Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخیراً به‌واسطه بلاتکلیفی مشتریان در خرید خودرو دو شرکت نگین خودرو و ایرتویا با ارسال نامه‌ای به سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از عدم تخصیص ارز دولتی برای واردات محصولات خود مطالبی را مطرح و از آن سازمان درخواست پیگیری تخصیص ارز دولتی به خودروهای ثبت‌سفارش‌شده را کرده‌اند.

ایران آنلاین /درپی ممنوعیت تخصیص ارز دولتی به واردات خودرو، ۲ واردکننده خودرو که هزاران خودرو را ثبت سفارش کرده و قبل از واردات به مردم فروخته‌اند، حال از سازمان حمایت درخواست کرده‌اند که ارز دولتی به آنها پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 چند ماهی است که رکود حاکم بر بازار خرید و فروش خودروهای وارداتی برطرف نشده و رونقی در معاملات نیست البته کسی هم در این شرایط ریسک فروش خودرو را نکرده و منتظر افزایش بیشتر قیمت‌هاست.

مردم هم به‌دلیل نوسانات شدید قیمتی در بازار در طرح‌های فروش شرکت و اقدام به خرید خودرو از شرکت‌ها می‌کنند اما در زمان تحویل محصولات پیش‌خریدشده با تأخیر تحویل و حتی بازپرداخت مبالغ خودروهای پیش‌خریدشده از سوی شرکت‌ها روبه‌رو هستند که همین امر مشکلاتی را به‌وجود آورده است.

در متن نامه ایرتویا به سازمان حمایت آمده است:

شرکت ایرتویا، نماینده انحصاری تویوتا اقدام به ثبت سفارش برای واردات 3هزار و 782 دستگاه خودرو (قبل از ممنوعیت ثبت سفارش خودرو به‌عنوان گروه کالا 4) کرد ولی متأسفانه فقط به‌میزان 80 دستگاه خودرو ارز دولتی دریافت کرد.

بنابر اعلام ایرتویا، به همین دلیل این شرکت به‌جهت جلوگیری از اعمال تبعیض بین خریداران خود طی نامه‌ای به ریاست سازمان حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، درخواست خود را مبنی بر تحویل کلیه خودروهای وارداتی مذکور به آن سازمان ارائه می‌کند.

همچنین شرکت نگین خودرو هم با ارسال نامه‌ای اعلام کرده "پیرو اخبار منتشرشده مبنی بر تخصیص ارز دولتی به شرکت‌های وارد کننده، شرکت نگین خودرو نماینده انحصاری رنوی فرانسه به‌منظور جلوگیری از خدشه‌دار شدن نام خود و شفاف‌سازی و رفع هرگونه ابهامات در ارتباط با نحوه تخصیص ارز، اقدام به مکاتبه با سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کرده است.

---     /تسنیم

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۱۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم!

عباس علی‌آبادی با بیان اینکه حدود ۵۰ هزار خودرو وارداتی در گمرکات کشور وجود دارد گفت: مشکل فعلی برای واردات خودرو نداشتن فضای کافی در بنادر کشور است و تعداد زیادی خودرو روی کشتی داریم.

به گزارش تسنیم، وی درباره آخرین وضعیت واردات خودرو در سال جدید اظهار داشت: تا به امروز برای واردات ۱۳۰ هزار خودرو ثبت سفارش انجام شده است و این روند کماکان ادامه دارد و مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند و آن را با قیمت بالا از افرادی که به دنبال سوء استفاده هستند، خریداری نکنند.

وی افزود:حدود ۵۰ هزار خودرو وارداتی نیز در گمرکات کشور وجود دارد و به ترتیب به مردم واگذار می‌شود و سرعت تحویل خودرو‌های وارداتی به مردم به زودی افزایش می‌یابد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: مشکل فعلی برای واردات خودرو نداشتن فضای کافی در بنادر کشور است و تعداد زیادی خودرو روی کشتی داریم.

وی تصریح کرد: ما به واردات خودرو افتخار نمی‌کنیم بله افتخار ما خودرو‌های ساخت داخل است که امیدواریم امسال خودرو‌های بسیار باکیفیت به مردم عرضه کنند و تحویل خوبی در صنعت خودروسازی در سال جدید رقم بزنیم.

علی‌آبادی درباره عرضه و قیمت گذاری خودرو‌های داخلی گفت: تمام تلاش ما آن است که در بعد کیفی و کمی و در ابعاد قیمتی رکودی‌های مناسبی برای عرضه به مردم داشته باشیم، اما باید توجه داشت که خودرو در کشورمان کالای سرمایه‌ای است هر چند که من معتقد هستم که مصرفی است، اما با این وجود از نوسانات دیگر در بازار تاثیر می‌پذیرد.

وی اظهار داشت: مردم بدانند که در تولید و عرضه خودرو در بازار کسری وجود ندارد و اگر با حوصله برخورد کنند، نیاز آن‌ها تامین می‌شود.

دیگر خبرها

  • واردات ۸.۴ میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲
  • تاثیر دلار تلگرامی روی کالاهای وارداتی چه قدر است؟
  • واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور تا ۳ ماه آینده
  • تخصیص اعتبارات دولتی برای راه اندازی بازارچه خاص بانوان
  • وزیر صمت : به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم
  • واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی
  • افزایش ۳۳ درصدی واردات قطعات و اجزای خودرو و موتور سیکلت
  • وزیر صمت: به حدی خودرو وارد شده که در بنادر جا نداریم!
  • منع واردات کالاهای تولید داخلی/ حمایت بیشتر از تولید داخل با مشارکت ذینفغان 
  • واردات نامرئی خودرو