Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@15:02:06 GMT

پاس گل 400 میلیون دلاری پوتین به ترامپ

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۲۶۹۵

پاس گل 400 میلیون دلاری پوتین به ترامپ

تهران - ایرنا - رئیس جمهوری روسیه در دیدار دیروز (دوشنبه) با همتای آمریکایی اتهامی 400 میلیون دلاری را به اردوگاه هیلاری کلینتون برای انتخابات ریاست جمهوری این کشور وارد کرد که ضمن شفاف سازی مسکو در این زمینه دونالد ترامپ هم می تواند از آن بهره بگیرد.

به گزارش ایرنا، ترامپ بیش از همه می تواند از طرح این موضوع توسط پوتین در هلسینکی فنلاند بسیار خشنود باشد، زیرا رئیس جمهوری آمریکا هنوز هم در کانون اتهام های تبانی برنامه ریزی شده نزدیکان و وابستگان خود با روسیه برای پیروزی در انتخابات سال 2016 قرار دارد که منجر به شکست هیلاری کلینتون نامزد حزب دموکرات شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هر چند روسیه در سطوح مختلف به ویژه توسط رئیس جمهوری این کشور و همچنین ترامپ این اتهام ها را رد کرده اند، ولی هم اکنون کمیسیونی به ریاست رابرت مولر دادستان ویژه پرونده که پیشینه مسئولیت پلیس فدرال آمریکا را نیز برعهده داشته با پشتیبانی هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در حال بررسی اتهام تبانی با مسکو است.
انجام تماس ها و دیدارهای پرشمار پیش و پس از برگزاری انتخابات بین مقام های کمپین انتخاباتی ترامپ با چند مقام و شخصیت روسی و همچنین ملاقات اعلام نشده مایکل فلین نخستین مشاور امنیت ملی ترامپ با سرگئی کیسلیاک سفیر وقت روسیه در آمریکا از مهم ترین مستندات اتهام های مطرح شده تبانی است به گونه ای که فلین را به تایید این دیدار و سپس کناره گیری وادار کرد.
کیسلیاک نیز 26 آبان 96 و در اوج این جنجال ها، تماس های مقام های آمریکایی را با خود تایید کرد و گفت که «تعداد مقام های نزدیک به ترامپ که با آنها تماس تلفنی داشته یا دیدار کرده به قدری زیاد است که نمی تواند ظرف 20 دقیقه اسامی همه را بگوید.»
تارنمای سی.بی.اس نیوز به نقل از مصاحبه وی با شبکه روسیه یک نوشت: قصد ندارم اسم همه این افراد را بگویم. فهرست بسیار طولانی است.
جف سشنز وزیر کنونی دادگستری دولت ترامپ نیز دو بار با کیسلیاک دیدار کرده بود که طبق گزارش ها مسائل مربوط به انتخابات آمریکا محور مذاکرات بوده است.
سشنز که نخستین سناتور حامی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 به شمار می رود در جلسه تایید صلاحیت خود ادعا کرده بود «با روس ها ارتباطاتی نداشته»، اما پس از مدتی مجبور شد فاش کند با سفیر پیشین روسیه در واشنگتن دیدار کرده است.
کیسلیاک نیز با وجود اینکه دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را رد کرده در باره اینکه آیا سشنز حقیقت را گفته؟ اظهار کرده است: به شما می گویم که نه فقط در یک جلسه ملاقات، نه با سشنز و نه با هیچ فرد دیگری از هیچ استدلالی استفاده نکردیم که نتوانیم به طور عمومی در مورد آن صحبت کنیم.
فاش شدن «این تماس ها و ملاقات ها» که بنا به تاکید کیسلیاک پرشمار و طولانی بوده، نشان می دهد ترامپ و نزدیکانش افزون بر تلاش برای بی اثر کردن اتهام ها علیه خود به ویژه در کمیسیون مسئول به ریاست مولر می توانند از متهم کردن اردوگاه هیلاری کلینتون نیز به ارتکاب موارد مشابه بهره گیرند تا فشارها را کاهش دهند.
حال نیز با موضوع تاکنون محرمانه مانده اتهام 400 میلیون دلاری که توسط پوتین در دیدار با رئیس جمهوری آمریکا فاش شد، فرصتی بزرگ فراهم شده تا ترامپ هم بتواند به دروازه دموکرات ها و حامیان هیلاری کلینتون گلی سهمگین بزند.
رئیس جمهوری روسیه در سخنان خود مقابل دوربین رسانه ها حتی بر لزوم انجام تحقیق قضایی از عاملان این اقدام، برخی افسران اطلاعاتی آمریکا و گسترش این تحقیقات تاکید کرد که شاید بتواند شامل هیلاری کلینتون رقیب انتخاباتی سال 2016 ترامپ نیز بشود.
پوتین دیروز در کنفرانس خبری مشترک با ترامپ در مورد اتهام دخالت در امور داخلی آمریکا که به اتباع روس وارد شده، گفت: ما می توانیم موضوع آقای براودر را مطرح کنیم. همکاران آقای براودر (از فعالیت های خود) در روسیه 1.5 میلیارد دلار درآمد داشتند که بدون پرداخت مالیات به کشور ما و ایالات متحده، آن را فراری داده و به آمریکا منتقل کردند.
رئیس جمهوری روسیه افزود: آنها مبلغ هنگفتی یعنی 400 میلیون دلار را به عنوان کمک به ستاد هیلاری کلینتون پرداخت کردند. این پرداخت امری شخصی است که امکان دارد مشارکتی قانونی باشد، اما نحوه تحصیل این مال غیرقانونی بوده است.
پوتین در ادامه تاکید کرد: بنابراین ما دلیل محکمی داریم که باور کنیم برخی افسران اطلاعاتی (آمریکا) این نقل و انتقالات مالی را هدایت و در آن مشارکت داشته اند. پس به سود ما است که از آنها بازجویی کنیم. این می تواند گامی نخست باشد و آن را گسترش داد. گزینه های دیگری نیز وجود دارد که می توان برای آنها چارچوب قانونی مناسبی یافت.
به گزارش ایرنا، بیل براودر 53 ساله مدیر و یکی از موسسین شرکت مدیریت سرمایه هرمیتج است که زمانی بزرگ ترین سرمایه گذار خارجی در روسیه بود. این سرمایه گذار یهودی که سال 1998 برای فرار از پرداخت مالیات، تابعیت آمریکا را کنار گذاشت، سال 2005 و پس از 10 سال فعالیت در روسیه ممنوع الورود شد.
مسکو دلیل این اقدام را تهدید براودر علیه امنیت ملی روسیه اعلام کرد در حالیکه وی مدعی است به دلیل افشای فساد در این کشور ممنوع الورود شده است.
با وجود تلاش های روسیه برای دستگیری براودر از طریق اینترپل، این نهاد بین المللی با سیاسی خواندن پرونده از دستگیری و تحویل وی به مسکو خودداری کرده است. براودر سال گذشته نیز در کمیته قضایی سنا در مورد دخالت روسیه در امور داخلی آمریکا شهادت داد.
از: هادی مولوی نیا- ایرنا
اروپام**3092 **1516

