Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از روزنامه رای الیوم، آوی یسخارف شرق شناس و تحلیلگر اسرائیلی که با منابع امنیتی و سیاسی مطلع در تل آویو در ارتباط است در تحلیل خود در خصوص تبادل آتش اخیر میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین معتقد است ایران تهدید درجه یک و غزه در مرتبه چهارم از تهدیدات اسرائیل قرار دارد.

یسخارف می گوید: اگر چه در هفته های اخیر در غزه و اطراف آن حوادث اتفاق افتاد اما آنچه از موج اخیر درگیری‌ های میان اسرائیل و مقاومت فلسطین می توان دریافت آن است که این درگیری ها خطرناک ترین در نوع خود میان اسرائیل و حماس پس از پایان جنگ سال ۲۰۱۴ بوده است، که البته غیرضروری و فایده بوده و تغییری در وضعیت غزه ایجاد نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما از جنبه عملیاتی یسخارف ادامه داد: بمباران غزه توسط نیروی هوایی به عنوان فرصتی برای اسرائیل می باشد تا از این طریق تونل های حماس که از سالها پیش ایجاد شده اند را تخریب کرده و تلاش کند وضعیت موجود در این منطقه در زمینه افزایش پرتاب بادبادک ‌ها و بالن های آتش زا را مدیریت نماید.

وی افزود: تل آویو و ارتش اسرائیل معتقدند بمباران ساختمان های غیر مسکونی حماس این سازمان را به وحشت می اندازد و در پی آن دستور توقف پرتاب بادبادک ها و بالن های آتش زا به اراضی اسرائیل را صادر خواهد کرد که منجر به آتش سوزی در هزاران هکتار از مراتع و اراضی زراعی اسرائیل در ماه های اخیر شده است.

علاوه بر آن اسرائیل امیدوار است که این حملات ساکنان جنوب اسرائیل و سیاستمداران راستگرای اسرائیل را که خواستار واکنش شدید به افزایش پرتاب بادبادک های آتش زا هستند راضی کند، اما با وجود این حملات احتمال اینکه شاهد تغییری جدی در میزان پرتاب این بادبادک ها باشیم بسیار کم است و در نتیجه مطالبات مربوط به واکنش در قبال این پدیده افزایش خواهد یافت.

یسخارف مدعی شد حماس تمایلی به توافق آتش بس که روز یکشنبه با وساطت مصر انجام شدن ندارد چرا که پس از ابلاغ اجرایی شدن این توافق حماس ده ها موشک به سمت شهرک های اسرائیلی شلیک کرد تا نارضایتی خود از این توافق را بدون رد قاطع آن به طرف مقابل اعلام نماید.

این تحلیلگر صهیونیست در بخش دیگری از مقاله خود که در پایگاه خبری تایمز اسرائیل منتشر شده است به نقل از منابع خود اعلام کرد: سیاستمداران تل آویو که تلاش می کنند این مساله را اعلام کنند که دولت «تروریسم بادبادک های آتش زا» را نمی پذیرد در واقع حقیقت را به مردم نمی گویند چرا که اولا بادبادک های آتش زا تهدید امنیتی اصلی که اسرائیل با مواجه است به شمار نمی رود و هم اکنون تهدید خطرناک تر برای اسرائیل ارتش ایران در جبهه های شمالی و جنگ احتمالی از سمت سوریه است که نهایت خود رسیده است.

وی ادامه داد: اسرائیل معتقد است ورود به جنگی پیچیده در غزه به بهانه بادبادک های آتش زا اقدامی غیر ضروری برای ارتش اسرائیل به شمار می رود در حالی که همزمان امکان حمله ای گسترده و مهمتر در سوریه از سوی ایران وجود دارد، علاوه بر آنکه ایران هنوز تلاش می کند حضور خود در نزدیکی مرزهای جولان را تثبیت نماید، بنابراین بعید است که ساکنان اسرائیلی مناطق همجوار غزه در آینده نزدیک با تغییری ریشه ای در خصوص خسارت های وارده به آنها توسط بادبادک های آتشین که روزانه حریق ‌هایی را در اراضی زراعی آنها ایجاد می‌کند مواجه شوند.

یسخارف همچنین معتقد است سیاسیون دولت نتانیاهو مایل به باقی ماندن حماس در غزه هستند اگر چه از اظهار چنین مساله ای امتناع می کنند زیرا هرگونه جایگزینی برای حماس در نوار غزه به هرج و مرج منجر شده و اسرائیل برای تسلط بر اوضاع مجبور به اشغال مجدد این منطقه و مدیریت بیش از دو میلیون فلسطینی ساکن در این منطقه است.

این تحلیلگر اسرائیلی در پایان مقاله خود می‌ گوید: این پشت پرده سیاست محتاطانه اسرائیل در خصوص غزه است و تبادل آتش طرفین و بادبادک های آتش زا و تظاهرات در مرزهای غزه اموری مورد قبول و قابل تحمل است که هرگز منجر به جنگ تمام عیار نخواهد شد و اسرائیل مجبور است با اتخاذ تصمیمات مناسب با امور سخت تر از آنچه اکنون با آن مواجه است، تعامل نماید.

