Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای بوشهر با تاکید بر نوسازی شبکه آبرسانی و انتقاد از تامین اعتبارات این حوزه از مشترکان گفت: هزینه نوسازی شبکه آبرسانی استان بوشهر باید از اعتبارت دولتی تامین شود. ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۰ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، روح‌الله نصرتی صبح امروز در نشست اعضای شورای شهر با مسئولان آبفای بوشهر وضعیت آب این شهر را مورد اشاره قرار داد و با تاکید بر تامین آب مورد نیاز مردم اظهار داشت: بخشی از مشکلات آبرسانی در شهر بوشهر به سبب ضعیت مدیریت توزیع است که باید در این عرصه تحول ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با انتقاد صریح از وضعیت نابسامان  توزیع آب آشامیدنی در استان بوشهر بیان کرد: یکی از مشکلات توزیع آب فرسودگی شبکه آبرسانی است که نوسازی آن یکی از ماموریت‌های آبفا از طریق اعتبارات دولتی است.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای بوشهر با بیان اینکه  هزینه تعمیر شبکه آبرسانی نباید مردم پرداخت کنند تصریح کرد: چرا دولت مى‌خواهد با اعمال سه درصد هزینه در قبوض آب  مصرفی مشترکان، هزینه تعمیر فرسودگی شبکه آبرسانی استان را از جیب شهروندان  تامین کند؟

نصرتی با بیان اینکه هزینه  نوسازی شبکه آبرسانی باید از اعتبارت دولتی تامین شود افزود: قطعا بحران آب در استان بوشهر، مربوط به سال‌های اخیر نیست و چرا مسئولان  اقدام خاصی برای جلوگیری از  بروز بحران آب انجام نداده‌اند.

عضو شورای اسلامی شهر بوشهر با اشاره به اجرایی نشدن احداث آب‌شیرین‌کن بوشهر برای جلوگیری بحران کم‌آبی تصریح کرد: آیا توان جذب سرمایه گذار به‌منظور احداث آب‌شیرین‌کن و استقرار دستگاه‌های تصفیه پساب فاضلاب برای استفاده در فضای سبز وجود ندارد؟

نصرتی ضعف مدیریتی تامین و توزیع آب را  بسیار پررنگ‌تر از مشکل کمبود آب در استان دانست  و تاکید کرد: مشکلات بحران آب نباید به دوش مردم گذاشته شود چراکه حل این مشکل نیاز به برنامه‌ریزی با مدیریت قوی است.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای بوشهر با تاکید بر نوسازی شبکه آبرسانی و انتقاد از تامین اعتبارات این حوزه از مشترکان گفت: هزینه  نوسازی شبکه آبرسانی استان بوشهر نباید بر عهده مردم باشد بلکه باید از محل اعتبارات ملی این مهم مورد توجه قرار بگیرد.

مدیرعامل آبفای بوشهر نیز با تاکید بر نقش مردم در حل بحران کم‌آبی گفت: مشکل کمبود آب در استان بوشهر به سبب مصرف ناصحیح مردم و عدم مدیریت مصرف  تشدید یافته است.

کیقباد یاکیده محدودیت‌های مالی و اعتباری را در اجرای طرح‌های آبرسانی مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: برای اجرای آب شیرین‌کن دولت باید اعتبارات لازم برای خرید آن تامین و تخصیص دهد تا بتوان زمینه جذب سرمایه‌گذار را فراهم کرد.

وی با تاکید بر ضرورت نوسازی شبکه آبرسانی تصریح کرد: اصلاح و نوسازی شبکه نیاز به اعتبارات مالی و تخصیص آن دارد که تاکنون اعتبار مورد نیاز تامین نشده است.

مدیرعامل آبفای بوشهر افزود:بخشی از هزینه بازسازی شبکه آبرسانی از طریق مشترکان تامین می‌شود.