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ترامپ و پوتين هيلاري كلينتون اتهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۲۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا، قصد دارد در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور، روابط واشنگتن با اروپا را به طور اساسی تغییر دهد.

او به عنوان نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در مبارزات انتخاباتی وعده‌های بسیاری داده است.

در اینجا به سیاست خارجی آقای ترامپ که او می‌گوید در دور دوم ریاست جمهوری‌اش اجرا خواهد کرد، اشاره می‌کنیم:

ناتو، اوکراین و متحدان اروپایی

ترامپ گفته است که در زمان ریاست جمهوری او، آمریکا به طور اساسی در اهداف و ماموریت‌های ناتو تجدید نظر خواهد کرد.

او همچنین گفته است که از این کشورها خواهد خواست تا مبلغ «تقریباً ۲۰۰ میلیارد دلار» کمک نظامی به اوکراین را به آمریکا بازپرداخت کنند. ترامپ همچنین تأکید کرده است که در صورت انتخاب شدنش به ریاست جمهوری آمریکا متعهد به ارسال کمک‌های بیشتر به این کشور اروپای شرقی نخواهد بود.

ترامپ که کمک‌های مالی آمریکا به ناتو را در اواخر دوره ریاست جمهوری‌اش قطع کرد، اعتراض داشت که واشنگتن بیشتر از سهم خود پرداخت می‌کند.

او همچنین متعهد به پایان دادن جنگ اوکراین شده و ادعا کرده است که این قضیه را ۲۴ ساعته حل و فصل خواهد کرد.

اگرچه برنامه‌های ترامپ برای پایان دادن به جنگ اوکراین فاقد جزئیات هستند اما او سال گذشته در گفتگو با رویترز گفت که اوکراین ممکن است مجبور شود بخشی از خاک خود را برای دستیابی به توافق صلح واگذار کند.

ترامپ در حالی که در اوایل آوریل گفته بود آماده ارسال کمک‌های مالی بیشتر به اوکراین در قالب وام است، در جریان مذاکرات جنجالی کنگره بر سر بسته کمک مالی ۶۱ میلیارد دلاری به کی‌یف سکوت کرد.

 

چین، تجارت و تعرفه‌ها

ترامپ وعده داده است که تعرفه‌ها و محدودیت‌های تجاری جدیدی را علیه چین و برخی از متحدان اروپایی آمریکا اعمال کند.

رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین ایده اعمال تعرفه ۱۰ درصدی بر کالاهای وارداتی را مطرح کرده است که می‌تواند بازارهای بین‌المللی را مختل کند.

او بر اساس قانون پیشنهادی خود یعنی «قانون تجارت متقابل ترامپ» گفته است اگر کشورهای دیگر بر آمریکا تعرفه وضع کنند، این کشور نیز تعرفه‌ای «متقابل و یکسان» اعمال خواهد کرد.

ترامپ همچنین گفته است که مالکیت چینی‌ها بر زیرساخت‌های حیاتی آمریکا مانند انرژی، منابع طبیعی، فناوری و مخابرات را محدود می‌کند.

رئیس جمهور پیشین آمریکا به ندرت در مورد تایوان یا اقدام‌هایی که در صورت حمله نظامی چین به این جزیره انجام خواهد داد، بحث می‌کند. او در این خصوص فقط به این نکته اکتفا کرده است که اگر او رئیس جمهور آمریکا باشد، چین هرگز جرات حمله به تایوان را نخواهد داشت.

 

مکزیک و مواد مخدر

ترامپ همچنین جنگ علیه کارتل‌های مواد مخدر را از اولویت‌های دور دوم ریاست جمهوری خود عنوان کرده و گفته است که کارتل‌های مواد مخدر فعال در مکزیک را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی معرفی خواهد کرد.

او همچنین گفته است که به پنتاگون دستور خواهد داد تا با استفاده از نیروهای ویژه به مراکز رهبری این کارتل‌ها حمله کنند. رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین گفته است که از نیروی دریایی کشورش برای اعمال تحریم‌های دریایی بر کارتل‌های مواد مخدر استفاده خواهد کرد.

ترامپ همچنین وعده داده است که با استفاده از قانون دشمنان بیگانه، قاچاقچیان مواد مخدر و اعضای باندهای خلافکار را از آمریکا اخراج می‌کند.

اسرائیل

ترامپ پس از حمله حماس به سرزمین های اشغالی در ۷ اکتبر از روش رهبران تل‌آویو انتقاد کرد اما از آن زمان به بعد همواره بر ضرورت «درهم شکسته‌شدن حماس» تأکید کرده است. او در ادعاهایی وعده داده است که مجازات‌های سختی را بر ایران به عنوان متحد حماس اعمال کند. رئیس جمهوری پیشین آمریکا همچنین گفته است که هواداران حماس را از آمریکا اخراج می‌کند.

افغانستان

ترامپ در جریان مبارزات انتخاباتی گفته است که از طالبان خواهد خواست تجهیزات نظامی رها شده ارتش آمریکا در جریان خروج از افغانستان در سال ۲۰۲۱ را به عنوان شرطی برای کمک‌های مالی به افغانستان مطح کند. او در سال ۲۰۲۱ گفته بود که قصد دارد تجهیزات رها شده ارتش آمریکا در افغانستان را بمباران کند، اما اخیراً این موضع را تکرار نکرده است.

اقلیم

ترامپ بارها وعده داده است که از توافق پاریس خارج خواهد شد. توافق پاریس، توافقی چندجانبه برای محدود کردن انتشار گازهای گلخانه‌ای است. او در دور اول ریاست جمهوری خود از این توافق خارج شد، اما در سال ۲۰۲۱ جو بایدن، رئیس جمهور دموکرات آمریکا بار دیگر کشورش را به عضویت این توافق درآورد.

سامانه دفاع موشکی

ترامپ همچنین قول طراحی یک سامانه دفاع موشکی قوی در اطراف آمریکا را بدون اشاره به جزئیات آن داده است.


 

دیگر خبرها

  • تظاهرات طرفداران فلسطین در آمریکا را پوتین سازماندهی می کند!
  • زاخارووا: پلوسی به آمریکایی‌ها توهین می‌کند
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا، جنگ اوکراین را به کدام سو می برد؟
  • 60 میلیارد دلاری آمریکا، جنگ اوکراین را به کدام سو می برد؟
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • پوتین: تروریسم یکی از جدی ترین تهدیدات قرن بیست و یکم است
  • واکنش کرملین به انتقال کمک‌های چند میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت