Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی مهم‌ترین راهکار تبیین سیره و معارف رضوی را استفاده از ابزار هنری مطلوب عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از ستاد خبری شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع)، حجت الاسلام و المسلمین کاظم لطفیان مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی با بیان اینکه بهره‌گیری از ظرفیت هنر برای تبیین معارف اهل بیت (ع) یکی از ضروریات امروز جامعه است، گفت:زبان هنر، زبان گویا برای انتقال معارف اهل بیت (ع) است و از طرفی زمینه پذیرش این معارف را برای عموم جامعه فراهم می‌کند لذا هنرمندان باید در این خصوص اهتمام و توجه لازم را برای ورود به این عرصه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی ابراز کرد: درست است که جشنواره مخاطبان خاص خود را دارد، ولی ما ضمن اینکه نگاهمان باید تخصصی باشد، باید ناظر به فرهنگ عمومی جامعه نیز باشیم تا اثرگزاری جشنواره ها افزایش یابد.

حجت‌الاسلام و المسلمین لطفیان بزرگ‌ترین ضعف برگزاری جشنواره‌ها را تعریف و تمجیدهای زیاد عنوان کرد و نسبت به این مورد انتقاد کرد.

وی هدف اصلی جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) را احیای معارف اهل بیت (ع) برشمرد و گفت: ظهور و بروز معارف اهل بیت (ع) در سطح فرهنگ عمومی جامعه نشان از تاثیرگذاری و تحقق هدف اصلی این جشنواره دارد، در غیر این صورت این جشنواره هم همانند سایر جشنواره‌ها به سمت صنفی شدن پیش خواهد رفت و ضریب نفوذ بالایی نخواهد داشت.

مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی در تشریح شعار شانزدهمین جشنواره با عنوان «اخلاق و گفت‌وگو در سیره امام رضا (ع)» بیان کرد: درس اخلاق اهل بیت (ع) را باید در ساحت ارتباط با خداوند تبارک و تعالی و ارتباط خودمان با مردم و جهان جست‌وجو کرد چرا که اخلاق اهل بیت (ع) در همه حوزه‌ها باید بروز و ظهور داشته باشد.

حجت الاسلام و المسلمین لطفیان مهم‌ترین راهکار تبیین سیره و معارف رضوی را استفاده از ابزار هنری مطلوب عنوان کرد و ادامه داد: برای انتقال مفاهیم سیره امام رضا (ع)، باید سطح ابزار هنر متناسب با رده سنی مخاطبین انتخاب شود.

وی با اشاره به اخلاق سیاسی امام رضا (ع) تصریح کرد: اخلاق صرفا در فرهنگ و هنر خلاصه نمی‌شود بلکه اخلاق سیاسی که یکی از مهم‌ترین موارد بویژه برای مسئولین به شمار می‌رود باید از طریق ابزار هنر انتقال و ترویج یابد.

مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی اظهار کرد: همزمان با دهه کرامت ویژه برنامه‌هایی در قالب برگزاری جشن‌های مردمی، برپایی حلقه‌های معرفت و مراسمات سخنرانی در شهرستان‌ها و روستا‌های استان برقرار می‌باشد.

وی در پایان گفت: برای برنامه‌ریزی و اجرای همه مناسبت‌های مذهبی از جمله ویژه برنامه‌های دهه کرامت باید تجلی حضور مردم در این برنامه‌ها باشد، لذا از هیئات مذهبی استفاده کردیم که در بحث محله آرایی، پشتیبانی و تبلیغی و ترویجی بسیار فعال هستند.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت جشن های دهه کرامت مجلس ترامپ شورای نگهبان شیراز دولت روزنامه های ورزشی اردبیل جام جهانی روسیه شانزدهمین جشنواره امام رضا ع ترویج فرهنگ رضوی هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۱۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی هفدهمین جشنواره تئاتر رضوی، به مناسبت بزرگداشت دهه کرامت، شش نمایش دیگر با مضامین فرهنگ رضوی و با هماهنگی دبیرخانه هفدهمین جشنواره تئاتر رضوی، در شهر محل تولیدشان، این رویداد را همراهی می‌کنند.

شش نمایش که همزمان با هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی اجرا خواهند شد به این شرح معرفی شدند:

۱. نمایش«سنجاب» نوشته لیلا روغنگیر قزوینی و کارگردانی مهدی روز بهانی از ۱۳ تا ۳۰ اردیبهشت‌ در تماشاخانه مهر حوزه هنری به صحنه می‌رود.

۲. نمایش«الو سلام» نوشته مهرداد رایانی‌مخصوص و کارگردانی قباد دارابی در روزهای ۲۵ و ۳۰ اردیبهشت‌ در پلاتوی الغدیر شهر اسلام‌آباد غرب به صحنه می‌رود.

۳. نمایش«پانما» نوشته مجید کاظم‌زاده مژدهی و کارگردانی لیلا مهدی آبادی از۲۰ تا ۲۵ اردیبهشت‌ در تئاترشهرِ شهر کرمانشاه به صحنه می‌رود.

۴. نمایش«پیچ کمر» نوشته و به کارگردانی سید محید میر حسینی از ۲۷ تا ۳۱ اردیبهشت‌ در آمفی تئاتر پروفسور حسابی شهر تفرش به صحنه می‌رود.

۵. نمایش«دست‌های سرخ» نوشته سیدحسین فدایی‌حسین و کارگردانی سیدرضا رفیعی از ۲۴ تا ۳۱ اردیبهشت‌ در پلاتو حسین پناهی شهر یاسوج به صحنه می‌رود.

۶. نمایش«سفر سوزن‌بان» نوشته مهدی صالحیار و به کارگردانی علی مجیدپور، همزمان با دهه کرامت در تئاتر شهر شهر تبریز به صحنه می‌رود.

هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی به دبیری اتابک نادری، بخشی از بیست و یکمین جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع) به ریاست فرهاد قائمیان است که با محوریت اجرای عمومی آثار در شهرهای محل تولید، از اواخر فروردین تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

کد خبر 6093053 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • هنر، ابزار استدلال و استقناع هنرمندانه عفاف و حجاب
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • همدان میزبان جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی می شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • به‌نشر با دست پر به نمایشگاه کتاب تهران می‌ رود / ارائه ۶۰۰ اثر پر فروش و جدید در نمایشگاه کتاب