Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-25@18:08:02 GMT

عواملی که در ماندگاری ایمپلنت اثر گذارند

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۴۱۷۸

عواملی که در ماندگاری ایمپلنت اثر گذارند

دانشیار گروه جراحی لثه و ایمپلنت دانشکده دندانپزشکی اصفهان عوامل موثر در ماندگاری و موفقیت ایمپلنت را تشریح کرد و گفت: حتی برای بیماران مبتلا به ایدز و کسانی که بدخیمی‌های درمان شده دارند امکان درمان ایمپلنت وجود دارد.

به گزارش قدس آنلاین،جابر یقینی در آستانه برگزاری چهارمین همایش بین المللی ایمپلنت‌های دندانی اظهار داشت: به غیر از افرادی که ثبات روانی نداشته یا بیماری های سیستمیک غیر قابل کنترل همچون دیابت کنترل نشده دارند برای بقیه افراد، امکان ایمپلنت وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیماری‌های خاص و استعمال سیگار در میزان موفقیت ایمپلنت اثر می‌گذارد، افزود: حتی برای بیماران مبتلا به ایدز و افرادی که بدخیمی های درمان شده دارند انجام ایمپلنت امکان پذیر است.

سرپرست بخش تخصصی جراحی لثه دانشکده دندانپزشکی اصفهان ادامه داد: بر اساس دانش امروزی بین روش‌های مختلف جایگزینی دندان‌ها استفاده از ایمپلنت بهترین روش می باشد. عوامل زیادی در موفقیت درمان ایمپلنت تاثیرگذار است  از جمله نوع ایمپلنت، تکنیک جراحی، دانش و مهارت درمانگر.

یقینی گفت: طرح درمان مناسب، شرایط سیستمیک بیمار، بهداشت مناسب دهان و ویزیت های منظم توسط دندانپزشک همچنین پرهیز از سیگار از جمله عوامل تأثیرگذار دیگر بر موفقیت ایمپلنت است.

وی عنوان کرد: در حال حاضر انواع ایمپلنت‌ها در بازار وجود دارد که بسته به نوع طراحی، پوشش سطحی، خدمات پشتیبانی و مطالعاتی که در راستای حمایت از آنها وجود دارد با قیمتهای متفاوتی عرضه می شوند.

دبیر اجرایی چهارمین همایش بین المللی ایپلنتهای اصفهان خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر دو برند ایرانی در این عرصه ورود کرده اند که در همایش بین المللی ایمپلنت‌های دندانی اصفهان نیز این دو برند عرضه می‌شوند و همایش چهارم مصمم است با توجه به مشکلات نوسانات نرخ ارز  و در راستای حمایت از تولیدکنندگان داخلی زمینه مناسبی را برای حضور این برندهای ایرانی در این همایش مهیا کند.

وی در پاسخ به اینکه ماندگاری ایمپلنت چه مدت زمانی است، گفت: پاسخ دقیق و شفافی نمی‌توانیم در این زمینه ارائه دهیم چراکه مسائل مختلفی بر روی این موضوع تاثیر گذار است ولی جالب است بدانیم اولین بیماری که ایمپلنت برای وی انجام شد یک فرد سوئیسی بود که تا شش دهه بعد حیاتش از این درمان بهره میبرد . با این حال نمیتوان ماندگاری قطعی و مشخصی برای ایمپلنت در نظر گرفت.

گفتنی است؛ چهارمین همایش بین المللی ایمپلنت‌های دندانی اصفهان سوم تا پنجم مردادماه سال جاری در با حضور صاحبنظران و اساتید برجسته از کل کشور برگزار می‌شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دندانپزشکی سیگار قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۴۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشمینه رستنی شفابخش دشت‌های اصفهان

چای کوهی یکی از رستنی‌های فصل بهار در پهنه اصفهان با نام «کرک گربه» یا «پشمینه» بیشتر در خوانسار، فریدن و فریدونشهر و با عنوان «هالوله یا اولوله» در لنجان و دهاقان شناخته می‌شود.

چای کوهی از دسته گیاهان گلدار و سنبله‌ای است که به صورت پراکنده یا بوته متراکم در دشت‌های کم شیب و دامنه کوهستان‌ها می‌روید.

رییس اداره منابع طبیعی شهرستان فریدونشهر گفت: بهترین شیوه مصرف این گیاه دم کرده آن تا شش ماه پس از چیدن است و بعد از این مدت بهتر است از اسانس آن استفاده شود.

علی رحیمی افزود: در باور مردم این منطقه و همچنین بر اساس یافته‌های طب قدیم این گیاه دارای طبع گرم و خشک است، از این رو برای درمان ناراحتی‌های گوارشی، قولنج و گرفتگی در افراد سرد مزاج و دفع سنگ مجاری ادراری و صفراوی کاربرد دارد.

او افزود: دمنوش چای کوهی اشتهاآور، آرامبخش، ضد عفونت، بهبود دهنده بیماری‌های زنان و برای درد‌های مفصلی، رماتیسمی، سردرد، سرگیجه، ناراحتی‌های معده و روده با منشأ روانی نیز مفید است.

رییس اداره منابع طبیعی شهرستان فریدونشهر افزود: دم کرده این گیاه برای درمان سرماخوردگی، برونشیت و آسم، بی خوابی، مشکلات پوستی، نقرس، حساسیت، گرفتگی روده و تقویت دستگاه دفاعی بدن بسیار موثر است.

رحیمی با اشاره به خاصیت رگ گشایی این دمنوش گیاهی گفت: مصرف چای کوهی می‌تواند فشار خون بالا را پایین بیاورد و از آنجا که سرشار از آنتی‌اکسیدان است انسداد عروق خونی و شریان‌ها را درمان می‌کند و چربی مضر خون را نیز کاهش می‌دهد.

بوته چای کوهی دارای ساقه‌های کرک‌دار به رنگ سبز یا متمایل به خاکستری با گل‌های خوشه مانند ارغوانی و صورتی است. عنوان پشمینه را نیز بدلیل کرک‌های شگفت آور این گیاه به آن نسبت داده اند.

دمنوش پشمینه یکی از نوشیدنی‌های بومی و پرطرفدار به ویژه در مناطق غرب اصفهان است که خواص بیشماری نیز دارد. اهالی این منطقه در فصل بهار گل‌های پنبه‌ای این گیاه را از دشت‌ها و دامنه کوه‌ها می‌چینند و آن را بطور تازه و یا پس از خشک کردن، مشابه چایی دم می‌کنند و می‌نوشند.

طعم چای کوهی شبیه ترکیبی از بابونه، نعناع و لیمو است. بر اساس بررسی‌های آزمایشگاهی، ترکیبات شیمیایی شامل هاپیرین، ماده قرمز رنگ هایپریسین، تانن و اسید نیکوتینیک چای کوهی را به دارویی شفابخش و خوشبو تبدیل کرده است.

در اسناد تاریخی، غرب اصفهان را «منطقه‌ای علف خیز با آب فراوان و مراتعی بی‌پایان» نامیده‌اند. خاک حاصلخیز، اقلیم سرد و کوهستانی و آب و هوای معتدل پدیدار شدن مراتع سرسبز و پوشش گیاهی منحصر به فرد را در این منطقه به دنبال داشته است.

طبق تحقیقات انجام شده از حدود ۸۰۰ گونه گیاهان دارویی، خوراکی و صنعتی شناخته شده در ایران بیش از ۴۰۰ نوع در شهرستان‌های غرب اصفهان از جمله فریدونشهر در ۱۸۰ کیلومتری غرب اصفهان می‌روید. وسعت مراتع غرب اصفهان بیش از ۳۰۰ هزار هکتار است.

سالانه ۷۰ هزار تن گیاه دارویی در هشت هزار و ۳۵۰ هکتار مزارع کشت شده اصفهان تولید می‌شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • همایش پاکسازی ساحل در گناوه برگزار شد
  • برگزاری رویداد «چهارباغ جان اصفهان» در گذر فرهنگی چهارباغ
  • عواملی که منجر به تشدید خسارات سیل در چین شده است
  • حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی
  • همایش پویش حامیان آب در گلپایگان
  • پیاده روی به مناسبت هفته سلامت در پیشوا
  • همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ برگزار شد
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • پشمینه رستنی شفابخش دشت‌های اصفهان
  • فیلم/ نظر اوسمار درباره جمله نمی‌گذارند ما قهرمان شویم!