ایران اسرائیل فلسطین غزه حماس سوریه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ایران اسرائیل فلسطین غزه حماس سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۲۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح

پاتریک رایدر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در بیانیه‌ای با طرح این ادعا که در حال حاضر هیچ نشانه‌ای از آغاز هرگونه عملیات زمینی بزرگ رژیم صهیونیستی در شهر رفح وجود ندارد، مدعی شد: از طرح حمله (رژیم) اسرائیل به رفح اطلاعی در دست نیست.

به گزارش ایرنا، سخنگوی پنتاگون در این بیانیه ادعا کرد: در حال حاضر از هیچ طرح قابل اجرا در رفح که با طرف آمریکایی در میان گذاشته شده باشد، اطلاعی در دست نیست.

 

بر اساس این بیانیه، گروه‌های مقاومت عراقی روز سه‌شنبه برای اولین بار از تاریخ ۱۳ فوریه (۲۳ بهمن)، ۲ حمله علیه نظامیان آمریکایی در عراق و سوریه انجام دادند.

در ادامه این بیانیه آمده است: از دولت عراق می‌خواهیم که همه اقدامات مقتضی را برای دفاع از نیرو‌های آمریکایی مستقر در این کشور و تضمین امنیت آن‌ها انجام دهد.

این بیانیه می‌افزاید: اگر حملات شبه‌نظامیان به نیرو‌های آمریکایی ادامه یابد، ما مانند گذشته در دفاع از نیرو‌های خود تردید نخواهیم کرد.

ضیاء رشوان رئیس سازمان اطلاع رسانی مصر بامداد امروز (چهارشنبه) در اظهاراتی گفت که ادعای رسانه‌های آمریکایی درباره مذاکرات قاهره و تل آویو پیرامون حمله احتمالی (رژیم) اسرائیل به رفح دروغ است.

رشوان افزود: قاهره بار دیگر مخالفت کامل خود با حمله زمینی رژیم صهیونیستی به رفح را تکرار می‌کند.

وی اضافه کرد: یورش زمینی به رفح به قتل عام، تلفات انسانی بسیار و ویرانی گسترده منجر خواهد شد.

سامح الشکری وزیر خارجه مصر نیز در کنفرانس خبری مشترک با همتای ایرلندی خود، درباره هرگونه اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در رفح واقع در جنوب نوار غزه هشدار داد.

الشکری با بیان اینکه در صورت یورش (رژیم صهیونیستی) به رفح بایستی توانایی برای اتخاذ اقدامات بازدارنده وجود داشته باشد، گفت: ممکن نیست وجدان جهانی تداوم این حجم از کشتار در غزه که تاکنون به کشته شدن ۳۴ هزار نفر از جمله ۲۰ هزار زن و کودک رسیده است را تحمل کند.

وزیر خارجه مصر همچنین بر ضرورت توقف این جنگ و ایجاد چارچوبی برای پایان دادن به این مناقشه از طریق تشکیل کشور مستقل فلسطین تأکید کرد.

این درحالی است که تلویزیون رژیم صهیونیستی سه‌شنبه شب مدعی شد که ارتش این رژیم به زودی به رفح حمله خواهد کرد.

«ایتای بلومنتال» تحلیلگر نظامی صهیونیست، گفت: براساس طرح آماده شده برای حمله به رفح، ارتش (رژیم صهیونیستی) از بیش از یک میلیون فلسطینی ساکن این منطقه می‌خواهد به اردوگاه‌های ایجاد شده در مرکز و جنوب نوار غزه بروند.

وی افزود: هزاران چادر در این مناطق از سوی سازمان‌های کمک رسان بین المللی و دیگر کشور‌ها برای ساکنان رفح برپا شده است.

بلومنتال اضافه کرد: براساس طرح (رژیم) اسرائیل که به اطلاع آمریکا و برخی کشور‌های منطقه نیز رسیده است، عملیات ارتش در رفح در چند مرحله و براساس تقسیم بندی شهر رفح به مناطق مختلف انجام می‌شود.

وی گفت: مسئولان اسرائیلی پیش بینی می‌کنند که جابجایی کامل ساکنان رفح ۴ تا ۵ هفته به طول انجامد.

دیگر خبرها

  • بازرگان: بمب اتم برای نزدن است/ کریمی: قدرت الزاماً تابعی از سلاح نیست +فیلم
  • ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح
  • رئیسی اسرائیل را تهدید کرد؛ اگر بار دیگر دست از پا خطا کنید معلوم نیست دیگر چیزی از شما باقی بماند!
  • حماس پاسخ آمریکا را داد + جزئیات
  • تظاهرات‌ها در آمریکا در حمایت از ایران نگران‌کننده است
  •   همۀ دوستان و دشمنانِ خاورمیانه در روایت نیویورک تایمز
  • ضربه‌هایی که اسرائیل از آغاز طوفان‌الاقصی به خود زد
  • حماس: سفر هنیه به ترکیه به معنای جایگزینی میانجی‌گری قطر و مصر نخواهد بود
  • این شروع یک بازی جدید است | مقام سابق اسرائیلی: اصابت ۵ موشک از ۷موشک ایران یعنی نابودی قوی‌ترین سامانه دفاعی دنیا
  • پشت پرده کمک آمریکا به اسرائیل