Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@11:39:21 GMT

قطع برق و رنج عمومی!

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۲۲۴۹

قطع برق و رنج عمومی!

روزنامه سوال جواب در استان گیلان، در شماره سه شنبه 26 تیرماه، مطلبی در قسمت یادداشت امروز با عنوان قطع برق و رنج عمومی! به قلم سید عبدالباقی اسحاقی منتشر کرده است.

امروزه برق به یک کالای استراتژیک در سطح جهان تبدیل شده و بسیاری از ابزارهای مورد نیاز زندگی جوامع بشری را شدیدا به خود وابسته کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اکنون تعداد زیادی از کشورهای دنیا با استفاده از توربین های آبی، بادی، گازی و خورشدی در انرژی هسته ای مشغول تولید این محصول بوده و حتی با صادرات آن به کسب درآمدهای کلان ملی می پردازند.
کشورمان نیز با دارابودن کلیه زیرساخت های لازم، یکی از ممالکی است که هم به صدور برق به کشورهای همسایه می پردازند و هم در برخی فصول از آنان خریداری می نماید و بر اساس آمارها، تولید برق گیلان، بیش از نرخ مصرف آن در استان است.
اما اکنون جای طرح این پرسش است که پس چگونه است که هر سال به محض شروع فصل گرما، شاهد قطعی های وقت و بی وقت برق در زمان های دو و چند ساعته در نقاط مختلف شهری و روستایی بوده و مسئولین شرکت مذکور به تولید رنج عمومی برای شهروندان گرمازده، خسته و بی حوصله پرداخته و به نارضایتی اقشار گوناگون جامعه دامن می زنند!؟
آیا مسئولین محترم شرکت برق نمی دانند یا نمی خواهند بدانند که با قطع برق چه میزان به اموال عمومی و خصوصی این ملت زیان می زنند؟ خسارت هایی که با توجه به گرانی فوق العاده محصولات برقی در بسیاری اوقات اصلا قابل جبران نیست و حتی گروه هایی از جامعه توان پرداخت هزینه تعمیر دستگاه های سوخته و نیمه سوخته خویش را ندارند.
سوال دیگر این است که حقوق و امتیازات خوبی که به مدیران شرکت برق کشور و استان داده می شود، برای انجام چه وظایفی و تکالیفی است؟ در کجای دنیا به مدیران ناتوانی که در طول چهل سال به دلیل عدم آینده نگری ، تنبلی و بی مسئولیتی، نتوانسته اند پیش بینی درستی از نیازهای روزافزون ، افزایش جمعیت کشور و بالارفتن سطح وابستگی همگانی به کالاهای برقی داشته و تجهیزاتشان را به روز کرده و امکانات تازه ای برای مقابله با زمان های بحران - چه در تابستان و یا فصل های دیگر سال - فراهم سازند، حقوق و مزایا داده می شود؟
اینکه درجه گرمای زمین هر سال در حال افزایش بوده و ایران در یک منطقه گرم و خشک واقع شده را هر نوجوانی می داند، اما چگونه است که مسئولین مربوط در سطح کلان و استانی در طول سال های گذشته، تدابیری برای آن نیاندیشیده اند، تا بیش از این مردم را به زحمت نیندازند؟
اگر پرداخت بهای برق مصرفی کمی به تاخیر بیفتد، شرکت توزیع برق مانند صاعقه نازل شده، پس از دادن اخطار قطع برق به سرعت کنتور خانه یا محل کار فرد، شرکت یا سازمان بدهکار را می بندد تا بعد از مدتی تحمل دردسر و زحمت و ... برق او را وصل نماید اما چرا باید در برابر کم کاری خود در زمینه عدم تامین آسایش در عسر و حرج گذاشتن جامعه، مواخذه و مجازات نشده و خسارت های وارده را تا ریال آخر، نپردازد؟
مسلمان اکر قوه محترم قضائیه در این باره به طور فعال وارد میدان شده و ضمن رسیدگی به شکایات با مجازات مدیران ناموفق شرکت های برق در سطح کشور و الزام به پرداخت کامل خسارت و دفاع از مردم در برابر ضررهایی که شرکت های برق در سراسر کشور به مردم وارد می کنند، اقدام نمایند؛ مسلما با استقبال و قدردانی ملی مواجه می شود زیرا به اجرای عدالت در بخشی از فعالیت های اجتماعی جامعه اسلامی پرداخته که تحقق این امر به کسب رفاه و آسایش عمومی منجر می گردد.
7294/2007

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد قطع برق گيلان ديگر رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۲۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران از ورود ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس نو تا پایان سال خبر داد.

مهدی علیزاده با تأکید بر اینکه بیش از ده سال است که ناوگان اتوبوسرانی نوسازی نشده است و این وقفه زیاد سبب شده که تولیدکنندگان داخلی اتوبوس تقریباً خط تولید را نیمه‌تعطیل یا تعطیل کنند، افزود: «در سال‌جاری بیش از۵۰ درصد بودجه شهرداری تهران به حوزه حمل ونقل اختصاص داده شد و براساس برنامه چهارم توسعه تا پایان سال ۱۴۰۴ باید ۷۵۰۰ اتوبوس فعال داشته باشیم، اما اتفاقی که در سال گذشته رخ داد این بود که قرارداد خرید ۲۵۰۰ اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که از این تعداد ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس دیزلی و ۵۰۰ دستگاه برقی خواهد بود که بنا است تا پایان سال تحویل شهرداری تهران شود.»

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه سال گذشته شهرداری تهران قرار دادی با یکی از شرکت‌های چینی برای خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری برقی منعقد شد، گفت: «مجموعاً اتوبوس‌های نو تولید داخل و وارداتی به ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس می‌رسد و در حال مذاکره هستیم که خدمات پس از فروش اتوبوس‌های چینی را به شرکت‌های تولید داخلی داشته باشیم و به محض توافق و بعد از اولین پرداخت، بنا است که ظرف مدت ۵ الی ۶ ماه، ۲۵۰۰ اتوبوس را تحویل دهند و براساس برنامه ریزی‌ها تا پایان سال این اتوبوس‌ها وارد می‌شود که ۵ هزار اتوبوس فعال و نوسازی شده وارد چرخه شود.»

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد ورود اتوبوس‌های نو به ناوگان حمل ونقل عمومی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰۰ اتوبوس نوسازی شد، گفت: از ابتدای این دوره مدیریت شهری تاکنون ۹۰۰ دستگاه اتوبوس نو از طریق خرید‌های شهرداری تهران و تعهدات وزارت کشور وارد چرخه حمل ونقل عمومی تهران شد و این روند ادامه خواهد داشت بگونه‌ای که در آینده‌ای نزدیک آنقدر اتوبوس خواهیم داشت که دچار کمبود راننده خواهیم شد.

وی در مورد وضعیت اورهال اتوبوس‌های شرکت واحد با بیان اینکه براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در سالجاری ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری بازسازی خواهد شد افزود: در کنار نوسازی و اورهال اتوبوسها، ورود مینی بوس به چرخه فعالیت را نیز خواهیم داشت چراکه نسبت به مهندسی خطوط اتوبوس اقدام کردیم به این علت که برخی از خطوط اتوبوسرانی مسافر کمی دارند و فعالیت اتوبوسهای۱۲ متری در این خطوط به صرفه نیست به همین علت در این خطوط کم مسافر از مینی بوس استفاده می‌کنیم و اتوبوس‌ها به خطوط پرمسافر تزریق می‌شوند.

علیزاده در مورد کمبود حقوق رانندگان اتوبوس بخش خصوصی با تاکید بر اینکه ۱۷ شرکت بخش خصوصی با شرکت واحد قرارداد دارند، گفت: بخشی از اتوبوس‌های شهر تهران ملکی شهرداری تهران هستند و بخش دیگر نتعلق به بخش خصوصی است که شرکت واحد دخل وتصرفی در حقوق رانندگان بخش خصوصی ندارد و تنها به صورت ماهانه براساس خدمات و پیمایش یارانه پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد چرایی تغییر جایگاه زنان و مردان در اتوبوس‌های بی. آر. تی با بیان اینکه از سال گذشته برنامه ریزی برای خطوط تندور آغاز شد و ما شکایت‌های زیادی وهم تصافات جرحی در مورد این خصوص داشتیم گفت: در خطوط تندور با وجود کمک و همکاری پلیس راهور نتوانستیم نسبت به ساماندهی موتورسیکلت‌ها اقدام کنیم و این ترمز‌های ناگهانی اتوبوس‌ها و تعداد بالای مسافران زن در اتوبوس‌های تندرو موجب بروز تصادفات می‌شود.

علیزاده با بیان اینکه آسیب پذیری بانوان بیشتر است و در تصادفات دچار جرح می‌شوند گفت: دقت داشته باشید که تعداد مسافران زن در خطوط تندرو در ساعات پیک بیشتر از آقایان است و نیاز به فضای بیشتری داشتند و قسمت انتهایی اتوبوس نیز فضای بیشتری به نسبت فضای جلو دارند و این تغییر مکان موجب رضایت نسبی مسافران شده است.

دیگر خبرها

  • عذرخواهی «نماوا» پذیرفته نشد!
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟
  • تولید بیش از ۱۸ میلیارد مترمکعب گاز در پالایشگاه فجر جم طی سال ۱۴۰۲
  • اجرای طرح حجاب حیا و عفت عمومی جامعه را تقویت می‌کند
  • لزوم اجرای برنامه های فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی
  • بلاتکلیفی ۲۰۰۰ خودروی برقی وارداتی
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • انس عمومی با ادبیات کهن پارسی؛ یکی از مسیر‌های حفظ حافظه‌ی فرهنگی جامعه
  • تاکید بر مشارکت مردمی در اجرای طرح عفاف و حجاب