Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رئیس جمهور آمریکا بار دیگر با طرح فرافکنی خود علیه ایران مدعی شد که باید جاه طلبی های ایران متوقف شود. ترامپ همچنین اظهار کرد: رابطه ما با روسیه هیچ‌گاه تا این اندازه بد نبوده است اما این وضعیت از چهار ساعت پیش تغییر کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در نشست خبری مشترک با ولادیمر پوتین همتای روس خود در شهر هلسینکی فنلاند در ادعاهایی ضد ایرانی گفت: باید روی ایران فشار وارد کنیم تا از جاه طلبی‌های هسته ای ایران و کمپین خشونت این کشور در سرتاسر منطقه را متوقف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی در ادامه ادعاهای خود گفت: نباید اجازه دهیم که ایران از کمپین ضد تروریستی ما سواستفاده کند چرا که ما توانسته ایم داعش را ریشه کن کنیم.

مقامات ایران همواره با رد ادعاهای آمریکا و غرب بر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای کشورمان تاکید کرده اند. به نظر می‌رسد ترامپ با طرح این ادعاها تلاش دارد حضور موثر ایران در شکست دادن داعش در منطقه را تضعیف کرده و نقش آمریکا در شکل گیری این گروه تروریست و حمایتهای تسلیحاتی و از آنها را از اذهان پاک کند.

پوتین: برجام شامل قوی ترین تدابیر نظارتی است

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که برجام شامل قوی ترین تدابیر نظارتی است.

ولادمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پس از نخستین اجلاس رسمی خود با دونالد ترامپ همتای آمریکایی خود روز دوشنبه در هلسینکی فنلاند طی یک نشست خبری مشترک گفت: با ترامپ در مورد عقب نشینی از برجام صحبت کرده ام. یادآور شده ام که برجام دارای قوی ترین تدابیر نظارتی است.

آنچه در کنفرانس مطبوعاتی روسای جمهوری آمریکا و روسیه گذشت

کنفرانس مطبوعاتی روسای جمهوری آمریکا و روسیه پس از دیدار مهم این دو و هیأت‌های همراهشان با یکدیگر در هلسینکی برگزار شد.

در هلسینکی، ولادیمیر پوتین در این کنفرانس مطبوعاتی از تغییر در ماهیت چالش‌های پیش روی آمریکا و روسیه در جهان امروز سخن گفت و تأکید کرد، آمریکا و روسیه به عنوان قدرت‌های بزرگ در قبال امنیت بین‌المللی مسئول هستند.

وی بر اهمیت همکاری‌های میان روسیه و آمریکا نیز تأکید کرد و گفت که دو کشور منافع مشترک بسیاری دارند.

پوتین اظهار کرد: روسیه و آمریکا می‌توانند نقش رهبری را در سوریه عهده‌دار شده و باعث ایجاد صلح در این کشور شوند.

او همچنین به نقش شخص ترامپ در پیشبرد مذاکرات با کره‌شمالی و حل بحران تسلیحات هسته‌ای این کشور اشاره کرد.

به گفته رییس‌جمهوری روسیه، موضوع برجام و خروج آمریکا از این توافق از جمله دیگر مواردی بوده که دو طرف درباره آن گفت‌وگو کرده‌اند. پوتین در ادامه تصریح کرد، ایران کشوری است که برنامه هسته‌ای آن تحت نظارت شدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد. پوتین تأکید کرد که برجام شامل قوی‌ترین تدابیر نظارتی است.

وی دیدارش با ترامپ را گامی بسیار مهم قلمداد کرد اما در عین حال گفت که دو طرف همچنان بر سر مسائل متعددی اختلاف نظر دارند.

رییس‌جمهوری روسیه گفت: مذاکرات با ترامپ در فضایی باز و سازنده اتفاق افتاد. من این مذاکرات را موفق و مفید می‌دانم.

وی خاطرنشان کرد: برای همه مشخص است که روابط بین‌الملل دوره دشواری را پشت سر گذاشته است. جنگ سرد مدت‌ها پیش پایان یافت و پس از آن وضعیت جهان به شدت تغییر کرده است. روسیه و ایالات متحده اکنون با چالش‌های کاملا متفاوتی مواجه هستند.

پوتین گفت، این نشست مرحله اول در بازگرداندن سطح قابل قبول اعتماد و بازگشت به سطح قبلی تعامل در همه مسائل مربوط به منافع مشترک است.

وی تصریح کرد: در زمینه سوریه، وظیفه ایجاد صلح و مصالحه در این کشور می‌تواند نخستین نمونه از کار مشترک موفق باشد.

در همین حال، ترامپ در آغاز اظهاراتش ضمن تقدیر از فنلاند به خاطر میزبانی این نشست، با اشاره به اهمیت دیپلماسی در سیاست آمریکا گفت، مذاکرات مفید برای آمریکا و روسیه و سراسر جهان خوب است.

وی ادامه داد: در مورد طیف گسترده‌ای از مسائل حیاتی برای هر دو کشور صحبت کردیم. یک گفت‌وگوی سازنده داشتیم و خیلی خوب کار کردیم.

رییس‌جمهوری  آمریکا تصریح کرد: می‌خواهم به رئیس‌جمهوری روسیه برای میزبانی یکی از بهترین مسابقات جام جهانی تبریک بگویم.

او با بیان این که دیپلماسی و تعامل به تضاد و خصومت ترجیح داده می شود، ادامه داد: اگر ما قصد داریم بسیاری از مشکلات دنیا را حل کنیم، باید راه‌هایی برای همکاری پیدا کنیم. مشاهده کرده‌ایم که وقتی دیپلماسی از روی میز برداشته می‌شود، چه عواقبی در پی است.

ترامپ اعلام کرد: ترجیح می‌دهم در دستیابی به صلح در معرض خطر سیاسی قرار بگیرم تا این که به خاطر اهداف سیاسی، صلح را در معرض خطر قرار دهم. من آنچه را که برای مردم آمریکا بهتر است، انجام خواهم داد.

رییس‌جمهوری آمریکا خاطرنشان کرد: در جریان مذاکرات امروزم با پوتین با او درباره موضوع مداخله در انتخابات آمریکا صحبت کردم.

وی از توافق میان دو کشور در راستای تداوم همکاری‌های امنیتی خبر داد.

ترامپ اظهار کرد که با پوتین درباره اعمال فشار علیه تهران برای جلوگیری از بلندپروازی‌های هسته‌ای و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران صحبت کرده است. وی مدعی شد: نباید اجازه دهیم که ایران از کمپین ضدتروریستی ما سوءاستفاده کند؛ چرا که ما توانسته‌ایم داعش را ریشه‌کن کنیم.

در ادامه این جلسه، ترامپ در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره این که پیش‌تر پوتین را «رقیب» خوانده بود، گفت: پوتین یک رقیب است و این واژه یک تمجید محسوب می‌شود. من او را یک رقیب خوب قلمداد کرده‌ام.

وی در بخش دیگری اظهار کرد: هر دو کشور مسئول وضعیت فعلی روابط دوجانبه هستند. نشست این‌چنینی باید مدت‌ها پیش-حتی پیش از آغاز ریاست‌جمهوری من- برگزار می‌شد. هر دو طرف اشتباهاتی را مرتکب شده‌اند.

ترامپ اظهار کرد: رابطه ما با روسیه هیچ‌گاه تا این اندازه بد نبوده است اما این وضعیت از چهار ساعت پیش تغییر کرد.

پوتین نیز در پاسخ به این که چرا باید اظهارات روسیه را در خصوص عدم مداخله در انتخابات آمریکا باور کرد، خاطرنشان کرد: چرا فکر می‌کنید که ترامپ به من اعتماد کامل دارد یا بر عکس؟ هیچ کس نباید به کسی اعتماد کند. او (ترامپ) مدافع منافع ایالات متحده است و من مدافع منافع فدراسیون روسیه. ما دارای منافع متقابل هستیم. ما به دنبال نقاط مشترک هستیم.

وی اضافه کرد: ما نباید به اهداف کوتاه‌مدت متکی باشیم. ما در زمان انتخابات همدیگر را نمی‌شناسیم. ترامپ به عنوان کاندیدا درباره بهبود روابط با روسیه صحبت می‌کرد و روس‌ها طبیعتاً از این رویکرد استقبال می‌کردند.  

پوتین در بخش دیگری از اظهارات خود در همین زمینه ادامه داد: من علاقه‌ داشتم که ترامپ در انتخابات پیروز شود زیرا او به دنبال بهبود روابط با روسیه بود.

رییس‌جمهوری روسیه گفت: ترامپ قبلاً به عنوان تاجر به روسیه سفر کرده بود که در آن زمان من حتی نمی‌دانستم او در مسکو است.

رییس‌جمهوری آمریکا در این کنفرانس مطبوعاتی بر اهمیت همکاری با رژیم صهیونیستی تأکید کرد و گفت که واشنگتن و این رژیم نزدیک‌ترین روابط را با یکدیگر دارند.

در این کنفرانس مطبوعاتی رییس‌جمهوری روسیه توپ فوتبالی را به همتای آمریکایی خود داد و گفت: توپ در زمین شما است. ترامپ این توپ را گرفت و به سمت همسرش پرتاب کرد.

در ادامه خبرنگار خبرگزاری آسوشیتدپرس به گزارش‌های جامعه اطلاعاتی آمریکا در خصوص مداخله روسیه در انتخابات ایالات متحده اشاره کرد و در همین زمینه از ترامپ سوال کرد که رییس‌جمهوری آمریکا در پاسخ این ادعا را بی‌اساس دانست.

رییس‌جمهوری روسیه نیز تصریح کرد: ترامپ به موضوع به اصطلاح مداخله روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ در ایالات متحده اشاره کرد. من مجبور شدم آنچه را که قبلا گفتم، تکرار کنم که دولت روسیه هرگز مداخله نکرده و قصد دخالت ندارد.

پوتین نیز در پاسخ به پرسشی درباره کریمه تصریح کرد: موضع ترامپ در مورد کریمه مشخص است. به اعتقاد او، کریمه به طور غیرقانونی تصرف شده است. ما اما نظر دیگری داریم و معتقدیم برای الحاق کریمه همه‌پرسی برگزار شده و از این رو، برای ما این پرونده بسته شده است.

وی بیان کرد: ایالات متحده می‌تواند رهبری اوکراین را متقاعد کند تا به توافق‌نامه‌های مینسک متعهد باشد.

دیدار مهم دوجانبه روسای جمهوری آمریکا و روسیه در پایتخت فنلاند به پایان رسید. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا پس از پایان این نشست که حدود دو ساعت به طول انجامید، تصریح کرد که نشست دوجانبه «شروعی خوب» بوده است. به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، او در پاسخ به این که نشستش با پوتین در این دو ساعت چگونه بوده است، اظهار کرد: فکر می‌کنم شروع خوبی است؛ شروعی بسیار بسیار خوب برای همه. ترامپ و پوتین به همراه دو مترجم تنها افرادی بودند که در این نشست حضور داشتند. بر اساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پس از این نشست، نشست دیگری برگزار شد که در آن علاوه بر روسای جمهوری، گروهی از مقام‌های ارشد دو طرف نیز حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۸۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: در برجام آمریکا زیر میز دیپلماسی زد نه ایران/ اقدام ایذایی در اصفهان اقدامی بی‌ارزش بود

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا ناصر کنعانی در نشست خبری امروز (دوشنبه) با تاکید بر اینکه ایران به دنبال تشدید تنش در منطقه نیست و به دنبال تقویت صلح و ثبات در منطقه است، گفت: عملیات انجام شده از سوی ایران از مشروعیت بین‌المللی برخوردار بود و مقدمات سیاسی، حقوقی و بین‌المللی لازم را در این زمینه انجام داده بود.

