Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تبريز - ايرنا - فرماندار اهر گفت: به منظور جلوگيري از سوء استفاده دلالان هم اکنون هيچ ‌يک از مراکز خريد گندم حق خريد از واسطه‌گران محصولات کشاورزي را ندارند.

زاهد محمودي روز سه شنبه در بازديد از مراکز خريد گندم در اهر با تاکيد بر اينکه بايد تمام امکانات براي خريد گندم مازاد بر مصرف کشاورزان فراهم شود، افزود: مراکز خريد گندم تنها موظف به خريد مستقيم گندم از کشاورزان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اين که کشاورزان براي تحويل و دريافت وجه خود نبايد با مشکل مواجه شوند، اظهار داشت: مراکز خريد پيش بيني شده موظفند به طور روزانه گندم کشاورزان را خريداري و مبالغ را در کمترين زمان به حساب آنان واريز کنند.
محمودي خاطرنشان کرد: خريد توافقي از کشاورزان سبب کاهش واسطه هاي بخش کشاورزي شده و منفعت کشاورزان را بدنبال دارد و افزايش نرخ خريد تضميني موجب مي شود که کشاورزان گندم را به مراکز خريد دولتي تحويل دهند.
وي همچنين با توصيه به کشاورزان در جهت جلوگيري از هدر رفت آب اظهار داشت: توسعه آبياري قطره‌اي و تحت فشار بايد با اطلاع‌رساني مطلوب و برگزاري دوره‌هاي آموزشي بلندمدت و کوتاه‌مدت براي کشاورزان و باغداران در بين روستاييان نهادينه شده و آنها با رغبت به اين امر اقدام کنند تا اين برنامه در روستاها خودجوش و همگاني شود.
رئيس جهاد کشاورزي اهر نيز ميزان خريد تضميني گندم از اين شهرستان را در سال گذشته 20 هزار تن اعلام کرد و گفت: امسال تا زمان حاضر 12 هزار و 357 تن گندم مازاد بر نياز کشاورزان اهري در 6 مرکز خريداري شده است.
محمد اسدي افزود: درحالي ‌که ميزان بارندگي در شهرستان اهر طي سال جاري کاهش ‌يافته ولي به همت و پشتکار کشاورزان، ميزان برداشت محصول استراتژيک گندم از افزايش خوبي برخوردار است.
وي گفت: بر اساس پيش‌بيني‌هاي انجام‌شده در سال جاري 70هزار تن گندم از 44هزار هکتار مزارع گندم شهرستان برداشت مي شود.
رئيس شرکت غله و خدمات بازرگاني اهر نيز گفت: 50درصد مبلغ خريد تضميني گندم پس از ثبت اطلاعات ظرف حداکثر يک هفته به حساب کشاورز واريز مي شود.
حسن عباسي خاطرنشان کرد: شرکت غله اهر براي دريافت گندم کشاورزان محدوديتي ندارد و در 5 مرکز خريد اعلام شده عمليات خريد انجام مي شود.
وي با بيان اينکه امسال سامانه‌اي براي خريد گندم مازاد برمصرف کشاورزان و ايجاد هماهنگي با مديريت جهاد کشاورزي ايجادشده است، گفت: ميزان گندم مازاد برمصرف کشاورزان شهرستان اهر در سال 96 به ميزان بيش از 25 هزار تن بود که امسال با توجه به افزايش بارش‌ها به بيش از 40 هزار تن خواهد رسيد.
رئيس اداره غله و خدمات بازرگاني شهرستان اهر در پايان گفت: قيمت پايه براي خريد تضميني گندم 13 هزار ريال به ازاي هر کيلوگرم است.
7225/3071/6183
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۴۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور شامگاه یکشنبه در جلسه خرید محصولات زراعی استان با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

خیریانپور با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز است، تصریح کرد: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تأمین کنیم.

وی با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالاهای اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، افزود: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

وی از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

کد خبر 6097690

دیگر خبرها

  • قیمت گندم مشخص شد
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان