Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایلنا؛ مهدی کرباسیان در در مجمع عمومی سالیانه صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی(سال ۹۶) که با حضور اعضای هیات مدیره صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی برگزار شد ضمن تاکید بر ثبت افزایش سرمایه صندوق تا ۱۴۳ میلیارد تومان افزود: هدف از راه اندازی صندوق، توسعه و حمایت از معادن است و به طور حتم باید زمینه افزایش سرمایه لازم برای تحقق این مهم انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: توجه به عملیات های اکتشافی از جایگاه بالایی برخوردار است و در این زمینه حمایت از معادن و شرکت های کوچک باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون وزیر صنعت ،‌معدن و تجارت در بخش دیگری از صحبتهای خود عنوان کرد: سرمایه گذاری در بخش زغال سنگ بایستی مورد توجه قرار گیرد چراکه میزان تولید فعلی برای تامین نیاز کشور کافی نیست. نیاز است تا دولت با رویکرد حمایتی که از بخش معدن و صنایع معدنی دارد؛ در ادامه نیز کمک رسان بخش زغال سنگ برای تامین نیاز داخل باشد.

کرباسیان ضمن قدردانی از اقدامات صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی در امر توسعه معادن روستایی، اعلام کرد: این صندوق می تواند با انجام یک کار پژوهشی کوتاه مدت برای معرفی جایگاه و نقش توسعه ای که دارد؛ کار مطالعاتی کند و با تهیه یک طرح جامع؛ زمینه جلب توجهات دولت و مجلس را فراهم کند.

وی ادامه داد: بی شک ارایه طرح جامع منجر به این می شود تا گام های اساسی در افزایش اعتبارات صندوق و پیشبرد برنامه های توسعه ای آن برداشته شود.

تزریق ۱۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت

در ادامه این جلسه فرید دهقانی مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی به تشریح گزارش عملکرد ۵ ماهه این مجموعه پرداخت و گفت: این صندوق فعالیت های حمایتی در حلقه های مختلف زنجیره ارزش سرمایه گذاری بخش خصوصی معدن و صنایع معدنی را در دستور کار خود قرار داده است.

صدور حدود ۲۲۰ میلیارد تومان بیمه نامه

وی از صدور حدود ۲۲۰ میلیارد تومان بیمه نامه برای طرح ها خبر داد افزود: انعقاد توافق نام همکاری حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی از جمله اقدامات این صندوق بوده است. با اجرایی شدن این توافق نامه، حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت به بخش معدن و صنایع معدنی تزریق خواهد شد.

دهقانی با بیان اینکه پیگیری و انعقاد توافق نامه همکاری شرکت ملی مس ایران و صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی از دیگر اقدامات صندوق به شمار می رود، گفت: با اجرایی شدن این قرارداد و با تضامین اعطایی از طرف صندوق بیمه، خطوط فرآوری و کنسانتره سازی معادن کوچک مقیاس مس فعال شده است.

وی ادامه داد: عملاً این موضوع گامی موثر در جهت احیاء نهضت فرآوری و تضمین بخشی از خوراک کنسانتره شرکت ملی مس اتفاق خواهد افتاد.

طبق اعلام دهقانی؛ یکی از راهکارهای افزایش بهره وری و شفاف سازی و کاهش بروکراسی اداری، مکانیزاسیون سیستم درخواست و بررسی بیمه نامه ها توسط صندوق است.

وی افزود: با توجه به طولانی بودن زمان درخواست، بررسی و معرفی به بانک در صندوق طی سالهای گذشته، این موضوع یکی از موارد مهمی بود که باید در جهت شفافیت و افزایش رضایت مندی مشتریان صورت می گرفت. تقریباً پروژه مکانیزسیون ارتباط با مشتریان ۸۰ درصد پیشرفت پروژه داشته است و پیش بینی می شود تا مرداد سال جاری رونمایی شود.

دهقانی افزایش سقف اعتباری صندوق از ۳ برابر به ۴ برابر موجودی در بانک ملت، بازسازی ساختمان صندوق و مذاکره با شرکت ولوو جهت واردات ماشین آلات از دیگر اهداف صندوق بیمه معدنی را از دیگر اقدامات و برنامه های صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی نام برد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بانک ملت دولت و مجلس سرمایه سرمایه گذاری بخش خصوصی واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۱۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، در نشستی در زمینه ساخت فضای آموزشی، تأمین تجهیزات کارگاهی، آزمایشگاهی و کمک آموزشی و مامور نمودن دبیر و آموزگار مرد تصمیم گیری شد.

دهقان فرماندار بافق در این نشست گفت: صنایع و معادن در اجرای مسؤولیت‌های اجتماعی خود به ویژه در حوزه بیمارستان و آموزش و پرورش کوتاهی می‌کنند.

او افزود: سیاست‌های سرمایه گذاری صاحبان سرمایه و معادن مثل فسفات آسفوردی باید در شهرستان باشد.

دهقان بیان کرد: مقرر شد توسط شرکت‌های معدنی و صنعتی فعال شهرستان از جمله مجتمع معدنی فسفات آسفوردی از قرارگاه خاتم الانبیا، یک آموزشگاه ۱۲ کلاسه در مظفریه بافق ساخته و یک میلیارد تجهیزات آموزشی تا پایان اردیبهشت ماه تأمین شود. 

او ادامه داد: شرکت یزد یوتاب تا سال تحصیلی ۱۴۰۴ ساخت یک باب آموزشگاه ۱۲ کلاسه در روستای مبارکه جنب آموزشگاه شهید صدوقی و اجرای طرح درآمدزایی پایدار به مدت یک ماه را متعهد شد که در صورت اقتصادی نبودن این طرح، باید یک باب آموزشگاه شش کلاسه احداث کند. 

فرماندار بافق تصریح کرد: مجتمع معدنی کوشک تا سال تحصیلی ۱۴۰۴، موظف است ۲ باب آموزشگاه آیت‌الله طالقانی و رضاییان را که ۳۵ درصد آن انجام شده است، به پایان برساند. 

او گفت: شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق هم مقرر شد طبق مصوبات تعیین شده در تیرماه ۱۴۰۲، ساخت یک باب آموزشگاه ۱۲ کلاسه و استخر شنا در محله مناجات را تا سال تحصیلی ۱۴۰۴ تکمیل کند و تحویل آموزش و پرورش دهد.

دیگر خبرها

  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد