Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس به نقل از رویترز، صادرات نفت ایران تا پایان سال به علت تحریم‌های آمریکا احتمالا به میزان دو سوم کاهش خواهد یافت و درحالی‌که عرضه نفت سایر کشورها نیز با اختلال مواجه است، بازارهای نفتی با مشکلات بزرگی مواجه خواهند شد.

واشنگتن در ابتدا قصد داشت پس از خروج ترامپ از برجام، به طور کلی صادرات نفت ایران را متوقف کند و از تمام مشتریان ایران خواست تا خرید نفت از ایران را تا ماه نوامبر به صفر برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما پس از آن، آمریکا موضع نرم‌تری به خود گرفت و اعلام کرد ممکن است به برخی از هم‌پیمانان که به صورت ویژه به نفت ایران متکی هستند، معافیت‌های تحریمی بدهد.

اما اکثر تحلیلگران هنوز فکر می‌کنند که این تحریم‌ها میزان صادرات نفت را کاهش خواهد داد و در بدترین سناریو آن را به روزانه 700 هزار بشکه خواهد رساند.

موسسه اف جی ایی معتقد است صادرات نفت ایران می تواند به علت تحریم ها تنها 700 هزار بشکه در روز کاهش یابد. بیشتر این رقم صادرات نفت به چین خواهد بود و بخش کوچک‌تری به هند، ترکیه و دیگر خریداران نفتی ایران که معافیت دولت آمریکا را دریافت کنند، ارسال خواهد شد.

این موسسه در ادامه افزود 100 هزار بشکه میعانات گازی نیز ممکن است به چین، خریداران دریافت کننده معافیت و احتمالا امارات و کره ارسال شود.

چین که بزرگ‌ترین مشتری نفت ایران است و روزانه 650 هزار بشکه نفت از ایران می‌خرد، ممکن است تحریم‌های آمریکا را نادیده بگیرد و به واردات از این کشور ادامه دهد.

هند که به طور متوسط 550 هزار بشکه نفت در روز از ایران در نیمه نخست امسال وارد کرده، هنوز اعلام نظر رسمی انجام نداده است. با این حال، به پالایشگاههای دولتی این کشور گفته شده درصورتی که واشنگتن معافیتی به این کشور ندهد، برای یافتن یک نفت جایگزین آماده شوند.

کره جنوبی و ژاپن که در مجموع حدود 370 هزار بشکه نفت در روز نفت از ایران در نیمه نخست 2018 وارد کرده‌اند، اعلام کردند اگر معافیت نگیرند، واردات خود را قطع می‌کنند.

اروپا در نیمه نخست امسال، بیشترین سهم از نفت صادراتی ایران را به خود اختصاص داد و ایتالیا و ترکیه، بزرگ‌ترین واردکنندگان اروپایی نفت ایران بوند.

پس از اینکه بانک سوئیسی بی سی پی اعلام کرد تامین مالی محموله‌های ایران را از 30 ژوئن متوقف خواهد کرد، چندین پالایشگاه هم‌اکنون خرید نفت از ایران را متوقف کردند.

پالایشگاه‌های یونانی و اسپانیایی کاهش واردات نفت از ایران را آغاز کرده‌اند. اما خریداران ترکیه‌ای اعلام کردند روابط تجاری با ایران را متوقف نخواهند کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۲۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: انتظار می‌رود با توجه به ظرفیت‌های ایجاد شده از طریق قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره برای وزارت راه و شهرسازی به عنوان سیاست‌گذار و متولی بخش مسکن و سایر ارکان دولت و دستگاه‌های اجرایی، با اجرای این طرح زمینه‌های بروز التهابات در بخش مسکن کاهش یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی خضریان با اشاره به تأیید نهایی طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها از سوی شورای نگهبان که از سال گذشته در رفت‌وآمد بین مجلس و شورای نگهبان بود اظهار کرد: اجرای صحیح این قانون می‌تواند به ایجاد ثبات در بخش مسکن و رفع بخشی از مشکلات در این بخش کمک شایانی کند.

خضریان با بیان اینکه بیش از دو سال است که به عنوان طراح این طرح با همکاری کمیسیون عمران مجلس، وزارت راه و شهرسازی، مرکز پژوهش‌های مجلس و دیگر کارشناسان حوزه مسکن برای به سرانجام رساندن این قانون تلاش شده است، افزود: این قانون ابزارها و اختیارات مناسبی را جهت تنظیم‌گری بخش مسکن در اختیار دولت قرار داده و به تبع آن بخش عمده‌ای از مشکلات حوزه مسکن، زمین و اجاره را برطرف می‌نماید.

طراح طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها در ادامه بخشی از کارکردهای این طرح را تشریح نمود و افزود: ایجاد سازوکارهای لازم برای تکمیل سامانه ملی املاک و اسکان کشور جهت شناسایی خانه‌های خالی و ایجاد زمینه‌های لازم برای برنامه‌ریزی در این بخش با استفاده از اطلاعات این سامانه یکی از کارکردهای این قانون است. همچنین در این قانون سازوکار لازم جهت کمک به شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و هزینه کرد بخشی از منابع اخذ شده از محل مالیات بر خانه‌های خالی برای احیای بافت‌های فرسوده شهری و ساخت مسکن ارزان قیمت برای خانواده‌های کم‌درآمد، پیش بینی شده است.

به گفته این نماینده مجلس، پیش بینی ضمانت‌ها و مشوق‌های لازم جهت ثبت تمامی قراردادها اعم از اجاره و خرید و فروش در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات و اخذ کد رهگیری برای رصد بهتر بازار مسکن و اجاره از دیگر مواردی است که در این قانون به آن توجه جدی شده است. همچنین در این قانون ضمن پیش بینی حمایت‌های لازم از موجران در صورت افزایش طول دوره قرارداد اجاره یا اجاره واحدهای مسکونی به مستأجران کم درآمد دارای بیش از سه فرزند، پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش آن در سال‌های آتی با لحاظ تورم عمومی نیز برای حمایت از مستأجران لحاظ شده است.

خضریان ساماندهی مشاورین املاک و سکوهای ثبت آگهی را از دیگر ویژگی‌های این قانون دانست و اظهار کرد: با اجرای قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها، امید می‌رود زمینه بروز مشکلات ایجاد شده در بازار مسکن و اجاره از ناحیه برخی از مشاورین املاک و سکوهای ثبت آگهی املاک مرتفع گردد.

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: تسهیل در فرآیند خرید و فروش و کاهش هزینه‌های مبادله در بازار مسکن، ساماندهی اراضی بایر در محدوده شهرها از طریق اخذ مالیات از این اراضی، منع فروش واحدهای حمایتی نهضت ملی مسکن و مسکن مهر تا قبل از تکمیل و ساماندهی معاملات این واحدها در سامانه وزارت راه و شهرسازی از دیگر ویژگی‌های این طرح است.

این نماینده در پایان اظهار کرد: انتظار می‌رود با توجه به ظرفیت‌های ایجاد شده از طریق قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره برای وزارت راه و شهرسازی به عنوان سیاست‌گذار و متولی بخش مسکن و سایر ارکان دولت و دستگاه‌های اجرایی، با اجرای این طرح زمینه‌های بروز التهابات در بخش مسکن کاهش یابد و بخش مسکن از ثبات بهتری برخوردار گردد.

کد خبر 751488

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح در نوار غزه
  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • دمای هوای آذربایجان‌غربی کاهش می‌یابد
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس