Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@18:35:11 GMT

20 درصد مشترکان آب روستاهای سمنان کنتور ندارند

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۱۹۶۷

20 درصد مشترکان آب روستاهای سمنان کنتور ندارند

سمنان- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سمنان گفت : 20 درصد مشترکان این شرکت کنتور ندارند یا کنتورشان از کار افتاده است.

منصور کشاورزیان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : برای تعویض و نصب کنتور این تعداد مشترکان آب روستایی استان اعتبار نیاز است.
شرکت آب و فاضلاب روستایی سمنان 59 هزار و 200 مشترک را زیر پوشش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی مدیریت هدر رفت آب را یکی از سیاست های راهبردی هدفگذاری شده سال های اخیر اعلام و اضافه کرد : هدر رفت آب در شبکه آبرسانی روستایی استان در سال 1392 حدود 51 درصد بود که اکنون به 45 درصد رسیده است.
وی با بیان این که کمبود آب در سال های اخیر ثابت کرد تنها طرح محوری در تامین آب کفایت نمی کند، گفت: اجرای طرح های تلفیقی باید با مدیریت مصرف و تقاضا همراه باشد تا به اثر بخشی بینجامد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی سمنان مدیریت تقاضا را مقدم بر مدیریت مصرف در تامین آب روستایی ذکر و تصریح کرد : به عنوان نمونه در روستای ده صوفیان مهدی شهر منبع آب جدیدی تعریف نشد ولی با تعدیل فشار و بهسازی کنتور تنش آبی در تامین آب برطرف شده است.
کشاورزیان بیان داشت : بخش های کشاورزی، آشامیدنی و صنعت و خدمات به عنوان مصرف کننده باید در مراحل تولید و تامین باید بخشی از فرآیند باشند نه تنها مطالبه گر.
وی با اشاره به شعار دولت یعنی سازگاری با شرایط کم آبی، بر ایجاد پشتوانه فرهنگی برای تحقق این مهم در طول سال تاکید کرد.
این مسوول آب و فاضلاب و روستایی سمنان اظهار کرد : ایجاد تعادل بین مصرف و تولید به عنوان یک رویکردی ملی باید در تمام کشور پیگیری شود.
وی یادآور شد: نگاه به تامین آب نباید تنها فنی باشد، مشکل کمبود آب از طریق فرهنگ سازی و ارایه راهکارهای مدیریت تقاضا باید در دستور کار قرار گیرد.
وی به بهره برداری اولین گام مرکز توزیع(دیسپاچسنگ و اسکادا) تاسیسات آب روستایی استان تا پایان تابستان امسال خبر داد و گفت : این مرکز در محل این شرکت با هدف بررسی و نظارت بر حجم سطوح مخازن و فرماندهی توزیع آب افتتاح می شود.
کشاورزیان به صرف 12 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای گام اول این مرکز اشاره و خاطرنشان کرد : این مرکز اکنون به صورت آزمایشی فعال است و تکمیل این مجموعه به صورت گام به گام در دستور کار قرار دارد.
در استان سمنان سالانه یک میلیارد و 250 میلیون مترمکعب آب تولید می شود که 70 درصد از منابع زیر زمینی است و با کسری مخزن سالانه 450 میلیون متر مکعبی مواجه است.
آب 284 روستاهای استان سمنان از 133 حلقه چاه، 91 دهنه چشمه و 15 رشته قنات تامین می شود.
6103/6026

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد سمنان توزيع آب روستايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۱۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۳ طرح آب‌رسانی در شهرستان ایجرود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: طی دو سال اخیر ۲۳ طرح آب‌رسانی روستایی در شهرستان ایجرود اجرا شده است.

علی محمد نادرخانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان با اشاره به اینکه طی دو سال اخیر ۲۳ طرح آبرسانی روستایی در شهرستان ایجرود اجرا شده است، اظهار کرد: این طرح‌ها با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد ریال و از محل منابع اعتبارات ملی، استانی، جهاد آب‌رسانی و خیرین اجرایی شد.

وی افزود: احداث ۷۴ کیلومتر شبکه توزیع آب شرب و ۳۷ کیلومتر خط انتقال شامل احداث و اصلاح از جمله این طرح‌ها است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان بیان کرد: احداث سه باب مخزن ذخیره آب در روستاهای گلابر، خانجین و آرموتلو با حجم ۸۵۰ متر مکعب از دیگر طرح‌هایی است که در شهرستان ایجرود اجرا شده است.

نادرخانی گفت: در همین مدت ۹ رشته قنات نیز در روستاهای اوغولبیک علیا، چیسب، قارموتلو، قره درق، شهرک و ملاپیری احداث شد.

وی با اشاره به حفر هشت حلقه چاه آب در روستاهای احمدکندی، قره سعید، کوسه لر، اوچ تپه، سعیدآباد، گلابر، جامه‌سرا و شهرک نیز گفت: برای تأمین زیرساخت‌های آب‌سانی در مناطق روستایی هیچ‌گونه محدودیتی نداریم.

این مسئول یادآور شد: استانداردسازی ۲۰۰۰ انشعاب روستایی در شهرستان ایجرود نیز از دیگر اقداماتی است که با هدف کاهش هدر رفت آب و ارائه خدمات مطلوب به مشترکان در شهرستان ایجرود اجرایی شد.

کد خبر 746806

دیگر خبرها

  • حفظ اصالت و هویت روستاهای هدف گردشگری در قوچان
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره‌مند شدند
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • افزایش ده برابری هوشمند سازی شبکه برق شیراز
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳
  • کنتور برق ۸۵ درصد روستاهای کردستان تکخوانی شد
  • اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان
  • صرفه‌جویی ۲۵۰ مگاواتی برق در شیراز با نصب کنتور‌های هوشمند
  • اجرای ۲۳ طرح آب‌رسانی در شهرستان ایجرود
  • دیار کویری خراسان، لب‌تشنه‌تر از همیشه