Web Analytics Made Easy - Statcounter

هشتمین سالگرد شهادت شهدای مسجد جامع زاهدان در حالی برگزار شد که هیچ یک از مسئولین بنیاد شهید در این مراسم شرکت نکردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  عصر هامون، کوچه پس کوچه های زاهدان یادآور خاطراتی است که مردم این شهر با شهدای آن داشته اند، خیابان امیرالمومنین(ع) و شهدای مسجد حضرت علی ابن ابیطالب(ع)، بولوار ثارالله و یاد شهدای جان بر کف سپاه، خیابان بزرگمهر و شهدای انتظامی و ده ها و صدها شهید دیگر که کوچه های شهر مزین به نام آنهاست اما نفس های تیرماه که به شماره می افتد یاد آوری میکند که سال های نه چندان دور در این شهر حادثه ای  رقم خورد که بیشترین شهید را در مرکز استان برجای گذاشت، حادثه ای که پرده از چهره مهره های خود فروخته داخلی برداشت و نشان داد وهابیت لحظه ای وحدت میان شیعه و سنی را بر نمی تابد و این تفکر مسموم تکفیری همواره خط انشقاق در جنوب شرق را دنبال می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اگر از همه اینها که برای مردم سیستان و بلوچستان پر واضح  است بگذریم؛ بی مهری متولیان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان هر ساله به سالگرد شهادت شهدای مسجد جامع زاهدان عیان تر می شود، این ادعایی است که غالب خانواده های شهدای این حادثه بر آن صحه گذاشته اند.
اما آنچه در هشتمین سالگرد شهادت شهدای مظلوم این حادثه رقم خورد تحریم این مراسم توسط بنیادشهید استان بود که با عدم شرکت در این مراسم که با سنگ تمام پایگاه بسیج امام خمینی(ره) و هیئت امنای مسجد جامع زاهدان رقم خورد و به زیبایی توسط صدا و سیما اطلاع رسانی شد جای تامل و نگرانی برای متولیان و داعیه داران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان دارد.

ظاهرا اصل مسئله سالگرد مسجد جامع زاهدان را دوستان و متولیان بنیاد شهید سیستان و بلوچستان چندان درک نکرده اند. اصرار برای برگزاری سالگرد شهدای مسجد جامع زاهدان ریشه در این مبنا دارد که حوادثی همچون حادثه تروریستی مسجد جامع زاهدان همچنان اصلی ترین فرقان برای مسائل اعتقادی ، فرهنگی و امنیتی استان به شمار می آید. این که متولیان بنیاد شهید در سالگرد این حادثه تروریستی شرکت نکردند در درونش یک برداشت نگران کننده وجود دارد. زیرا با توجه به اینکه حادثه مسجد جامع بالاترین سند انحراف عقیدتی و انسانی گروه های تکفیری در سیستان و بلوچستان می باشد به یقین می توان فهمید که هنوز متولیان بنیاد شهید صورت مسئله را به خوبی درک نکرده اند . زیرا یادآوری چنین حوادثی و زنده نگه داشتن آن بسیار متفاوت از برخی امورات مشابه است و یک ضرورت فعلی برای استان محسوب می شود و چه زیبا آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان در گفت و گو با عصرهامون اشاره کرد:که"برگزاری سالگرد شهدا در زمان خود شهادت، تجلیل واقعی از شهدا و افشای ماهیت نفاق و کفر و شرارت است".
در همین راستا خانواده شهدای شعبانیه در گفت وگو با خبرنگار ایثار و شهادت عصرهامون ضمن گلایه از کوتاهی مسئولان بنیاد شهید در برگزاری یادواره شهدای مسجد جامع زاهدان گفتند: سال گذشته تنها یک دیدار از برخی خانواده های شهدا انجام شد آن هم اجلاسیه شهدای استان بود که متولی برگزاری آن سپاه پاسداران بود.

 
بنیاد شهید مراسمی مبنی بر یادبود شهدا در سالگرد شمسی آنان برگزار نکرد
همسر شهید آبیاری در خصوص برگزاری یادواره شهدای شعبانیه در گفت وگو با خبرنگار ایثار و شهادت عصرهامون اظهار کرد: بنیاد شهید عملکردی مبنی بر برگزاری یادبود شهدا در سالگرد شمسی آنها نداشت و این مراسم را هیئت امنای مسجد با همکاری پایگاه مقاومت بسیج مسجد برگزار کردند.
وی گفت: از آنجایی که متولی برگزاری چنین مراسماتی بنیاد شهید است و با توجه به  اینکه شهدای شعبانیه شهدای مسجد هستند می طلبد بنیاد شهید هم با هیئت امنای مسجد در این خصوص همکاری لازم را برای هرچه باشکوه تر برگزار شدن یادواره شهدا انجام می داد.
 
