Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهدی زندیه وکیلی روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت آلومینیوم ایران(ایرالکو) در فرهنگسرای شهر اراک، افزود: تولید رقابتی و باکیفیت و حضور در بازارهای جهانی در صورتی میسر است که حوزه تولید استان به عنوان یکی از قطب های صنعت کشور مجهز به دانش فنی و تجهیزات روز باشد و در عرصه رقابت حرف برای گفتن داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: صنایع بزرگ و مادر تخصصی استان برای ماندن در صحنه باید نگاه آینده نگر و برنامه استراتژیک بلند مدت داشته باشند و حضور هدفمند و تصاحب بازارهای داخلی و خارجی به صورت جدی در دستور کارشان باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی اضافه کرد: ایرالکو در گذشته ای نه چندان دور تنها تولید کننده آلومینیوم در خاورمیانه محسوب می شد اما ،امروز برخی کشورهای منطقه در این خصوص از ایرالکو پیشی گرفته اند و باید برنامه عملیاتی دقیقی برای افزایش تولید کیفی 180 هزار تنی این صنعت در سال تدوین شود.
زندیه وکیلی اظهار داشت: با توجه به اینکه استان مرکزی به عنوان مهد صنعت در نقاط مختلف کشور معرفی شده به منظور تحول آفرینی در صنعت باید پیشرو و الگو باشد.
وی اضافه کرد: مهمترین اقدامی که در کوتاه مدت باید برای شرکت ایرالکو انجام شود خروج دیگ های فرسوده از مدار تولید است که در این راستا با وجود تمام وعده ها در سال های قبل هنوز بخشی از تجهیزات فرسوده باقیست.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی ادامه داد: همانطور که خروج دیگ های فرسوده شرکت ایرالکو از مدار تولید در راستای الزامات زیست محیطی برای مدیریت استان اهمیت دارد، ایرالکو نیز باید نسبت به نوسازی و به روز رسانی خطوط تولید بکوشد تا تولید و اشتغال آن در سنوات آتی تضمین شود.
زندیه وکیلی بیان کرد: ساخت کارگاه جدید آند سازی و انتقال آن به محدوده شهرک صنعتی خیرآباد دیگر از خواسته مسئولان و مردم شهرستان اراک است که انتظار می رود مدیریت جدید این واحد تولیدی نسبت به این مهم اقدامات شایسته انجام دهد.
وی گفت: انتقال واحد آندسازی ایرالکو ضمن نیاز اساسی این شرکت، مصوبه هیات وزیران است و بر اساس گزارش های موجود هزینه ساخت آن بعد از سه سال برگشت سرمایه خواهد داشت.
زندیه وکیلی با بیان اینکه هفت سال از آغاز عملیات اجرایی طرح آندسازی در شهرک صنعتی خیرآباد اراک می گذرد، اظهار داشت: از همان زمان مدیران شرکت به دنبال جذب سرمایه گذار و یا دریافت تسهیلات بانکی برای ساخت این واحد بودند در صورتی که اگر از محل اعتبارات داخلی شرکت عملیات اجرایی آن کلید می خورد، اکنون بخش عمده ای از آن محقق شده بود.
وی ادامه داد: تولید آند در محل فعلی ایرالکو به دلیل واقع شدن در حریم شهری عامل آلایندگی هوای اراک است و با توجه به اینکه بخش عمده ای از ماشین آلات مورد نیاز این واحد تهیه شده انتظار می رود مدیریت جدید این شرکت برای ساخت و راه اندازی این واحد برنامه ریزی کند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: در صورتی که شرکت ایرالکو برای ساخت واحد آند سازی تصمیم به دریافت تسهیلات از صندوق توسعه ملی بگیرد، مدیریت استان از این مهم حمایت می کند.
وی ادامه داد: بخش عمده ای از آند مورد نیاز ایرالکو با قیمتی بالا از کشورهای خارجی وارد می شود و می طلبد که هر چه سریعتر واحد آندسازی خیرآباد راه اندازی شود تا در آینده واردات این ماده اولیه با مشکل مواجه نشود.
زندیه وکیلی افزود: ساخت کارگاه آندسازی و خروج دیگ های فرسوده از مدار تولید در راستای کاهش آلودگی هوای اراک، تنها خواسته مردم و مسئولان از شرکت ایرالکو است و انتظار می رود مدیریت جدید این شرکت نسبت به این خواسته های مردم و مسئولان جامه عمل بپوشاند.
مدیرعامل جدید شرکت ایرالکو نیز گفت: حفظ شرکت ایرالکو نیازمند همکاری و همراهی مسئولان استانی و شهرستانی است.
احمد مجیدی افزود: مسائل حاشیه ای شرکت ایرالکو بیشتر از مشکلات داخلی آن است که این مهم باید با همکاری دستگاه های مختلف استان رفع شود.
وی بیان کرد: بیش از 11 هزار واحد تولیدی با حدود 250 هزار نیروی انسانی وابسته به شرکت ایرالکو است و در صورتی که محصولات تولیدی ایرالکو به این واحد های تولیدی نرسد آن ها با مشکل مواد اولیه مواجه می شوند.
مدیرعامل جدید شرکت ایرالکو با بیان اینکه ماهانه بیش از 25 میلیون دلار منابع مالی برای اداره این شرکت نیاز است، گفت: بیش از 80 درصد مواد اولیه این شرکت وارداتی است.
وی بیان کرد: روزانه بیش از یکهزار تن پودر آلومینا در ایرالکو نیاز است و باید ذخیره مناسب از مواد اولیه تامین شود.
مجیدی اضافه کرد: نیروی انسانی ایرالکو در سال 89 سه هزار و 820 نفر بود که امروز به چهار هزار 720 نفر رسیده و این مهم هزینه های سربار و هزینه های تولید را بالا می برد.
وی توضیح داد: بر مبنای حسابرسی منتهی به سال 1396، تعهدات ایرالکو بیش از 9 هزار و 200 میلیارد ریال برآورد می شود که از میزان بیش از 2 هزار میلیارد ریال بدهکاری این واحد تولیدی به شرکت برق باختر است.
در این آیین احمد مجیدی به عنوان مدیرعامل ایرالکو معرفی و از زحمات مهدی ثقفی مدیرعامل سابق این واحد تولیدی تقدیر شد.
شرکت آلومینیوم ایران( ایرالکو) به عنوان صنعت مادرتخصصی در تولید انواع شمش های آلومینیوم فعالیت دارد که در سال 1351 در اراک تاسیس شده است.
این شرکت در مجموعه فضای کارگاهی به وسعت 232 هکتار در کیلومتر 5 جاده اراک - تهران واقع شده است.
3017/6013/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 استان مرکزی برق صندوق توسعه ملی صنعت مسئولان استانی و شهرستانی جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۲۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد

تین نیوز

متخصصان یک شرکت دانش بنیان کشورمان موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور (زهپاد) شدند.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید "زیردریایی هدایت پذیر از راه دورگ (زهپاد) شدند.

امروزه انواعی از زیردریایی های صنعتی سرنشین دار وجود دارند که هرچند در دهه های اخیر پیشرفت های قابل توجهی داشته اند اما به دلیل حضور انسان دراین وسایل زیر آب، خطرات احتمالی استفاده از آنها را همچنان نمی توان نادیده گرفت. در این میان ربات هایی در دریاها مشغول فعالیت هستندکه با نام ROV(Remotely Operated Vehicle) به معنی "زیردریایی هدایت پذیر از راه دور" با اختصار فارسی "زهپاد" شناخته می شوند.

زهپادها با کمک نیروی انسانی که روی سطح زمین قرار دارد هدایت می شوند و در مأموریت های برنامه ریزی شده قادرند بخشی از عملیات را به صورت هوشمند و بخشی دیگر را به صورت هدایت دستی اپراتور در اعماق آب انجام دهند. «جهان صنعت جنوب»، شرکت دانش بنیانی است که از سال 1394 در کشور این ربات ها را برای مصارف صنعتی داخلی تولید و عرضه می کند.

سید میلاد فیاضی؛ مدیرعامل شرکت دانش بنیان جهان صنعت جنوب ضمن اشاره به این که درحال حاضر ربات های زهپاد پرکاربردترین ربات های زیردریایی در دنیا به حساب می آیند، درباره ویژگی های ظاهری این دستگاه ها گفت: ظاهر عمومی بیشتر زیردریایی های هدایت پذیر از راه دور، تخم مرغی شکل است. ربات های تخم مرغی شکل، معمولا برای فعالیت های نظامی یا پیمایش های اقیانوسی استفاده می شود اما حوزه کاری ما، دستگاه های صنعتی و از نوع ساختار آزاد است که باتوجه به نوع پروژه طراحی می شود و معمولاً تخم مرغی شکل نیست، بلکه به صورت ربات های استراکچری اند و از مزایای شان امکان تولید در ابعاد مختلف است . این مسئله باعث کم کردن هزینه ها می شود و امکان انجام عملیات در محیط هایی که فضای کمتری دارد را فراهم می کند.

