Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دزفول - ايرنا - مدير امور آب و فاضلاب روستايي دزفول گفت:طرح آبرساني به روستاهاي ماهوربرنجي و ميدان اين شهرستان شتاب گرفته و بزودي به بهره برداري مي رسد.

محمد گلچين پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود:اين طرح شامل احداث 14 کيلومتر خط انتقال مي باشد که عمليات اجرايي آن از ارديبهشت ماه آغاز شده و طبق برنامه قرار بود در مدت 6 ماه اجرا شود اما با تلاش کارکنان آبفار دزفول پس از گذشت 2 ماه 12 کيلومتر از اين خط انتقال اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود:اين روستاها با سه هزار و 322 نفر جمعيت از توابع بخش کوهستاني سردشت دزفول مي باشند.
گلچين پور در بازديد از طرح خط انتقال روستاي قلعه طوق و روستاي سنجر نيز گفت:در قالب اين طرح احداث يک کيلومتر خط انتقال در دست اجراست که به اتمام رسيده و بزودي بهره برداري مي شود.
وي ادامه داد:اين عمليات در راستاي افزايش فشار آب شرب اهالي روستاي قلعه طوق اجرا شده است .
روستاي قلعه طوق از توابع بخش مرکزي شهرستان دزفول مي باشد که يک هزار و 825 نفر جمعيت دارد.
وي در خصوص طرح فاضلاب روستاي کهنک نيز گفت:اين طرح به تازگي آغاز شده و در حال اجراست .
روستاي کهنک از توابع بخش چغاميش دزفول مي باشد و دو هزار و 26 نفر جمعيت دارد.
7278/6068
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۹۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس

ابوالفضل رحیمی گفت: به منظور جلوگیری از هدر رفت و افزایش کیفیت آب شرب روستای فوق و همچنین تعویض لوله‌های فرسوده با توجه به قدمت بالای شبکه آبرسانی اجرای کامل اصلاح شبکه آبرسانی در این روستا به طول ۶۰۰۰ متر در مراحل پایانی است. 

او در خصوص پیامد‌های وجود شبکه‌های فرسوده آبرسانی بیان کرد: شبکه‌های توزیع آبرسانی فرسوده مرتباً دچار شکستگی می‌شوند که این موضوع سبب هدر رفت آب می‌شود ضمن اینکه به دلیل افزایش جمعیت و قطر پاییین لوله‌های موجود دیگر پاسخگوی نیاز آب شرب مشترکین نیست و شاهد افت فشار آب در زمان اوج مصرف در مناطقی که شبکه آن باید اصلاح شود هستیم.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان تصریح کرد: هزینه اجرایی این عملیات بیش از ۴۸ میلیارد ریال بوده که با پایان عملیات فوق جمعیتی بالغ بر ۷۶۹ نفر از اهالی این روستا از این پروژه برخوردار می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • تفکیک زباله در روستای قلعه بالای بیارجمند آغاز شد
  • بهسازی نهرهای کشاورزی روستای آق قلعه به همت اهالی
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • اجرای طرح آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • جاری شدن سیل در روستای «قلعه صفا» فاروج
  • خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول
  • آبرسانی به ۵۱۱ روستای فاقد آب شُرب سالم در کرمانشاه ظرف ۳ سال