عدم حضور مسئولان به ویژه بنیاد شهید باعث رنجش خاطر خانواده شهدا شد
همسر شهید آبیاری عدم حضور مسئولان به ویژه مسئولان بنیاد شهید را باعث رنجش خاطر خانواده شهدا دانست و افزود: از طریق شبکه تلویزیونی هامون چندین بار خبر برگزاری این یادبود اطلاع رسانی شد اما جز برادران سپاه، مردم و خانواده شهدا هیچ مسئولی از ارگان های دیگر در مراسم حضور نداشتند.
وی ادامه داد: اطلاع رسانی ها بسیار کمرنگ است باید در زمینه ترویج فرهنگ و ایثار شهدا همت بیشتری انجام شود.
همسر شهید آبیاری با بیان اینکه سرکشی و دیدار مسئولان بنیاد شهید از خانواده شهدا کمرنگ است، ادامه داد: در سال گذشته تنها یک دیدار داشتیم آن هم اجلاسیه شهدای استان بود که متولی آن هم سپاه پاسداران بود که یک نماینده از بنیاد شهید هم حضور داشت؛ از اولین سالگرد همسرم تاکنون تنها یکبار مسئولان بنیاد شهید به خانه ما آمده اند اما سپاه حداقل سالی دوبار از ما به عنوان خانواده شهدا سرکشی می کنند.
 
بنیاد شهید در حق شهدا کوتاهی کرده است
پدر شهید فرازمند یکی از شهدای مسجد جامع زاهدان در ادامه بیان کرد: بنده در استان حاضر نبودم و از طریق یکی از خانواده شهدا و همچنین تماس تلفنی فرمانده پایگاه بسیج مسجد مطلع شدم که قرار است چنین مراسمی برگزار شود.
وی بیان کرد: بنیاد شهید متولی برگزاری چنین مراسماتی در حق شهدا کوتاهی کرده است، از عملکرد بنیاد شهید در این رابطه راضی نیستیم زیرا هر چه از زمان شهادت شهدا می گذرد بیشتر به فراموشی سپرده می شوند.
خانواده شهید محمد حسینی هم در خصوص برگزاری یادواره شهدای شعبانیه در گفت وگو با خبرنگار ایثار و شهادت عصرهامون اظهار کرد: اطلاع رسانی و برگزاری مراسم به عهده هیئت امنای مسجد، پایگاه مقاومت بسیج و با حضور خانواده شهدا بود.
وی بیان کرد: عدم حضور مسئولین به ویژه بنیاد شهید در این یادواره باعث رنجش خاطر خانواده شهدای شعبانیه شده است.
 
هنگام برگزاری یادواره یا نزدیکی سالگرد بنیاد شهید به یاد خانواده شهدا می افتد
خانواده شهید گلدوی هم با بیان اینکه باید اطلاع رسانی از طریق بنیاد شهید و رسانه انجام می شد، گفت: برگزاری چنین یادواره هایی بر عهده بنیاد شهید است، هرموقع سالگرد یا یادواره ای بشود بنیاد شهید یاد خانواده شهدا می افتند؛ میزان رضایت ما از عملکرد این نهاد متوسط است.
خواهر شهید کیانی یکی دیگر از خانواده های شهدای شعبانیه هم در این خصوص اظهار کرد: در خصوص برگزاری یادواره شهدای شعبانیه در گفت وگو با خبرنگار ایثار و شهادت عصرهامون اظهار کرد: اگر چه متولی برگزاری چنین مراسماتی بنیاد شهید است اما ما از طریق هیئت امنای و پایگاه مقاومت بسیج مسجد مطلع شدیم قرار است برای شهدایمان مراسم یادبودی برگزار شود.
وی ادامه داد: رضایت مطلوبی از این اقدام بنیاد شهید نداریم چون اقداماتی که در برگزاری سایر مراسمات شهدا انجام می دهند برای شهدای شعبانیه انجام نمی شود به گونه ای که مراسم یادبود شهدای مسجد جامع هر سال کمرنگ تر از سال قبل می شود.
به گزارش عصرهامون خانواده های شهدای شعبانیه هشت سال است داغ عزیزانشان را بر دل می کشند، اما چه داغی سنگین تر از غربت آنان در میان مدعیانی که تنها در گرمی بازار روزهای آغازین در پی مخاطب بیشتر هستند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۱۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست از شورای شهر برای نامگذاری بوستان‌ها و پایانه‌های تاکسی به نام شهدای تاکسیران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست صمیمانه رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر ، مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران ، فرمانده بسیج شهرداری تهران و سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران با خانواده‌ شهدای تاکسیران برگزار شد.