فیاضی می گوید: این دست ربات ها علاوه بر اجرای فرآیندهای صنعتی، قابلیت انجام فعالیت های نظامی هم دارند که از آن جمله می توان به قابلیت خنثی کردن مین های دریایی یا مین گذاری های دریایی اشاره کرد اما رویکرد ما توسعه ربات های صنعتی است و بازرسی از اولویت هایی است که برای ربات های ما درنظر گرفته می شود. بازرسی های زیرسطحی در حوزه های مختلف اتفاق می افتد برای مثال، نصب تجهیزات در کف اقیانوس ها و کابل گذاری ها و لوله گذاری هایی که زیر دریا برای شرکت های فعال در عرصه های نفت و حفاری انجام می شود.

وی تصریح کرد: ربات های مدل بازرس به کمک حسگرها و دوربین هایی که روی آنها نصب شده اند، عملیات بازرسی از این کابل ها و لوله ها را برای بررسی خرابی ها و مواردی شبیه به این انجام می دهند اما ربات های مدل کلاس های کاری، علاوه بر بازرسی ، یک سری عملیات را هم می توانند پوشش بدهند. باتوجه به این که درجه آزادی از ویژگی های بارز این ربات هاست و به آنها اجازه می دهد در حد غواص زیر آب قدرت عمل داشته باشند. در این آر. ا. وی ها مقدار آن بسیار بالاست و باعث شده که بتوان از آنها در فرآیندهایی مثل جوشکاری، برشکاری، جابه جاکردن اجسام و حتی باز و بسته کردن شیرهایی که زیر آب وجود دارند، استفاده کرد. رباتی که ما در کلاس کاری داریم از قابلیت نصب دو بازوی رباتیک برخوردار است.

فیاضی درباره عمق کاربری این ربات ها می گوید: ربات بازرس محصول ما قابلیت نفوذ تا عمق 150 متری را دارد و ربات کلاس کاری ما برای پایین رفتن تا عمق 400 متر طراحی شده اما این طراحی اسمی است، زیرا ما این عمق را در خلیج فارس نداریم. از آنجا که به دنبال رسیدن به بازارهای بین المللی هستیم تولید ربات کلاس کاری با طراحی عمق 400 متر مد نظر ماست.

این شرکت دانش بنیان، ارتباط و همکاری نزدیکی با صنعت نفت و حفاری دارد و از این رو از فناوری هایی که به دانش فنی آنها دست یافته برای توسعه دستگاه های دیگری که می توانند در فعالیت های این حوزه تسهیل ایجاد کنند، بهره گرفته است.

فیاضی در این خصوص گفت: یک سری از محصولات ما برای علامت گذاری خطوط زیرسطحی استفاده می شود. در نظر بگیرید زیر دریا کیلومترها خطوط انتقال وجود دارد که کابل ها و لوله های انتقال نفت، آب و... به اضافه کانال های زیرسطحی که حفاری می شوند را شامل می شود. با گذر زمان و با توجه به عارضه های طبیعی که در کف دریا رخ می دهد، تشخیص این خطوط انتقال بسیار دشوار می شود. تصور کنید در نقطه ای از این خطوط زمانی تعمیراتی انجام شده و سال ها از آن گذشته است . برای بازرسی آن محل یا همان شخصی که تعمیرات را انجام داده باید بیاید و آن نقطه را به سختی پیدا کند یا باید از فناوری های جدید مدد گرفت.

وی گفت: محصول دیگر ما یکی از این فناوری هاست که در واقع نوعی نشانگر الکترونیکی است و "ویرا" نام دارد. ویرا قادر است آن محل به خصوص را کدگذاری نقطه ای کند تا در آینده بتوان به راحتی به آن محل دسترسی داشت. به خصوص که منبع تغذیه این نشانگر طول عمر بسیار بالایی دارد و می تواند حدود 70 سال به صورت مدفون در کف دریا قرار گیرد و نشانه گذاری را انجام دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم