Web Analytics Made Easy - Statcounter

یائو یونجو (yao yunzhu) در حاشیه مجمع جهانی صلح در پکن با اشاره به اهمیت برجام افزود: همه طرف ها باید تلاش کنند برجام دچار فروپاشی نشود لازمه این کار این است طرف های امضا کننده سند، با قدرت از آن حمایت و مفاد آن را اجرا کنند.
او اظهار داشت: چین، روسیه و اروپا در تلاش هستند تا با توجه به مسئولیت هایی که بر اساس توافق هسته ای دارند، از آن حراست کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: آمریکا نه تنها از این توافق خارج شده و آن را نقض کرده است بلکه کارشکنی های زیادی هم بر سر راه اجرای آن توسط طرف های دیگر ایجاد کرده است.
این مقام چینی با اشاره به اینکه باید کاری کرد تا از فروپاشی توافق هسته ای جلوگیری شود اظهار کرد در این میان نقش اروپا اهمیت زیادی دارد اگر طرف های اروپایی درخصوص حراست از برجام کار گسترده و منسجمی انجام ندهند، حفظ آن از سوی چین و روسیه کار آسانی نخواهد بود.
عضو کمیته دفاعی آکادمی علوم نظامی چین افزود: در حال حاضر همه تلاش چین، روسیه و طرف های دیگر متمرکز بر حفاظت از توافق هسته ای است ما می کوشیم با همکاری مشترک، این توافق را بر اساس مواضع خود و مسئولیت هایی که داریم اجرا کنیم.
این مقام چینی در بخش دیگری از اظهارات خود به وضعیت هسته ای و اتمی دنیا اشاره کرد و گفت: در این شرایط همه باید برای کاهش تسلیحات اتمی در زرادخانه های خود تلاش کنند.
عضو مرکز روابط دفاعی چین و آمریکا گفت چین نسبت به کشورهای پیشرفته در این عرصه با ضعف ها و چالش های بیشتری روبرو است و از لحاظ محیط و امنیت هسته ای، لازم است اقدامات بیشتری انجام دهد.
یائو درباره پایبندی کشورها به اصول و مقررات بین المللی در ارتباط با تسلیحات هسته ای هم گفت: چین بر اساس مواضع اعلام شده اولین کشوری نخواهد بود که ابتدا به ساکن، علیه دیگران از تسلیحات اتمی استفاده خواهد کرد.
هفتمین همایش سه روزه جهانی صلح با حضور شماری از مقام ها و شخصیت های سراسر جهان از جمله «کمال خرازی» رییس شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران ، دیروز (دوشنبه) در پکن پایان یافت.
برنامه جامع اقدام مشترک یا برجام پس از چندسال مذاکره، تیرماه 1394 با توافق بین ایران و کشورهای 1+5 ( انگلیس، آلمان، آمریکا، فرانسه، روسیه و چین) به نتیجه رسید و در نتیجه آن تحریم های هسته ای ایران برداشته شد.
18 اردیبهشت ماه امسال دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که بارها گفته برجام به زیان آمریکا و به نفع ایران بوده، در اقدامی یکجانبه از برجام خارج و ایران را به بازگشت تحریم ها تهدید کرد که با مقاومت کشورهای اروپایی و دیگر طرف های امضاکننده برجام مواجه شد.
اتحادیه اروپا در کنار چین و ورسیه، در این مدت بارها بر حفظ برجام تاکید کرده و از ایران خواسته در این توافق بین المللی بماند زیرا به دنبال اجرای راهکارهای اقتصادی به منظور بی اثر کردن تحریم های آمریکاست. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: روسیه هسته ای چین آکادمی علوم تسلیحات هسته ای جهان جمهوری اسلامی ایران پکن ایران کشورهای اروپایی ایران پکن جامعه بین المللی چین برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۰۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است

به گزارش قدس آنلاین، جواد کریمی‌ثابت صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهش‌ماه) در آیین آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای گفت: شاهد برگزاری نخستین کنفرانس هسته‌ای در سطح بین‌المللی و به‌صورت گسترده هستیم که این رویداد علمی با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران درباره تعداد آثار ارائه شده به این کنفرانس عنوان کرد: بیش از ۵۰۰ مقاله در سطح علمی بسیار بالا را دریافت کردیم که از میان آن‌ها، ۴۲۰ مقاله توسط داوران پذیرفته شد.

وی افزود: در جریان این کنفرانس ۳ روزه، برنامه‌ریزی شده تا ۱۶ میزگرد و پنل تخصصی برگزار شود که در حوزه‌های گوناگون که تمام فعالیت‌های هسته‌ای را پوشش خواهند داد.

کریمی‌ثابت گفت: حدود ۱۰۰ سخنرانی علمی در قسمت‌های گوناگون ارایه می‌شود که در مجموع بیش از ۵۰ سخنران خارجی خواهیم داشت که به‌صورت مجازی و حضوری در کنفرانس سخنرانی حضور دارند و به ارایه آخرین دستاوردهای علمی خود می‌پردازند.


رئیس مرکز ملی نظام کیفیت و استانداردهای اتمی ایران تصریح کرد: نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در ۴ بخش سخنرانی‌های علمی، پوسترها، میزگردها و پنل‌های تخصصی و نمایشگاه جانبی برگزار خواهد شد.

گفتنی است مراسم افتتاحیه سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، معاون وی، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی و ... عصر امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت‌ماه) در اصفهان برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افشای عمدی فایل صوتی ظریف به روایت سعید لیلاز /با خرابکاری در نطنز، این سایت چند ماه از کار افتاد /ایران زمین بازی را عوض کرده است
  • بازتعریف تعاملات آتی ایران و آژانس در اصفهان
  • اسلامی: ایران از برجام خارج نشده است/ سند راهبردی بیست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم/ گروسی: باید شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • در دیدار گروسی و باقری چه گذشت؟
  • رافائل گروسی وارد تهران شد
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم