Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-اجرای طرح تحقیقاتی ژنتیک در خانواده‌های دومعلولیتی همزمان با گرامیداشت هفته بهزیستی برای اولین بار در کشور در مرکز تحقیقات ژنتیک جنوب شرق کشور در شهرستان میبد آغاز شد.

جلیل عفتی، مدیر کل بهزیستی استان در مراسم آغاز اجرای طرح که با اجرای آن از تولد فرزندان معلول در خانواده‌هایی که دو یا چند فرزند معلول دارند، پیشگیری می‌شود، گفت: با اجرای این طرح که در واقع شناسایی ژن ناقل در خانواده‌های دو و چند معلولیتی است، درصدد هستیم بتوانیم به خانواده‌های نیازمند خدمات لازم ارایه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موضوع پیشگیری نسبت به درمان از اولویت‌های سازمان بهزیستی است و اثرگذاری بالایی دارد چرا که بر اساس آمارها ۵۰ درصد از معلولیت‌ها عوامل ژنتیک در آن نقش دارد و ۵۰ درصد آن تحت تاثیر عوامل  محیطی است.

عفتی در ادامه با اشاره به این که علت بیماری‌های چند معلولیتی ریشه در  ازدواج‌های فامیلی دارد، گفت: زوجین باید با توجه به وجود امکانات لازم در تشخیص ژن و آزمایش های ژنتیکی حتما در این طرح شرکت کنند تا از بروز معلولیت‌های احتمالی جلوگیری شود.

مدیر کل بهزیستی استان خاطرنشان کرد: خانواده‌های دو معلولیتی که تحت آزمایشگاه‌های ژنتیک قرار می‌گیرند علاوه بر این که ژن را در شخص مبتلاً مورد آزمایش قرار می‌دهیم، قادر هستیم افراد ناقل بیماری معلولیتی در خانواده نیز مشخص کنیم چرا که ریشه بیماری‌های چند معلولیتی عموماً ازدواج‌های فامیلی است.

وی با اشاره به اجرای طرح غربالگری مشاوره ژنتیک در یزد، گفت: تمام ازدواج‌هایی که در استان شکل می‌گیرد، زیر پوشش طرح غربالگری است و تاکنون بالغ بر هفت هزار زوج از خدمات غربالگری مشاوره ژنتیک بهره‌مند شده‌اند. با توجه به امکانات موجود، غربالگری ژنتیک برای همه مزدوجان استان فراهم شده است.

مدیر کل بهزیستی استان اظهار کرد: کار خوبی که در مرکز تحقیقات ژنتیک میبد انجام شده است، حاصل همت و تلاش همه مسئولان شهرستان است که شرایطی را فراهم آورده‌اند تا این کار تخصصی در این مرکز انجام شود.

عفتی با بیان این که سال گذشته از 1200 مورد سقط درمانی انجام شده در کشور 480 مورد آن مربوط به استان یزد بود، تاکید کرد: این امر مرهون تلاش فعالان این عرصه، مشارکت و همکاری خانواده‌ها و زوج‌هاست، انتظار می‌رود روزی برسد روندی را شاهد باشیم که تعداد معلولیت و بروز معلولیت‌ها، روز به روزکاهش پیدا کند.

همچنین به همین مناسبت سومین مرکز مشاوره بهزیستی در میبد نیز افتتاح شد که مدیر کل بهزیستی استان در این مراسم گفت: راه اندازی مراکز مشاوره، نشان از ظرفیت بالای کارشناسی در میبد است و امیدواریم با راه‌اندازی این مراکز شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در این شهرستان باشیم.

وی به اجرای طرح دانشنامه ازدواج در میبد برای نخستین‌بار در کشور اشاره کرد و گفت: باید فرزندان و نسل نوجوان و جوان، مهارت‌های لازم در موضوعات مختلف زندگی را فرا بگیرند و اگر بی‌توجهی کنیم، تبعات آن دامن‌گیر جامعه ما خواهد بود.

جلیل عفتی افزود: هر چند استان از غنای فرهنگی خوبی برخوردار است اما امروز هیچ جامعه‌ای از آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌ها در امنیت نیست و وظیفه سازمان بهزیستی فراهم کردن بستر ارتقاء سلامت جامعه است.

یاداور می‌شود، مرکز مشاوره گلشن راز میبد با هزینه ۱۵۰میلیون تومان توسط بخش غیردولتی تجهیز و راه‌اندازی شده است.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با اشاره به عدم وجود دوربرگردان‌های غیرهمسطح در طول مسیر ۱۱ کیلومتری بزرگراه شهید چمران (حدفاصل پل پارک وی تا تونل توحید)، از تلاش برای احداث ۲ دوربرگردان غیرهمسطح در این بزرگراه خبر داد و گفت: در حالی که احداث دوربرگردان جنوب به جنوب بزرگراه شهید چمران از سال گذشته آغاز شده، تلاش برای اجرای دوربرگردان شمال به شمال نیز از فروردین‌ماه امسال وارد مرحله اجرایی شده است.

صداقتی در تشریح مشخصات فنی پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران، خاطرنشان کرد: این پروژه شامل احداث یک دستگاه پل دوربرگردان به طول ۹۰ متر (۲۹۰ متر با احتساب شیب راهه) و عرض متوسط ۶ متر است. ضمن اینکه اصلاحات هندسی معبر به طول ۱۵۰ متر و اجرای شبکه جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی از سایر بخش‌های این پروژه به شمار می‌آید.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، کاهش ۷.۵ کیلومتری پیمایش‌های اضافی در مسیر بزرگراه شهید چمران، کاهش زمان سفر و مصرف سوخت را از مهمترین تأثیرات اجرای پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران خواند و ابراز امیدواری کرد عملیات احداث این پروژه راهگشای عمرانی تا پایان سال به سرانجام برسد.

کد خبر 6097943 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • آغاز عملیات احداث پل دوربرگردان شمال به شمال بزرگراه شهید چمران
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • فرمانداری ویژه شهرستان‌های یزد و میبد در حال پیگیری است
  • ۳ هزار و ۳۲۸ خانواده در شهر‌های کوچک آذربایجان‌غربی زمین ملی دریافت کردند
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • قدردانی وزیر بهداشت از تلاش ماماها برای جوان‌سازی جمعیت
  • خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند
  • «تست ژنتیک»، گمشده و چراغ راه ورزش ایران