Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@20:03:04 GMT

آمادگی شرکت ملی پخش برای صادرات مرزی سوخت

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۲۴۳۲

آمادگی شرکت ملی پخش برای صادرات مرزی سوخت

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با هدف تامین منافع استان‌های مرزی، آمادگی خود را برای صادرات رسمی فرآورده‌های نفتی از مرز استان آذربایجان غربی به کشورهای همجوار اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، سیدمحمدرضا موسوی‌خواه، درباره فروش مرزی سوخت در منطقه شمال‌غرب کشور، از استانداری آذربایجان غربی به سبب ساماندهی فروش سوخت به مرزنشینان استان قدردانی کرد و گفت: آماده صادرات رسمی فرآورده‌های نفتی از مرزهای استان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد : امیدواریم در امضای قراردادهای صادرات نفت از مرزهای استان، منافع استان آذربایجان غربی تامین شود.

بر اساس این گزارش، ترکیه و گرجستان مایل به برقراری و تداوم صادرات سوخت و فرآورده‌های نفتی از مرزهای استان آذربایجان غربی هستند.

بخشی از کارمزد جایگاه‌داران نقدی پرداخت می‌شود

موسوی‌خواه در گفت‌وگو با اعضای انجمن صنفی جایگاه‌داران سوخت گفت: به منظور شتاب در روند عملیات، کارمزد جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی در سطح کشور به‌صورت پیش‌پرداخت و در قالب حق‌العمل‌کاری پرداخت می‌شود. برای نمونه در فرآیند جدید، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، بنزین را به مبلغ ۹۶۰۰ ریال به جایگاه‌دار می‌فروشد و جایگاه آن را به نرخ مصوب ۱۰۰۰۰ ریال به مشتریان عرضه خواهد کرد و مبلغ ۴۰۰ ریال را به صورت نقدی به عنوان پیش‌پرداخت کارمزد دریافت می‌کند، همچنین در پایان ماه براساس دستورعمل درجه‌بندی جایگاه و نرخ کارمزد با جایگاه‌دار تسویه حساب می‌شود.

وی افزود: براساس طرح جدید، نفت‌گاز بخش حمل‌ونقل نیز به عنوان مثال با نرخ ۲۸۶۵ ریال به جایگاه عرضه خواهد شد و جایگاه‌دار موظف است آن را با نرخ ۳۰۰۰ ریال به مشتریان خود عرضه کند و مابه‌التفاوت این دو رقم به عنوان کارمزد  به شمار می‌رود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان این‌که شیوه کنونی پرداخت کارمزد در پایان ماه، با تاخیر روبه‌روست، گفت: بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ جایگاه سوخت در کشور فعال هستند که تاکنون کارمزد آنها با توجه به مبادی تامین سوخت، پراکندگی جغرافیایی و سطح جایگاه محاسبه و در پایان ماه بعد پرداخت می‌شد. این موضوع از نظر نیروی انسانی و عملیات حسابداری وقت‌گیر است.

موسوی‌خواه اظهار کرد: در شیوه کنونی برای پرداخت کارمزد جایگاه‌داران در هر دوره ناچار هستیم بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ رقم چک، سند حسابداری و اسناد مالی صادر کنیم و از آنجا که این اسناد باید مادام‌العمر نگهداری شود مشکلات متعددی چه از لحاظ نیروی انسانی و چه از نظر نگهداری اسناد به وجود آورده است، اما با شیوه جدید و پس از تثبیت نرخ حق‌العمل‌کاری، جایگاه‌داران کارمزد خود را هنگام عرضه فرآورده به‌صورت مستقیم از مردم دریافت می‌کنند.

مرحله دوم و سوم طرح کهاب رایگان اجرا می‌شود

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از اجرای مرحله دوم و سوم طرح کهاب در جایگاه‌ها ازسوی سرمایه‌گذار بخش خصوصی به صورت رایگان در مجاری عرضه خبرداد و اظهار کرد: سرمایه‌گذار بخش خصوصی در چهار سال نخست از محل استحصال بنزین سرمایه و سود خود را از جایگاه‌دار به مرور دریافت خواهد کرد و در ادامه به مدت هفت تا هشت سال نیز به تناسب ۶۰ به ۴۰ یا ۷۰ به ۳۰ درصد فرآورده استحصال شده، بین سرمایه‌گذار و جایگاه‌دار تسویه خواهد شد، بنابراین جایگاه‌دار مبلغی برای اجرای این طرح مهم زیست‌محیطی پرداخت نمی‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۲۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین قاچاق سوخت در حوزه کشاورزی صورت می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر شرکت ملی پخش فرورده‌های نفتی منطقه سبزوار در جلسه بررسی مسائل و مشکلات سوخت بخش‌های کشاورزی صنعت و معدن شهرستان بردسکن گفت: بیشترین قاچاق سوخت در بخش کشاورزی صورت می‌گیرد که باید متولیان امر تدابیر لازم اتخاذ کنند و تمامی ادوات کشاورزی را به دستگاه جی پی اس مجهز کنند.

حمید مظفری‌نژاد با اشاره  به ظرفیت و پتانسیل‌های شهرستان بردسکن در بخش معدن، کشاورزی و صنعت افزود: بر اساس نیاز سوخت را به شهرستان بردسکن اختصاص خواهیم داد و نخواهیم گذاشت رونق تولید و رشد اقتصادی در منطقه متوقف شود.

وی از فرماندار بردسکن خواستار اختصاص هزار متر مربع زمین برای احداث ساختمان اداری ناحیه نفتی بردسکن شد و قول داد در صورت تامین زمین مورد نیاز و سند آن به نام شرکت پخش و فرآورده‌های نفتی ثبت شود این طرح را تا پایان امسال تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار خواهیم داد.

علی دهقان‌زاده فرماندار بردسکن هم این نشست با اشاره به فعالیت بیش از ۳۰ واحد معدنی و وجود راه‌های مواصلاتی و بخش کشاورزی این شهرستان گفت: بردسکن دومین شهر معدنی استان خراسان رضوی و پایتخت تولید مس در شرق کشور است و نباید شرکت پخش و فرآورده‌های نفتی در تامین سوخت مورد نیاز شهرستان سخت‌گیری کند.

 

دیگر خبرها

  • واریز ۷۰۰۰ میلیارد ریال به خزانه از محل فروش مرزی فرآورده‌های سوختی در خراسان جنوبی
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • اجرای طرح کدینگ نباید به صنعت گردشگری و جذب مسافر لطمه وارد کند
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • بیشترین قاچاق سوخت در حوزه کشاورزی صورت می‌گیرد
  • فعالیت ۳۷ جایگاه عرضه سوخت مایع در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • ثبت بالاترین رکورد صادرات فرآورده‌های نفتی در بندر خرمشهر
  • ماجرای تخلف و درگیری جایگاه سوخت در اراک چه بود؟
  • توقیف خودروهای حامل بار سوخت قاچاق در مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان