Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@15:57:00 GMT

قطعی آب و برق به صنعت سمنان خسارت می زند

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۲۲۲۹

قطعی آب و برق به صنعت سمنان خسارت می زند

علی اصغر جمعه ای روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: باید جلو قطعی برق در واحدهای صنعتی و تولیدی استان گرفته شود چرا که این امر به کاهش تولید منجر می شود.
وی اظهارداشت: کم آبی و تامین نشدن انرژی در واحدهای صنعتی در بعضی از مواقع به کیفیت کالاهای تولیدی هم آسیب می زند و مسوولان امر باید نسبت به سو مدیریت ها در این زمینه برخورد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جمعه ای ادامه داد: براساس گزارش های شرکت آب منطقه ای سمنان، کمبود آب در تمامی شهرستان های استان وجود دارد و این امر مانع رشد اقتصادی در بخش های مختلف استان می شود.
رییس اتاق بازرگانی سمنان با اشاره به مصرف زیاد آب استان در بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: در بخش کشاورزی می توان با اصلاح الگو کشت و نصب سامانه های نوین آبیاری در هدر رفت آب اقدام کرد.
وی ادامه داد : بیش از 80 درصد آب های تولیدی، سطحی و زیر زمینی استان در بخش کشاورزی مصرف می شود که لازم است با تجهیز اراضی کشاورزی به سامانه های نوین آبیاری برای جلوگیری از هدر رفت آب در این بخش اقدام کرد.
جمعه ای تصریح کرد : در نواحی و شهرک های صنعتی سمنان هم کمبود آب محسوس است اما باید با راه اندازی واحدهای صنعتی کم آب بر علاوه بر رشد اقتصادی برای کاهش آمار بیکاری تلاش کرد.
رییس اتاق بازرگانی سمنان اضافه کرد: برای عملیاتی کردن تفاهم‌ نامه های اقتصادی در سمنان باید به زیرساخت ها توجه کرد چرا که با این رویکرود می توان برای افزایش اشتغال در استان گام برداشت.
جمعه ای با بیان این که متوسط رشد اقتصادی در سمنان براساس آمارهای موجود نسبت به چهار سال گذشته افزایش یافته داشتت، گفت: این روند نباید با قطعی مداوم آب و برق در برخی واحدهای صنعتی و تولیدی متوقف شود.
به گزارش ایرنا، سرانه مصرف آب در کشور حدود 200 لیتر در شبانه روز و در سمنان 160 لیتر است در حالی که در استان حدود یک میلیارد و 250 میلیون مترمکعب آب در سال تولید می شود.
سهم مصرف تعرفه های مختلف برق در استان سمنان شامل مشترکان خانگی با 22/19 درصد، مشترکان عمومی 6/7 درصد، بخش کشاورزی 3/28 درصد، صنعتی 58/38 درصد، تجاری 19/4 درصد و روشنایی معابر 1/2 درصد است.
در استان سمنان 2 هزار و 10 واحد صنعتی و تولیدی فعالیت دارد.
استان سمنان هشت شهرستان و بیش از 700 هزار نفر جمعیت دارد.
6026/7339
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 انرژی برق رشد اقتصادی روشنایی صنعت جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۲۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی

مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی از خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به بخش کشاورزی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی آخوندی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی به یک هزار و 362 هکتار اراضی زراعی، یک هزار و 218 هکتار باغی، 20 کیلومتر جاده بین مزارع، 46 رشته قنات، 450 مترمکعب استخر ذخیره آب و 10 کیلومتر کانال و لوله‌گذاری مزارع استان خسارت وارد کرده است. مجموع خسارت وارد شده به بخش کشاورزی استان خراسان جنوبی 145 میلیارد تومان بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی، خسارت وارده به بخش عشایری را 4 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: بارندگی‌ها به یک هزار و 753 کیلومتر ایل راه، 10 اماکن دامی و 15 رأس دام عشایر خسارت وارد که است.

آخوندی بیان کرد: در بخش زیرساخت توزیع شبکه برق نیز سه میلیارد و 500 میلیون تومان خسارت به شبکه فشار متوسط وارد شده است. خسارت وارده به بخش راه در استان 530 میلیارد تومان بوده که دو هزار و 152 ابنیه شامل پل، آب نما و دیوار حفاظتی خسارت دیده‌اند.

وی عنوان کرد: این رقم برآورد اولیه است و خسارات عمرانی در حوزه شهری در حال جمع آوری است. خسارات با توجه به شدت بارندگی در بخش‌های راه، کشاورزی و زیرساختی متفاوت بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی تصریح کرد: بارندگی‌ در تمامی شهرستان‌ها مشاهده شده که در برخی مناطق از جمله شهرستان‌ها سربیشه و درمیان بیشترین خسارت گزارش شده است و در بررسی‌های اولیه مجموع خسارت‌های بارندگی‌های رگباری، بارش تگرگ و رواناب هفته پایانی فروردین در خراسان جنوبی 680 میلیارد تومان در بخش‌های کشاورزی، زیرساختی و راه برآورد شده است.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • باران سیل‌آسای زواره خشت‌های شهر را با خود برد
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد/سدها پر شد
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت
  • چگونه خسارات سیل را کاهش دهیم؟
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • ۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم