Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرحجت مرادی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت گیلان در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا درخصوص انتشار مصاحبه محمد انجم‌شعاع، دبیر ستاد طرح ملی حفظ با اشاره به اقدامات و راهبردهای طرح ملی حفظ قرآن کریم در حوزه مؤسسات قرآنی با عنوان «ادغام اتحادیه‌ها فرایندی که فعالیت‌های قرآنی را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد»، اظهار کرد: این ستاد نباید منتظر اتحادیه‌های سابق کشوری باشد چون اتحادیه‌های فعلی در 31 استان پای کار هستند و این صحبت ایشان را که گفتند «عدم وجود یک اتحادیه، هیئت مدیره و نهاد پاسخگوی واحد در حوزه مؤسسات» قبول نداریم چون در استان‌ها این ادغام انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه این امر به‌دلیل عدم توجه جدی مدیران اتحادیه کشوری و یا نمایندگان این اتحادیه‌های کشوری برای حضور در جلسات ستاد طرح ملی حفظ است، تصریح کرد: هرچند باید گفت نقد ایشان، نقد درستی است اما نباید از این چشم‌پوشی کرد که اتحادیه‌های‌ استانی پای کار هستند و فقدان اتحادیه کشوری واحد و هیئت مدیره اگرچه حرف درستی است اما نمی‌تواند مانع باشد که ستاد طرح ملی حفظ و یا شورای توسعه فرهنگ قرآنی نسبت به واگذاری و اجرای این طرح کوتاهی کند.
مرادی تأکید کرد: فکر می‌کنم بار اصلی اجرای طرح ملی حفظ دو گروه هستند یکی مؤسسات قرآنی و دیگری جلسات قرآنی در کشور که باید فعال باشند و سال‌های سال از برگزاری آنها می‌گذرد اگر‌چه آموزش و پرورش جای خود را دارد، اما تا کادر آموزشی و سیستم آموزشی آن اصلاح نشود نمی‌تواند پاسخگو باشد اما مؤسسات قرآنی و جلسات قرانی در سطح کشور پای کار هستند و می‌توانند کار را انجام دهند و بخش اصلی کار هم از عهده آنها برمی‌آید.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت گیلان بیان کرد: اما متأسفانه یکی از انتقاداتی که به ستاد طرح ملی حفظ وارد است، این است که به بهانه فعال نبودن اتحادیه‌های کشوی به اتحادیه‌های استانی که روند ادغام را به سرعت انجام داده‌اند، توجه نکرده‌اند در حالی که اتحادیه‌های استانی و جلسات قرآنی آماده آن هستند.
وی با تأکید بر اینکه اگر ستاد طرح ملی حفظ می‌خواهد اقدامی در این زمینه انجام شود باید با اتحادیه‌های استانی وارد مذاکره و سهم جدی برای آنها قائل شود، تصریح کرد: اتحادیه‌های کشوری نمی‌توانند کاری انجام دهند و البته مقصر وضع موجود اتحادیه‌های کشوری هستند که به بهانه تمدید صدارت خود، اتحادیه مدغم کشوری را به تعویق می‌اندازد و در حال وقت‌کشی هستند و دستگاه‌ها نیز بدشان نمی‌آیند که از این بهانه استفاده کنند و به دلیل عدم وحدت اتحادیه‌ها، فعالیت را به دستگاه‌ها وادار و تصدی‌گری کنند.
مرادی تأکید کرد: شورای توسعه و ستاد ملی حفظ باید برای واگذاری اصلی این طرح و سهمیه به سمت اتحادیه‌های استانی بیایند تا ادغام در اتحادیه کشوری نیز رخ دهد و سپس آن پای کار بیایند اما این بهانه خوبی برای ندیده شدن مؤسسات قرآنی است. یکی از ایرادات طرح ملی حفظ نسبت به مؤسسات قرآنی، توجه جدی نکردن به جایگاه اتحادیه و دیده نشدن اتحادیه‌های استانی است.
وی عنوان کرد: با توجه به وضعیت موجود اتحادیه‌های کشوری، بهتر است ستاد ملی به سمت اتحادیه‌های استانی برای واگذاری و اجرای طرح‌ها برود و کمیته منتخب متشکل از مدیران عامل اتحادیه‌های استانی آمادگی دارند که در اجرای طرح ملی حفظ با ستاد ملی وارد مذاکره شوند و مسئولیت را بپذیرد.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت گیلان اظهار کرد: با توجه به جلسه اخیر هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی که در روزهای ابتدایی این هفته بود به نظرم می‌رسد هیئت رسیدگی در آزمون بزرگ قرار دارد که آیا به خواسته 31 استان و 9 مطالبه اخیر نشست مدیران عامل اتحادیه‌های استانی و همچنین مطالبات 22گانه اتحادیه‌های استانی در اردبیهشت‌ماه توجه می‌کند یا خیر.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن فعالیت های قرآنی قرآن مؤسسات قرآنی اتحادیه کشوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۰۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت بیش از ۲۳ هزار نفر در مسابقات قرآنی آران و بیدگل

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل گفت: ۳۴ هزار و ۲۰۰ نفر در مسابقه روزانه قرآنی ماه رمضان شرکت کردند که این یک آمار کم نظیر را در یک مسابقه قرانی شهرستانی در کشور رقم زد.

حجت‌الاسلام ابوالفضل مجیدی‌تبار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان اظهار کرد: پویش ملی «زندگی با آیه‌ها» هم‌زمان با سراسر کشور با در طول ماه مبارک رمضان در شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.

وی افزود: وجه تمایز شهرستان آران و بیدگل در اجرای این پویش، علاوه بر اجرای پویش کشوری، بومی‌سازی این پویش با تولید محتوا و کلیپ‌های روزانه تفسیری و اجرای مسابقه قرآنی با بهره‌گیری از ظرفیت قرآنی این شهرستان بود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آران و بیدگل ادامه داد: در اجرای این طرح بومی‌سازی شده، کلیپ‌های تفسیری سه دقیقه‌ای نکات تدبّری و مفاهیم آیات منتخب توسط معاون پژوهش مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم بیان و تلاوت آیات منتخب آن را استاد محمدجواد نصیری آرانی قاری ممتاز ملی شهرستان آران و بیدگل بر عهده داشت.

حجت‌الاسلام مجیدی‌تبار با بیان اینکه هر روز ماه رمضان، یک مسابقه پیامکی روزانه از کلیپ همان روز برگزار می‌شد، افزود: در مجموع ۳۰ روز مسابقه از محتوای این کلیپ‌ها، ۳۴ هزار و ۲۰۰ نفر در این مسابقه شرکت کردند که یک آمار کم نظیر را از یک مسابقه قرآنی شهرستانی در کشور رقم زدند.

وی خاطرنشان کرد: قرعه‌کشی و اعلام اسامی برندگان این مسابقه در دهه کرامت برگزار خواهد شد و در مجموع ۶۰ نفر به‌عنوان برندگان مسابقه معرفی خواهند شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل ادامه داد: شهرداری آران و بیدگل و فرهنگسرای شهروند، دبیرخانه آئین‌ها و همایش‌های مذهبی و مرکز تخصصی مهدویت، اداره تبلیغات اسلامی را در برگزاری این طرح یاری کردند.

وی افزود: همچنین در راستای پویش زندگی با آیه‌ها ۲۰۰ کتاب «مسطورا» با محتوای تفسیری ۳۰ آیه منتخب طرح زندگی با آیه‌ها بین مبلغان و مبلغات دینی توزیع شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل به سایر برنامه‌های ماه مبارک رمضان در این شهرستان اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه‌های ملی شهرستان آران و بیدگل برگزاری آئین ملی جز خوانی سحرگاهی در حرم حضرت محمد هلال بن علی (ع) بود.

حجت‌الاسلام مجیدی‌تبار ادامه داد: این برنامه هر روز به‌صورت زنده از شبکه قرآن و معارف سیما و شبکه اصفهان برای علاقه‌مندان در سراسر کشور و دنیا پخش شد و به گفته رئیس شبکه قرآن و معارف سیما، هر روز بازتاب‌های بسیار خوبی در حوزه بین‌المللی به‌ویژه کشورهای حوزه خلیج فارس برای پخش زنده این برنامه دریافت می‌شد.

وی تصریح کرد: همچنین بیش از ۱۸۰ جلسه سنتی قرائت قرآن کریم در منازل، مساجد، تکایا و مراکز فرهنگی شهرستان آران و بیدگل در بانک اطلاعات اداره تبلیغات اسلامی ثبت شده است که این جلسات، هر روز جز خوانی روزانه قرآن کریم را بر عهده داشتند.

به گفته وی، اعزام بیش از ۸۰ مبلغ و مبلغه دینی به مناطق محروم شهری و روستایی، اجرای بیش از ۲۰ محفل قرآنی، اجرای جز خوانی به روش حفظ خوانی، اجرای آئین‌های جز خوانی دانش آموزی و آئین‌های ویژه بانوان از دیگر برنامه‌های مهم ماه رمضان در شهرستان آران و بیدگل بود.

کد خبر 749851

دیگر خبرها

  • شرکت بیش از ۲۳ هزار نفر در مسابقات قرآنی آران و بیدگل
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • اتحادیه اروپا در هیچ حوزه سیاسی درست عمل نکرده است
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • تشریح برنامه‌های هفته معلم/ معلم کردستانی نمونه کشوری شد
  • اولین اجلاسیه استانی روایت پیشرفت در ایلام برگزار می‌شود
  • واگذاری ۶۴۵ اشتراک رایگان گاز در استان چهارمحال‌وبختیاری
  • معرفی ۳۰ معلم نمونه ادارات شهرستان و مناطق سمنان
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • آماده سازی اراضی طرح نهضت ملی مسکن در رفسنجان