انتهای پیام/م

R41363/P1486/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۱۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است

به گزارش قدس خراسان، حسین امامی روز چهارشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات زیرساخت‌های آبرسانی گناباد از جمله این طرح‌ها را آبرسانی به شهرستان‌های نیشابور، قوچان و سرخس ذکر و اظهار کرد: افزون بر سه هزار میلیارد ریال طرح هم توسط شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی برای تامین آب شرب پایدار و کاهش مشکلات این بخش در سطح این استان در یک سال اخیر اجرا شده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی بیان کرد: میزان برداشت سالانه آب از چهار هزار و ۵۰۰ چاه آب شرب استان خراسان رضوی ، ۱۴ هزار و ۵۰۰ لیتر در ثانیه است.

به گفته وی، حجم آب‌دهی چاه‌های استان سالانه ۱۰ درصد به دلیل استمرار معضل خشکسالی و کمبود منابع آبی و برداشت بی رویه کاسته می‌شود و برای مقابله با این چالش حفر ۱۴۰ حلقه چاه جدید امسال در دست اجرا است.

امامی با اشاره به افزایش ۴۱ درصدی عملکرد مصوبات سفر استانی رییس جمهوری و هیات دولت به شهرستان گناباد در حوزه آبرسانی گفت: برای دور نخست سفر استانی ۵۰۰ میلیارد ریال طرح برای این شهرستان تعریف شده بود، در حالی که افزون بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال طرح و بیشتر از آن در دست اجرا است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی تامین زیرساخت‌های آبرسانی واحدهای نهضت ملی مسکن را رویکرد مهم فعالیت‌های این شرکت ذکر کرد و افزود: گناباد جزو شهرستان‌های پیشگام در اجرای طرح نهضت ملی مسکن است و رفع مسائل و مشکلات آبرسانی این واحدها مورد توجه خاص قرار دارد.

وی گفت: ۷۰ درصد از آب مورد نیاز مناطق شهری و روستایی گناباد از طریق خط انتقال و ۳۰ درصد از سایر بخش‌ها تامین می‌شود و ۲۲ کیلومتر از خط انتقال آب این شهرستان فرسوده و نیازمند اصلاح و ۱۶ کیلومتر آن تعیین تکلیف شده است.

امامی با اشاره به لزوم برق رسانی هشت حلقه چاه آب گناباد از مدیریت امور برق این شهرستان خواست که تا قبل از آغاز فصل تابستان و افزایش استفاده از منابع آبی روند برق رسانی به این چاه‌ها را سرعت بخشد.

اصلاح ۱۳ کیلومتر خط انتقال آب شهرستان گناباد

فرماندار گناباد هم گفت: اصلاح خط انتقال آب این شهرستان به طول ۱۳ کیلومتر و با صرف اعتبار بیش از یک هزار میلیارد ریال از محل مصوبه‌های سفر ریاست جمهوری در دست اجرا است و در دور دوم سفر استانی مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

رضا نصیری با اشاره به توجه خاص دولت سیزدهم به رفع معضلات تامین آب شرب در گناباد تصریح کرد: کاهش مشکلات تامین پایدار آب شرب در کنار طرح نهضت ملی مسکن در اولویت مسوولان این شهرستان قرار دارد.

وی ادامه داد: افزون بر یک هزار میلیارد ریال و معادل کل بودجه تملک دارایی‌های سرمایه‌ای گناباد تنها برای رفع مسائل و مشکلات و اجرای طرح‌های آبرسانی این شهرستان در یک سال گذشته تخصیص یافت.

هادی محمدپور نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن در سطح کشور و به تبع آن این شهرستان‌ها گفت: باید در کنار اجرای این طرح به تامین زیرساخت‌های لازم برای واحدهای مسکونی این بخش در دست احداث و به خصوص آب و برق آن‌ها توجه خاص شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است
  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های آموزشی بوشهر
  • اعتبار توسعه راه‌های جنوب استان بوشهر تامین شد
  • عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • توسعه و نوسازی شهر بوشهر مستلزم نگاه ملی است
  • ۷۰ درصد از بافت تاریخی بوشهر بهسازی و نوسازی شد
  • تامین آب شرب در بخش آکرم آباد یزد
  • تکمیل آبرسانی به ۱۶۲ روستا تا پایان سال جاری
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی مدارس در استان بوشهر