Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-03-28@09:22:27 GMT

معاون آخوندی: مردم از مسکن مهر استقبال نکردند

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۲۲۶۵

معاون آخوندی: مردم از مسکن مهر استقبال نکردند

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که مردم از مسکن مهر استقبال نکردند از تحت فشار مالی قرار داشتن مسکن مهر پردیس خبر داد و گفت:‌ برای اتمام مسکن مهر پردیس ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

به گزارش مشرق، حبیب‌الله طاهرخانی اظهار کرد:  عملیات اجرایی ساخت 2.3 میلیون واحد مسکن مهر در دولت قبل آغاز شد که تا کنون یک میلیون و 670 هزار واحد تحویل و 300 هزار واحد در مرحله اتمام نازک‌کاری قرار دارند که دچار کمبود خدمات روبنایی و زیربنایی بسیاری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که بخش عمده منابع اعتباری پایدار طرح مسکن مهر در دولت قبل هزینه شده و بخش اندکی در بخش خدمات رسانی برای این دوره باقیمانده است گفت: تاکنون 1.4 میلیون واحد به مرحله فروش اقساطی رسیده است.

بیشتر بخوانید:

آخوندی: دولت نباید حتی یک خانه بسازد

وی با یادآوری این‌که عملیات اجرایی مسکن مهر از ابتدا در سه قالب خودمالک، تعاونی و انبوه‌سازی سه ‌جانبه آغاز شد، افزود: خودمالکین که تنها مشمول دریافت وام بوده و بدون ورود دولت کار خودرا به پایان رساندند اما تعاونی و قراردادهای سه جانبه پروژه های اصلی و مشکل‌دار بودند که بخش عمده‌ای از آن‌ها برای دولت به جا گذاشته شد.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید ایران با اشاره به جانمایی 240 هزار مسکن مهر با احتساب شهر جدید هشتگرد در استان تهران، اظهار کرد: در دولت قبل به علت نبود اراضی لازم برای اجرای طرح مسکن مهر به سراغ شهرهای جدید رفته و در این مناطق جانمایی کردند، نواحی که خود دارای مشکلات اولیه در تأمین خدمات و دسترسی‌پذیری بوده و اینگونه در وضعیت بدتری نیز قرار گرفتند.

طاهرخانی با یادآوری این‌که در شهر جدید پرند ساخت حدود 95 هزار مسکن مهر در سال‌های 88 و 89 آغاز شد که مورد استقبال خوب مردم هم قرار نگرفت، افزود: این پروژه با این حجم سنگین از ساخت و ساز از مقیاس یک پروژه مسکونی خارج شده و قطعا در پروژه شکل‌گیری یک شهر کامل قرار می‌گیرد چرا که قرار است نزدیک به 400هزار نفر را در خود جای دهد .

وی بیان کرد: از سوی دیگر سال 91 عملیات ساخت حدود 82هزار واحد در شهر جدید پردیس آغاز شد که به دلیل آب و هوای بهتر و منطقه جغرافیایی مورد اقبال بیشتری از سوی مردم قرار گرفت اما مسئله اساسی آن است که ما زمین آماده توسعه شهری در این شهر جدید نداشتیم به همین دلیل نه تنها فرآیند شهرسازی در آن طولانی شد بلکه هزینه های بسیار بالایی را بر دوش سازندگان و دولت گذاشت.

وی با تاکید بر این‌که قطعا اگر این پروژه در اراضی در جنوب تهران پس از تخریب خانه‌های فرسوده ساخته می‌شد هزینه‌ای کمتر به همراه داشت، اظهار کرد:‌ از آنجایی که سایت مسکن مهر پردیس هیچ‌گونه دسترسی مناسبی به سایر نواحی نداشت مجبور شدیم تا تونلی برابر با تونل رسالت تهران که خود برای ساخت، عمر سه شهردار را دیده، بسازیم.

وی با بیان این‌که مسکن مهر پردیس از لحاظ تأمین مالی بسیار تحت فشار است گفت: هم‌اکنون در مرحله ساخت واحدها دارای 83درصد پیشرفت فیزیکی، مرحله زیرساخت 552 درصد و آماده‌سازی و محوطه‌سازی دارای 62 درصد پیشرفت فیزیکی هستیم که به دلیل مشکلات متعدد ادامه کار برای ما سخت شده است.

به گفته طاهرخانی، مسکن مهر پردیس برای تأمین خدمات روبنایی 1000 میلیارد تومان، آماده سازی و محوطه‌سازی 1094 میلیارد تومان و خدمات زیربنایی 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که جمعا رقمی حدود 2500 میلیارد تومان را به خود اختصاص می‌دهد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی روسیه برجام حمایت از کالای ایرانی کره شمالی بازار مسکن عباس آخوندی مسکن مسکن مهر وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۲۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق بازار مسکن در گرو افزایش مشارکت‌های مردمی است

داود بیگی نژاد نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه  شعار امسال جهش تولید مسکن از طریق مشارکت های مردمی است و این نشان دهنده حضور و اهمیت مردم در ساخت مسکن است  گفت: هرچه قدر به این صنعت بیشتر توجه شود شاهد خروج  رکود و رخوت از این بازار خواهیم  بود.

وی افزود: بیش از ۲۰۰ شغل مستقیم و ۳۰۰ شغل به صورت غیرمستقیم مرتبط به بازار مسکن است بنابراین جهش تولید در این بازار زمینه ساز رونق این بازار خواهد شد.

بیگی‌نژاد گفت:‌  سالیانه دست‌کم یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی باید در کشور ساخته شود تا ضریب نیاز جامعه به صفر برسد؛ این درحالی‌است که دولت سیزدهم با برنامه‌ریزی ساخت مسکن برای اقشار مختلف، سعی در کاهش این فاصله دارد.

او بیان کرد: حضور مردم و بخش خصوصی می تواند زمینه ساز رونق و تسریع در روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کشور شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات ساخت، مردم را به بازار مسکن هدایت می‌کند
  • حضور بخش خصوصی و مردم گره‌های رکود بازار مسکن را باز می‌کند
  • مشارکت‌های مردمی تنها راهکار در رونق بازار مسکن خواهد بود
  • خروج رکود بازار مسکن تنها با اتکا به توان مردم در ساخت‌وساز امکان‌پذیر است
  • استقبال چشمگیر قمی‌ها از فیلم‌های نوروزی در سینما «بازار شهر»  
  • استقبال چشمگیر قمی‌ها از فیلم‌های نوروزی در سینما «بازار شهر»
  • رونق بازار مسکن در گرو افزایش مشارکت‌های مردمی است
  • ۳۲ هزار واحد مسکن مهر هنوز تکمیل نشده است
  • تحویل سه هزار واحد مسکن مهر پردیس تا خرداد ماه
  • اتمام مسکن مهرهای غیرمعارض‌دار باقیمانده در سال ۱۴۰۳