Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی الحدث، ولید فارس، کارشناس مسائل سیاست خارجی آمریکا و مشاور سابق دونالد ترامپ، در مصاحبه با این شبکه درباره دیدار رؤسای جمهور آمریکا و روسیه گفت: در این دیدار به جزئیات مسائل اختلافی و نتیجه‌گیری در مورد آن‌ها پرداخته نشد؛ مسئله مهم برای طرفین بازگشت به روابط پیش از ایجاد تنش‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در پاسخ به این پرسش که آیا رؤسای جمهور آمریکا و روسیه در دیدار خود در پایتخت فنلاند واقعا درباره مسائل اعلام شده گفتگو کردند یا مسائل پشت پرده بین آن‌ها وجود دارد،  گفت: من معتقدم آنچه روز دوشنبه در نشست خبری مشترک بین دو رئیس جمهور شاهد بودیم حاوی این پیام اطمینان بخش برای طرفین بود که روابط آمریکا و روسیه به پیش از مکدر شدن این روابط یعنی پس از یازده سپتامبر و دیدار جورج بوش و پوتین و امضای توافقنامه ضد تروریستی بین آن‌ها باز می‌گردد. اما پروند‌های بزرگی که همگان منتظر آن بودند از جمله بحران سوریه و توافقنامه هسته‌ای ایران و مسئله اوکراین و ... امکان ندارد که در چهار یا پنج ساعت درباره آن‌ها گفتگو شود و به نتیجه برسند.

مشاور سابق ترامپ افزود: موضوع مهمتر در دیدگاه دو رئیس جمهور بازگشت روابط دوجانبه به دوران پیش از ایجاد تنش بین این روابط است، زیرا این روابط به خاطر اعمال فشار‌ها بر ترامپ به خاطر پرونده دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پرونده سوریه تا حدودی قطع شده بود و در مواردی مانند توافقنامه هسته‌ای ایران، پوتین با نظر ترامپ مبنی بر خروج از آن موافق نبود. اما در این نشست اعلام شد که کمیته‌های مشترکی برای بازگرداندن روابط به حالت عادی و بررسی پرونده‌های مورد اختلاف تشکیل خواهد شد و این کمیته‌ها در این خصوص تصمیم‌گیری خواهند کرد.

فارس در ادامه افزود: من نشست خبری مشترک بین دو رئیس جمهور را به دو بخش تقسیم کردم، نخست هنگامی که دو طرف درباره چند پرونده سخن گفتند این سخنان موفقیت‌آمیز بود. رئیس ترامپ به وضوح گفت ایران نباید علیه دیگران در منطقه نفوذ و دخالت داشته باشد و از پیروزی‌های ما در مقابل داعش بهره برداری کند. همچنین وی گفت موضوع آمریکا و روسیه در مورد مبارزه با تروریسم مشترک است. اما در بخش دوم و هنگامی که روزنامه‌نگاران به ویژه روزنامه‌نگاران آمریکایی سؤالات خود را آغاز کردند در همه پرونده‌ها و زمینه‌ها سخن گفته شد. من معتقدم سیاستمدارن آمریکایی در این زمینه دو دسته اند، دموکرات‌ها از سخنان ترامپ در نشست خبری علیه خود استفاده کردند، اما سیاستمداران جمهوری‌خواه از جمله رئیس مجلس نمایندگان از سخنان ترامپ ناراحت و نگران بودند و با وجود اینکه با عموم نشست خبری موافق بودند، اما جواب‌های پایانی او به سؤالات خبرنگاران آنان را ناراحت و نگران کرد.

او اضافه کرد:  به نظر ترامپ طرح کلی در مورد سوریه این است که پس از رهایی از داعش، ایران در این کشور حضور نداشته باشد، این در حالی است که روسیه با این موضوع موافق نیست هر چند پوتین به صورت واضح آن را بیان نکرد. از سوی دیگر روس‌ها اصرار دارند که در مورد ساقط شدن حکومت بشار اسد سخنی به میان نیاید، از این رو راه حل در شرایط کنونی این است که حکومت اسد باقی بماند، اما در مقابل ایرانی‌ها باید از سوریه خارج شوند و این حداقل معادله‌ای است که در این نشست در مورد آن نتیجه گیری شد.

این کارشناس در انتهای این مصاحبه گفت: در پایان باید بگویم ممکن است سخنان و تصمیمات ترامپ در این نشست خبری درباره پرونده‌های مختلف مورد تأیید سناتور‌های‌جمهوری‌خواه نباشد، اما در نهایت او رئیس جمهور آمریکاست و شخصا درباره برخی پروند‌ها تصمیم‌گیری کرده است و می‌کند و مسئولیت سیاسی این تصمیمات را به عهده می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا دونالد ترامپ روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۹۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب به نفع روسیه نیست

رئیس جمهور روسیه با تاکید بر اینکه همیشه پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب برای روسیه سودمند نخواهد بود، گفت: موفقیت ارتش در میدان نبرد به سرعت حل مشکلات تکنولوژیکی در پشت جبهه بستگی دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه شب گذشته در کنگره اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان این کشور تاکید کرد که موفقیت نیروهای مسلح روسیه در جبهه جنگ به سرعت حل مشکلات تکنولوژیکی بستگی دارد.

پوتین گفت: «در شرایط کنونی موفقیت در خط تماس میدان نبرد در اوکراین به این بستگی دارد که در پشت جبهه مشکلات فنی چقدر کارآمد و سریع حل و فصل شوند و طرف‌های درگیر این اقدام را تا چه اندازه فعالانه انجام دهند و این کار باید در زمان واقعی انجام شود و ما در این راستا موفق عمل کرده‌ایم.»

رئیس جمهور در خصوص تعداد پیشرفت‌های جدید در این زمینه، گفت که وزارت دفاع روسیه حتی زمان لازم برای پیگیری پیشنهادات مجتمع صنایع نظامی ملی را ندارد. او گفت: «مجتمع صنایع نظامی مردمی» هم‌اکنون با تمام توان کار می‌کند. وزارت دفاع حتی وقت ندارد پیشنهاداتی که هر روز از سوی دست اندرکاران این حوزه ارائه می‌شود را پیگیری کند. پیشنهادهای جدید هر روز تولد یافته و ارائه می‌شوند.

به گفته او، فناوری‌های هوش مصنوعی، به ویژه در تولید تجهیزات بدون سرنشین، یکی از مهمترین صنایع در حال توسعه در کشور را نشان می دهد.

پوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب همیشه به نفع ما نیست

ولادیمیر پوتین در کنگره اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان روسیه همچنین تاکید کرد که  پاسخ متقارن دادن به تحریم‌های کشورهای غربی، یعنی «پاسخ دادن به ممنوعیت با اعمال ممنوعیت متقابل» همیشه برای روسیه سودمند نیست.

او گفت: «ما باید ببینیم چه کاری به نفع کشور ماست و چه کاری برای کل اقتصاد مضر خواهد بود. ممنوعیت‌ها گاهی اوقات برای بر جای خود نشاندن کسانی که ما را منع می‌کنند مفید است، ولی گاهی اوقات اگر بخواهیم چیزی را برای بازار خود فراهم کنیم، چنین ممنوعیتی صلاح نیست. بنابراین با دقت در این زمینه باید تصمیم گرفت.»

رئیس جمهور روسیه همچنین از پیشنهاد ایجاد یک مرکز هماهنگی برای توسعه روابط تجاری روسیه در بازارهای جدید حمایت کرده و یادآور شد که ایجاد یک مرکز تجاری از جمله در کشورهای آفریقا، آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی منطقی است.

ولادیمیر پوتین در نشست شب گذشته خود تایید کرد که در ماه مه سال جاری میلادی به چین سفر خواهد کرد. چند روز قبل دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین از فراهم سازی اقدامات برای سفر پوتین به چین خبر داده بود. 

روز چهارشنبه جفری پیات، معاون وزیر انرژی ایالات متحده از اعمال تحریم های جدیدی علیه بخش انرژی روسیه خبر داد و یادآور شد که هدف آنها ارائه دهندگان خدمات و شرکت‌هایی است که در تهیه مواد و فناوری برای پروژه‌های انرژی آینده روسیه مشارکت دارند.

آمریکا آشکارا دارایی‌های روسیه را سرقت می‌کنددعوت پوتین از همه کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوبپوتین: غرب در صدد انتقام‌گیری از روسیه است

انتهای پیام/ 

 

دیگر خبرها

  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • پوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب به نفع روسیه نیست
  • رئیسی: عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • پوتین به چین سفر می‌کند
  • «پوتین» ماه می به چین سفر می کند
  • «پوتین» ماه می به چین سفر می‌کند
  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع | به‌دنبال گسترش روابط کشورهای همسو و مستقل است
  • رئیسی در نشست خبری با رئیس جمهور سریلانکا: ایران آماده انتقال فناوری به کشورهای دیگر است
  • امنیت منطقه محور اصلی دیدار پوتین و علی‌اف
  • پوتین با هوش مصنوعی بازیگر فیلم زندگینامه خودش شد (+عکس)