در بازار داخل حداقل 13 هزار تومان است. این بدین معنی است که پس از رشد کافی ماهی ها، از فروش آن ها در بازار 14 میلیارد تومان بدست می آورم که حداقل 3 میلیارد تومان آن سود خالص است. ماهی کپور بازار بسیار خوبی در داخل دارد و هیچ نگرانی بابت فروش آن ندارم.

این فعال اقتصاد مقاومتی می گوید، ماهی کپور را می توان به عراق و کشورهای حاشیه خلیج فارس و حتی روسیه صادر کرد . اما عراق که همسایه ما است ما راتحریم کرده است و در حال حاضر اگر بخواهیم به عراق صادرات داشته باشیم باید حدود 70 میلیون تومان عوارض پرداخت کنیم، چرا که ابتدا باید به کردستان و سپس به عراق بفرستیم.

وی با تأکید بر اینکه صادرات هر 30کیلو ماهی کپور به کشورهای همسایه معادل یک بشکه نفت برای کشورمان ارز آوری دارد اظهار می‌کند: برای پرورش 4هزار تن آمادگی داریم. علاوه بر آن اشتغال زایی هایی که داشتیم توانستیم برای تعداد زیادی مجدداً اشتغال زایی کنیم.

این کارآفرین درباره مشکلات متعدد در پرورش ماهی می گوید:استان هرمزگان به دلیل استعداد بالقوه خدادای می تواند قطب اقتصاد مقاومتی در جنوب کشور باشد.

اما متاسفانه بیشتر جوانان بعد از دریافت دیپلم، برای کارگری به شهرهای بزرگتر مهاجرت می کنند. هیچکس به آن ها نمی آموزد که چگونه می توانند روی پای خودشان بایستند و با استفاده از نعمت های خدادادی تولید ثروت کنند.

پرداخت وام های خوداشتغالی در کنار آموزش کارآفرینی به صورت بومی می تواند بسیاری از جوانان را از کارگری به کارآفرینی سوق دهد. من کار تولید را با وام 40 میلیون تومانی بسیج سازندگی شروع کردم اما لازم است همه دستگاه ها به فکر اشتغالزایی و اقتصاد مقاومتی باشند. من آماده ام تا به صورت رایگان پرورش ماهی کپور را به صورت عملی به جوانان علاقمند هرمزگانی آموزش دهم.
   وی درباره مشکلاتش هم گفت: متأسفانه امسال سرمایه گذاری بسیاری کردیم اما کم آبی و کمبود باران باعث شد که بخش زیادی از ماهی ها از بین رفت. متأسفانه هیچ بیمه ای هم نداشتیم و این خسارت ما جبران نشد.

منبع: تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۷۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پولی که آمریکا برای اوکراین اختصاص داده ممکن است به کی‌یف نرسد

سرهنگ ژاک بو، افسر اطلاعاتی سابق سوئیس و مشاور ناتو در مصاحبه با کانال یوتیوب دیالوگ ورکز گفت: پولی که آمریکا برای اوکراین اختصاص داده است ممکن است به کی یف نرسد.

او گفت: اگر به این بسته کمک مالی نگاه کنیم، خواهیم دید که در درجه اول برای مجتمع نظامی-صنعتی ایالات متحده مفید است. این بدان معنی است که وجوه حاصل از آن نه به اوکراین، بلکه در وهله اول به ظاهر به ایالات متحده برای کمک به تولید تسلیحات بیشتر اختصاص خواهد یافت. 

این افسر اطلاعاتی ادامه داد سیاست خارجی ایالات متحده با هدف حمایت از یک یا آن طرف در درگیری‌ها در سراسر جهان به همین منوال است؛ هزینه کمک مالی را تصویب می‌کند و سپس آن را به مجتمع صنعتی خود برای تولید تسلیحات و ارسال آن به مناطق جنگ زده به کار می‌برد.

در عین حال، این کارشناس به این واقعیت توجه کرد که در نتیجه وقفه‌های طولانی در حمایت از کی یف توسط متحدان غربی، نیرو‌های مسلح اوکراین اخیراً متحمل خسارات قابل توجهی شده اند. بنابراین، به گفته وی، مبالغ کمکی که غرب در حال حاضر آماده انتقال به اوکراین است، قادر به معکوس کردن وضعیت کنونی آن نیست.

بو گفت: "روسیه موفقیت ثابتی از خود نشان می‌دهد و این روند افزایش خواهد یافت، زیرا اکنون توانایی‌های اوکراین بیش از پیش کاهش یافته است. آنها حتی افراد و تجهیزات کمتری دارند. هر چه غرب به آنها ارائه کند، نمی‌توانند با روسیه برابری کنند. "

روز قبل، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه گفت که از آغاز عملیات نظامی ویژه، نیرو‌های اوکراینی تقریبا ۵۰۰ هزار نفر را از دست داده اند. وی تاکید کرد که اکنون یگان‌های روسی ابتکار عمل را در کل خط تماس دارند و به بیرون راندن دشمن ادامه می‌دهند. شویگو یادآور شد که ارتش پروومایسکه، بوگدانوفکا و نوومیخایلوفکا را آزاد کرد و در حال گسترش منطقه کنترل در بردیچ و گئورگیوکا است.

پیش از این، هر دو مجلس کنگره آمریکا لایحه کمک خارجی به متحدان واشنگتن از جمله اوکراین، اسرائیل و تایوان را تصویب کردند. علاوه بر این، نمایندگان کنگره مصادره دارایی‌های حاکمیتی روسیه به نفع اوکراین را تصویب کردند.

به گفته دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی ولادیمیر پوتین، تصمیم برای تخصیص کمک‌های اضافی به کی یف انتظار می‌رفت، این امر اوکراین را بیشتر ویران می‌کند و ایالات متحده را غنی می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • خشم ژاوی پس از ماندن در بارسا؛ پولی نمی‌خواستم!
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس
  • بلاتکلیف شدن کارکنان شرکت فروسیلیس ملایر در پی تعطیلی این شرکت
  • پولی که آمریکا برای اوکراین اختصاص داده ممکن است به کی‌یف نرسد