Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@13:45:07 GMT

حفاظت و امنیت موزه لوور تهران چطور تامین شد؟

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۰۷۹۲۶

حفاظت و تامین امنیت «موزه لوور تهران» که در آن اشیاء گرانبهایی به نمایش درآمد، پیچیدگی‌هایی داشت که فرمانده یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی، بخشی از برنامه‌ریزی‌های طراحی شده برای برپایی این نمایشگاه را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار امیر رحمت‌اللهی در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به برپایی نمایشگاه لوور در ایران و پیچیدگی‌ها و سختی‌های حفاظت از اشیاء تاریخی به نمایش درآمده از بدو ورود آن‌ها به ایران تا پایان این نمایشگاه، اظهار کرد: حفاظت از این گنجینه گرانبها، ماموریت بسیار سنگینی بود که با جلب حمایت نیروی انتظامی، برنامه‌ریزی خوب و طرح‌های حفاظتی اطمینان بخشی که برای برپایی این نمایشگاه به اجرا درآمد، به بهترین نحو ممکن انجام و از این اشیاء گرانبها حفاظت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وظیفه ما حفاظت از این میراث بود ولی در عین حال برگزاری نمایشگاهی در این ابعاد و با این اشیاء کهن و گرانقیمت، نیازمند الزاماتی در ابعاد بین المللی بود که ما نمی‌توانستیم حتی سر سوزنی از این الزامات، تخطی داشته باشیم.

فرمانده یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به طرح‌های پیچیده این عملیات که نیازمند الزامات بین المللی خاصی بود گفت: با توجه به این الزامات و ملاحظات بین المللی، طرح‌های حفاظتی ما از زمان ورود اشیاء، تحویل گرفتن این گنجینه، اسکورت تا محل موزه، استقرار و در زمان طولانی نمایش عمومی آن‌ها با جزئیات کامل نوشته شد و تمامی ابعاد این ماموریت در این طرح‌ها که از مدت‌ها قبل در دست بررسی قرار داشت، در نظر گرفته شد.

رحمت اللهی با بیان اینکه علی‌رغم تمام پیچیدگی‌ها، این ماموریت با موفقیت انجام شد افزود: در این ماموریت و عملیات گسترده که نیازمند ملاحظات بین المللی و الزامات خاص امنیتی و حفاظتی بود، حمایت سازمان میراث فرهنگی و نیروی انتظامی نقشی کلیدی داشت و نشان داد که توان یگان حفاظت و طراحی‌های حفاظتی و امنیتی ما در ماموریت‌های تخصصی اینچنینی تا چه اندازه قابل قبول و اطمینان بخش است.

به گفته وی، موفقیت یگان حفاظت میراث فرهنگی در برپایی این نمایشگاه یک تجربه ارزشمند است که می‌تواند راه را برای برگزاری نمایشگاه‌های مشابه باز کند.

به گزارش تسنیم، به دنبال توافق اولیه بین موزه‌ی لوور و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مبنی بر برپایی نمایشگاهی از آثار شاخص موزه لوور، دوشنبه 14 اسفند ماه در موزه ملی ایران افتتاح شد؛ از شاخص‌ترین آثار رسیده به ایران می‌توان به پیکره "ابوالهول" از سنگ بازالت مربوط به دوره‌ی "فرعون هاکور" که از بخش عتیقه‌های مصر باستان در سالن "سولی لوور" انتخاب شده، اشاره کرد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۷۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی

در تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور و سازمان میراث فرهنگی تلنگانه قرار شده است آثار موزه باستان‌شناسی حیدرآباد احیا خواهد شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، موزه باستان‌شناسی حیدرآباد با امضای تفاهمنامه‌ای بین سازمان میراث فرهنگی تلنگانه و مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور، رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دهلی، جانی دوباره خواهد گرفت. این تفاهمنامه در حضور خانم شایلاجا رامایر قائم‌ مقام وزیر جوانان و گردشگری ایالت تلنگانه، خانم باهارتی هولیکاری، مدیر سازمان میراث فرهنگی و دکتر مهدی خواجه پیری، رئیس مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور، به امضا رسید.

موزه باستان‌شناسی حیدرآباد با بیش از 30 هزار اثر نفیس، از جمله نسخه‌های خطی بی‌نظیر، نقشه‌های کهن، کتیبه‌ها، سکه‌ها، مینیاتورها و اسناد، گنجینه‌ای بی‌مانند از تاریخ و فرهنگ را در خود جای داده است. این موزه تحت برنامه‌ای جامع، توسط مرکز بین المللی میکروفیلم نور و کارشناسانی از ایران مرمت، فهرست‌نویسی و دیجیتال‌سازی خواهد شد.

مجموعه کم‌نظیر آثار موزه حیدرآباد، که شامل بزرگترین مجموعه سکه‌های جهان و همچنین مومیایی 2500 ساله شاهزاده نایشو از مصر می‌شود، حکایت‌گر دوره‌ های مختلف تاریخی از جمله مغول، بهمنی و تغلق است. این گنجینه گرانبها، یادگار آخرین نظام حیدرآباد، میر عثمان علی‌خان بود و برای حفظ و نگهداری به سازمان میراث فرهنگی تلنگانه سپرده شده است.

مرکز میکروفیلم نور پیش از این با 51 کتابخانه در هند همکاری داشته و پروژه‌های مرمت، بازسازی، دیجیتال‌سازی و فهرست‌نویسی را با موفقیت به انجام رسانده است.

بزرگترین شاعر شیعی کشمیر

خواجه‌پیری، رئیس مرکز میکروفیلم نور، در این مراسم گفت: امضای این تفاهمنامه، نویدبخش همکاری‌های ارزشمند بین ایران و هند در زمینه حفظ و احیای میراث فرهنگی مشترک دو کشور است. بدون شک، تبادل دانش و تخصص در این زمینه، به حفظ گنجینه‌های زبان فارسی برای نسل‌های آینده کمک خواهد کرد.

مرکز میکروفیلم نور، در راستای حفظ و نگهداری اسناد تاریخی ارزشمند، دو پروژه بزرگ دیجیتال‌سازی را در حال حاضر در دست دارد. این پروژه‌ها شامل 33 میلیون‌ سند فارسی از موسسه تحقیقاتی آرشیو تلنگانه و مجموعه دو هزار نسخ خطی فارسی و عربی انجمن ترقی اردو می‌شود. تاکنون، سه میلیون و 600 هزار سند از آرشیو تلنگانه دیجیتال‌سازی شده و 412 هزار سند نیز مرمت و 26 جلد فهرست از آن به چاپ رسیده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • برقراری و تامین امنیت ورزشگاه‌ها با استفاده از دوربین‌های هوشمند پلیس
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان