Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛محمد جعفری مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی وزارت آموزش و پرورش صبح امروز در همایش معاونان تربیت بدنی و سلامت کشور در ارومیه با اذعان به توسعه فعالیت‌های فوق برنامه ورزشی در مدارس اظهار کرد: سال تحصیلی گذشته بیش از ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار دانش آموز در طرح المپیاد ورزشی دورن مدرسه‌ای شرکت کردند که این تعداد بیشن از تعهد صورت گرفته با استان‌ها می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به مشارکت قریب به ۷ میلیون دانش آموز کشور در طرح نرمش صبحگاهی افزود: سال تحصیلی گذشته طرح حیات پویا در ۲۶ هزار و ۱۱۰ مدرسه کشور اجرا شد.
این مقام مسئول از فعالیت بیش از ۱۸ هزار کلاس به عنوان کانون‌های ورزشی در سراسر کشور خبر داد و افزود: سال گذشته ۸۱ کانون حرکات اصلاحی تجهیز و ارتقاء یافت.
مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: بر اساس اعلام وزارت بهداشت، کم تحرکی بزرگترین مشکل در حوزه سلامت جامعه می‌باشد.
جعفری با اشاره سیاست معاونت تربیت بدنی در خصوص مشارکت محوری اذعان کرد: سال گذشته طرح ورزش با خانواده در ۱۰ درصد مدارس کشور برگزار شد.
وی ادامه داد: برای رفع بخشی از کمبود نیروی انسانی درس تربیت بدنی در مقطع ابتدائی، طرح گسترش و ارتقاء فعالیت‌های تربیت بدنی و ورزش دانش آموزی در مدارس ابتدائی و با الویت سه پایه اول مدارس دخترانه در حال اجراست.
این مقام مسئول با بیان اینکه این طرح در ۳۲ استان کشور اجرا می‌شود؛ اضافه کرد: در قالب این طرح، برای آموزگاران یک دوره ضمن خدمت ۴۰ ساعته در حوزه درس تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی پیش بینی شده است.
جعفری از تشکیل ستاد عالی این طرح در وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: دوره‌های آموزشی آموزگاران در طول تیر، مرداد و شهریور امسال در کل استان‌های کشور برگزار می‌شود.
وی گفت: سیاست‌های معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش برگفته از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است و حوزه تربیت بدنی یکی از یازده حوزه یادگیری برنامه درس ملی است.
جعفری همچنین از برگزاری موفق سیزدهمین دوره جشنواره روش‌های برتر تدریس درس تربیت بدنی در ارومیه تقدیر کرد.
مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: آیین نامه انجمن‌های ورزش دانش آموزی تدوین شده است و پس از طی فرآیند مستندسازی به استان‌ها ابلاغ می‌شود.
تدوین بروشورآموزشی ویژه والدین در خصوص درس تربیت بدنی، راه اندازی پرتال جامع آموزشی درس تربیت بدنی، توسعه ظرفیت‌های نرم افزاری و فناوری، استاندارد سازی اماکن ورزشی، توسعه کیفی و تقویت گروه‌های آموزشی درس تربیت بدنی از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود.

انتهای پیام/م

برگزاری گردهمایی معاونین تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کشور در ارومیه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگیان اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۹۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند

رضا مراد صحرایی امروز در  شصت و یکمین کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور گفت: جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان صورت می‌گیرد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید از ظرفیت‌های موجود بهره‌مند شد، افزود: باید تعامل و تعارف به معنای شناخت میان دستگاه‌ها وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه در برنامه تربیت کودکی که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آن را مصوب کرده است، موضوع تربیت قرآنی یکی از برنامه‌های جدی است افزود: معاونت پرورشی و فرهنگی  با مسئولیت معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش، سازوکار بهره‌مندی مؤسسات قرآن از فضای مدارس کشور برای برگزاری کلاس‌های قرآن را پیدا کنند، اگر  این سازوکار وجود دارد، روش اجرای آن طی یک هفته اعلام شود و اگر وجود ندارد در مدت یک هفته ساز و کار آن مشخص شود.

صحرایی با بیان اینکه پول‌های قرآنی کشور باید در آموزش و پرورش هزینه شود ادامه داد: همواره قربانی عدم توجه دستگاه‌هایی بودیم که نمی‌دانند تحول باید از آموزش و پرورش ایجاد شود، هم‌اکنون در کشور مشکل کمبود پول وجود ندارد، مسئله این است که نمی‌دانیم پول در کجا هزینه شود.

وزیر آموزش وپرورش به طرح تاسیس مدارس غیردولتی قرآنی اشاره کرد که ظرف یک ماه ارائه می شود و گفت: برای سال تحصیلی جدید حتی با درصدی از مدارس موجود،  این کار اجرا می‌شود. هم اکنون برخی مدارس غیردولتی درحال اجرای این کار هستند و به دلیل قرآن پایه بودن، خانواده‌ها هزینه پرداخت می‌کنند تا فرزندشان این‌گونه تربیت شوند.

وی با بیان اینکه طرح اتقان ارتقای توانمندی قرآنی معلمان دوره ابتدایی است و باید آن را به رتبه بندی معلمان مرتبط کنید گفت: معلمی که دوره اتقان را طی نکرده است، از رتبه‌بندی محروم شود. معلمان بدون سواد قرآنی وارد آموزش و پرورش نمی‌شوند اما ممکن است در گذر زمان به دلیل اینکه با آن مانوس نبودند،  فراموش کنند و باید در دوره‌های ضمن خدمت به آموزش قرآن توجه کرد.

صحرایی با بیان اینکه برای تسری طرح اتقان به دوره متوسطه دوم باید اندیشید گفت: همچنین دوره‌های تأمین مدرسان قرآن برگزار شود؛ نیم میلیون نفر از معلمان باید در طرح مسطورا شرکت کنند که تا کنون حدود 450 هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: مؤسسات نباید در کنار مدارس قد علم کنند بلکه مدرسه را تقویت کنند، نباید به مدرسه آسیب بزنیم و نگذاریم آموزش و پرورش نحیف شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
  • تحول بنیادین باید در حوزه تربیت پررنگ شود
  • مدرسه باید دالان زندگی برای دانش‌آموز باشد / سیاست توسعه متوازن در دستور کار آموزش و پرورش
  • گفتمان سازی برای محوری شدن مدارس در جامعه
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • آموزش یک رشته ورزشی برای دانش‌آموزان در برنامه هفتم توسعه از الزامات است
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • بازديد معاون تربيت بدنى و سلامت وزارت آموزش و پرورش از طرح مهارت آموزى شنا
  • تجدید میثاق معاون تربیت بدنى و سلامت وزیر آموزش و پرورش با آرمان هاى شهداء
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است