در این نشست که به منظور پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت و گرامیداشت مقام شامخ شهدا و خانواده‌هایشان با حضور نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر، غلامعباس کیانی مدیرکل امور ایثارگران شهرداری تهران، محمدمهدی حسن‌زاده فرمانده سازمان بسیج شهرداری و شادی مالکی سرپرست سازمان تاكسيراني شهر تهران برگزار شد ، مسائل مختلفی از سوی خانواده معظم شهدا مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

نرگس معدنی پور، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در این نشست گفت: خانواده شهدا، عزیزان ما و شهدا افتخار ما هستند. هدفگذاری ما در شورای اسلامی ششم، نامگذاری معابر به نام شهداست و شهدای تاکسیران عزیزان ما هستند و در اسرع وقت این کار انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: نوسازی ناوگان تاکسیرانی و برقی‌سازی آن از اولویت‌های سازمان، شهرداری و شوراست و خوشحالیم پیگیری‌های لازم در این خصوص صورت می‌گیرد و ۵۰ درصد کمک دولتی برای برقی‌سازی حمل‌ونقل اتفاق مهمی در این دوران است.

وی افزود: ۲۹ خانواده شهید در تاکسیرانی فرصتی مغتنم برای الگوسازی و استفاده از سبک‌زندگی برای آیندگان است و امیدواریم با قدرت به این کار ادامه دهیم.

در ادامه این نشست ، غلامعباس کیانی مدیرکل امور ایثارگران شهرداری تهران با یادآوری خاطرات هشت سال دفاع مقدس گفت: ما تاریخ بزرگی پشت‌سر گذاشتیم و از روزی که انقلاب شد، ما هر روز شاهد پدیده‌های جدیدی بودیم که هر کشوری را به چالش می‌کشید اما این کشتی در این سال‌ها به سلامت از بحران‌ها و طوفان‌ها گذشت و این برای همه ما درس بزرگی است تا این فرهنگ را به‌درستی نشان دهیم و فرهنگ ایثار، مقاومت و از خود گذشتگی شهدا را الگو کنیم چون اگر آن‌ها نبودند ایرانی هم وجود نداشت.

کیانی تکریم خانواده های معظم شهدا را جزو وظیفه ذاتی سازمان‌ها دانست و گفت:  شنیدن خاطرات و آگاهی از افکار و همچنین آشنایی با اعتقادات شهدا ، چراغ راهی برای انتخاب مسیر صحیح در جهت اعتلای ایران اسلامی است.

وی با اشاره به حضور یک بانو در سازمان تاکسیرانی گفت: حقیقتا فکر نمی‌کردم در این سازمان یک خانم بتواند موفق باشد ولی فعالیت های سازمان چشمگیر بوده و باعث افتخار این کشور است که بانوان به این سطح از توانمندی رسیدند.

همچنین محمدمهدی حسن‌زاده مسئول سازمان بسیج شهرداری با اشاره به «وعده صادق» و پهبادهای ایران اسلامی گفت: این اتفاقات نشان می‌دهد باید لحظه به لحظه آماده باشیم. از ۱۷۵ شهید شهرداری، ۲۹ خانواده شهید در سازمان تاکسیرانی داریم و ان‌شاءالله همه ما در رکاب امام زمان (عج) به خدمت ادامه دهیم و همه ما به درجه رفیع شهادت برسیم.

در بخش دیگری از این نشست شادی مالکی ، سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت:باعث افتخار بنده است که در خدمت زحمتکشان تاکسیرانی شهر تهران هستم و مفتخریم ۲۹ خانواده شهید گرانقدر هم در این مجموعه حضور دارند و شهید سیدمهدی جلادتی آخرین شهید از خانواده بزرگ تاکسیرانی پایتخت است.

وی در ادامه با اشاره به گذر مدیریت سازمان تاکسیرانی از سنتی به مدرن گفت: باتوجه به فرسودگی نیمی از ناوگان تاکسیرانی تهران ، نیاز به نوسازی بیش از پیش احساس می‌شود. در همین راستا شهرداری تهران و دولت با رویکرد برقی‌سازی ناوگان تصمیم گرفت تا شاهد ورود ۶۰ هزار تاکسی و ون برقی به پایتخت باشیم تا تهران پیشگام برای سایر کلانشرها باشد.

وی افزود: همچنین خدمات درمانی مناسب، خدمات رفاهی، خدمات تعمیرگاهی، کمک به بیماران صعب‌العلاج و نظارت هوشمند بر حمل‌ونقل از دیگر رویکردهای این سازمان است.

مالکی در پایان خاطرنشان کرد: نامگذاری بوستان‌ها، معابر و پایانه‌های تاکسیرانی به نام شهدای تاکسیران از جمله درخواست‌های ما از شورای شهر تهران است که در حال پیگیری این موارد هستیم. در پایان این نشست نیز از خانواده معظم شهدای تاکسیران تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می‌شود
  • فعالیت پنج تشکل ایثارگری در آذربایجان‌غربی
  • درخواست از شورای شهر برای نامگذاری بوستان‌ها و پایانه‌های تاکسی به نام شهدای تاکسیران
  • برگزاری مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور در حوزه بنیاد شهید ایلام
  • مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می شود
  • ایثارگری‌های جبهه مقاومت ‌برای نسل جدید بازگو شود
  • شهدای عرصه هویت ملی استان سیستان و بلوچستان
  • افزایش حقوق ایثارگران و خانواده شهدا