آمریکا با کمک به رژیم صهیونیستی بر روی طرف بازنده شرط‌بندی کرده است

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی در ارتباط با مصوبه اخیر مجلس نمایندگان آمریکا در ارائه بسته کمک مالی به رژیم صهیونیستی برای ادامه جنایت‌های خود علیه مردم فلسطین خاطرنشان کرد: این مصوبات مایه تاسف است و در واقع ارائه کمک‌های هنگفت نظامی و مالی از سوی آمریکا به رژیم صهیونیستی چیزی جز ارائه پاداش از سوی آمریکا به یک رژیم جنایتکار که هفت ماه متوالی است اقدام به جنایت جنگی کرده، نیست.

وی با بیان اینکه دولت آمریکا اعتبار ملت خود را در کنار رژیمی قرار داده است که در این ایام هیچ پیروزی به جز کشتار و انجام جنایت به دست نیاورده است، اظهارکرد : آمریکا بر روی طرف بازنده شرط بندی کرده است و این گونه اقدامات کمکی به طرف بازنده نمی‌کند.

از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها کناره‌گیری نکرده‌ایم

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوال ایسنا در مورد گفت‌وگوهای انجام شده در مورد لغو تحریم‌ها در جریان سفر وزیر خارجه به نیویورک گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن و رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان استفاده کرده و از چارچوب‌های دیپلماتیک که تامین کننده منافع ملی ایران است کناره‌گیری نکرده است.

طرفی که در برجام زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود نه ایران

کنعانی با بیان اینکه طرفی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود نه ایران، خاطرنشان کرد: شرکای آمریکا در حوزه برجام نیز نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در این مدت در مسیر بی‌اثرسازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این زمینه نیز توفیق‌های زیادی داشته است، گفت: از طرف دیگر ما تلاش کرده‌ایم که از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک برای احقاق حقوق ملت ایران استفاده کنیم و طبیعتاً در نشست‌های بین‌المللی و دیدارها با طرف‌هایی که در موضوع برجام می‌توانند ایفای نقش کنند یا اساساً نقش تعریف شده‌ای در این زمینه دارند این موضوع مطرح می‌شود .

کنعانی گفت: سازمان ملل و دیدارهایی که در جریان آن انجام می‌شود همواره فرصتی است که موضوع رفع تحریم‌ها نیز در آن مطرح شود.

اقدام ایذایی در اصفهان یک اقدام بی‌ارزش از نظر نظامی بود

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در مورد حوادث اصفهان و اتفاق رخ داده در بامداد جمعه بین ایران و آمریکا پیامی منتقل شده است، گفت: آنچه که انجام شد حتی اسمش را نمی‌توانیم عملیات بگذاریم یک اقدام ایذایی بود که ما مشابه آن را نیز پیش از این مشاهده کرده بودیم.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی و هیچ طرف دیگری مسئولیت این موضوع را قبول نکرده‌اند، ادامه داد: در این زمینه سیستم دفاعی ایران به صورت حرفه‌ای عمل کرد و طرف اقدام کننده به هیچ سطحی از اهداف خود دست پیدا نکرد و یک اقدام بی‌ارزش از نظر نظامی بود.

کنعانی در پاسخ به اصرار سوال خبرنگار پرسش کننده گفت: این موضوع ارزش پیگیری در این سطح را نداشت.

این خبر تکمیل می‌شود.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898216

دیگر خبرها

  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • پوتین: تروریسم یکی از جدی ترین تهدیدات قرن بیست و یکم است
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه ایران
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • رئیسی : میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشار ها مقاومت کردیم
  • کنعانی: در برجام آمریکا زیر میز دیپلماسی زد نه ایران/ اقدام ایذایی در اصفهان اقدامی بی‌ارزش بود