Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر بوشهر خطاب به مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان گفت: چرا مردم باید هزینه ضعف مدیریتى آب استان را بپردازند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سپاس؛ روح الله نصرتی عضو شورای اسلامی شهر بوشهر با انتقاد صریح از وضعیت نابسامان آب در استان، گفت: چرا دولت مى خواهد با اعمال سه درصد هزینه در قبوض آب مردم، هزینه تعمیر فرسودگی لوله های آب استان را از جیب شهروندان برداشت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای این موضوع چرا از بودجه ملی استفاده نمی کنید؟ قطعا بحران آب فعلی، مربوط به یکی دوسال اخیر نیست و چرا مدیریت آب استان اقدام خاصی برای جلوگیری از وضعیت کنونی انجام نداده تا امروز شاهد چنین وضع بحران آبی در استان باشیم و هم اینک هم تنها کار دولت این باشد که بخواهد هزینه ای بر دوش مردم بیاندازد.

عضو شورای اسلامی شهر بوشهر با اشاره به عدم احداث آبشیرین کن برای جلوگیری از وضعیت پیش آمده، اظهار کرد: آیا توان جذب سرمایه گذار بمنظور احداث آبشیرین کن و دستگاه های تصفیه آب های فاضلاب برای استفاده در فضای سبز ندارید یا ضعف مدیریت مسبب این اوضاع است.

نصرتی خطاب به مدیرعامل آب و فاضلاب شهری افزود: به نظر می رسد، مساله ضعف مدیریتی، بسیار پررنگ تر از مشکل کمبود آب است وگرنه چرا در شهرهای دیگر با چنین وضع حادی در موضوع آب روبرو نیستیم فلذا مدیران آب استان نباید ناتوانی و ضعف شدید مدیریتی خود را بر دوش مردم بیاندازند.

نصرتى عنوان کرد: ما زیر بار افزایش هزینه مردم در قبوض آب نخواهیم رفت و آن را در شورا مصوب نخواهیم کرد.

پاسخ مدیرعامل آب و فاضلاب شهری به عضو شورای شهر

مدیر عامل شرکت آب استان بوشهر گفت: مشکل کمبود آب به دلیل مصرف ناصحیح مردم است، دولت هم دیگر در موضوع خرید آب ورود ندارد و ما نیز برای جذب سرمایه گذار بمنظور احداث آبشیرین کن ورودی نخواهیم داشت.

وی افزود: ضمن اینکه دولت برای تعمیر لوله های فرسوده به ما بودجه ملی نمی دهد و بنا دارد این هزینه را از طریق قبوض آب  از مردم بگیرد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۲۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

بنابر گزارش ایسنا، وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898545

دیگر خبرها

  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هزینه دارد؟
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • ماجرای هزینه تراشی عجیب یک عضو کمیسیون امنیت ملی با اظهارات نسنجیده + عکس
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه
  • بلاتکلیفی بودجه شهرداری کرمانشاه در ۱۷۵اُمین جلسه شورای شهر
  • انحراف در بودجه شهرداری کرمانشاه
  • هزینه کرد شهرداری این شهر بدون ابلاغ بودجه، غیرقانونی است
  • هزینه کرد شهرداری مشهد بدون ابلاغ بودجه، غیرقانونی است