Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > محیط زیست - هنوز ۱۷ کشور توافقنامه پاریس را امضا نکرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ از زمانی که ۱۹۷ کشور در اجلاس تغییراقلیم، توافقنامه پاریس را امضا کردند بیش از ۱۷۹ کشور این توافقنامه را تصویب نکرده‌اند و هنوز برخی از کشورهایی که سهم زیادی در انتشار گاز گلخانه‌ای دارند این توافقنامه را تصویب نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین کشوری که قرار است به جمع این توافقنامه بپیوندد لیبی است، چند روز پیش نمایندگان این کشور تعهدات خود در توافقنامه پاریس را در مجلس تصویب کردند.

اما هنوز ۱۷ کشور دیگر که در مجموع ۱۱درصد گاز گلخانه‌ای جهان را تولید می‌کنند این توافقنامه را تصویب نکرده‌اند.

این فهرست برخی از کشورهایی است که هنوز این توافقنامه را تصویب نکرده‌اند:

روسیه

روسیه بزرگترین منتشر کننده گازهای گلخانه‌ای است که هنوز این توافقنامه را تصویب نکرده است. این کشور ۵درصد گازهای گلخانه‌ای جهان را تولید می‌کند و در این توافقنامه متعهد شده که تا سال ۲۰۳۰، میزان انتشار خود را ۲۵ تا ۳۰ درصد کاهش بدخد.

اما در این کشور شرکت‌های فسیلی در حال انجام لابی بسیاری قوی است که در حال اقدام برای عدم تصویب توافقنامه پاریس است.

البته در رابطه با امور بین‌الملل کاخ کرملین جوری نشان می‌دهد که قصد دارد در زمینه تغییراقلیم با دنیا همکاری کند.

ترکیه

از زمان تصویب کنوانسیون اقلیمی سازمان ملل در سال ۱۹۹۲، وابستگی ترکیه به سوخت‌های فسیلی به ویژه ذغال‌سنگ افزایش پیدا کرده به طوری که از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۶ میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای در این کشور ۱۳۵.۴ درصد افزایش پیدا کرده است.

برای توافقنامه پاریس هم این کشور بهانه‌های زیادی آورده و استدلال کرده است که چون یک کشور در حال توسعه است نیاز به بودجه اقلیمی برای تصویب توافقنامه پاریس دارد.

ایران

این کشور که یک صادر کننده اصلی نفت و گاز است، ۷۷ درصد انرژی خود را از طریق انتشار گازهای گلخانه‌ای به دست می‌آورد. البته با وجود این موضوع این کشور در صنعت انرژی‌های نو هم توسعه داشته است.

این کشور در توافقنامه پاریس متعهد شده که انتشر گازهای گلخانه‌ای خود را تا سال ۲۰۳۰، ۴درصد کاهش بدهد. بی‌میلی ایران برای تصویب توافقنامه پاریس ناشی از عدم تمایل آن‌ها به تغییر اقتصادشان است.

سن مارینو

این کشور سهم کمی در میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای دارد و قرار است در هفته آینده برای تصویب تعهد این کشور در توافقنامه پاریس چند جلسه در مجلس برگزار شود.

۴۲۲۳۷

 

 

 

 

 

کلید واژه‌ها : تغییرات آب و هوایی - گرمایش جهانی -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: تغییرات آب و هوایی گرمایش جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۰۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست

جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی برگزار شد.

حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در این جلسه گفت: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

منتظری با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضایی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود، چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

وی تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

 منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرایم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطروح شده اظهار داشت: ان شاءالله خروجی این جلسات برای دستگاه قضایی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضایی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمرثمر خواهد بود.

 موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی در پرونده‌های حقوقی و کیفری نیز در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • افتتاح گلخانه سبزی و صیفی هفشجان
  • ساخت نوع جدیدی از مواد متخلخل که می‌توانند گازهای گلخانه‌ای را ذخیره کنند
  • تقدیر رئیس‌جمهور چین از روابط پکن و پاریس
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی