Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، پیرو درج خبری در مورد خروج داروهای O.T.C از پوشش بیمه براساس دستور شورای عالی بیمه، عباس زارع نژاد (مشاور وزیر بهداشت و رئیس مرکز روابط عمومی این وزارتخانه) توضیحاتی را برای خبرگزاری ایلنا ارسال کرد.

متن توضیحات وی به شرح زیر است:

طبق پاسخ دبیر شورای عالی بیمه سلامت؛ داروهای OTC در برخی از کشورها حتی در فروشگاه‌هایی خارج از داروخانه به فروش می‌رسد و تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند و خروج این داروها از پوشش بیمه‌ای با موافقت اکثریت اعضای شورای عالی بیمه مصوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به ذکر است متاسفانه اخیرا از طرف برخی افراد غیرکارشناس و غیرمرتبط با نظام سلامت در خصوص خروج این داروها از پوشش بیمه اظهارنظرهای غیرکارشناسانه‌ای می‌شود، داروهای OTC از شبکه درمان کشور خارج نشده‌اند ولی به دلیل هزینه پایین و عمدتا مصرف تعداد محدود از هر دارو و عدم لزوم ارائه نسخه در مقابل دریافت دارو از پوشش بیمه‌ خارج شده‌اند.

قابل توجه است داروهای OTC یا over the counter یا داروهای سوپرمارکتی که تقریبا در اکثر کشورهای دنیا به آسانی در دسترس مردم قرار دارد و نیاز به نسخه پزشک ندارند. حتی در برخی از کشورها این داروها در محل‌هایی خارج از داروخانه‌ به فروش می‌رسند و تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند، خروج این داروها از پوشش بیمه‌ای پس از مطالعه تجارب کشورهای مختلف دنیا در این خصوص و بررسی کارشناسی در دبیرخانه شورای عالی بیمه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اوایل سال ۹۶ و با موافقت اکثریت اعضای شورای عالی بیمه مصوب گردید که اخیرا پس از بررسی مجدد کارشناسی صرفا توسط دبیر شورای عالی بیمه که طبق قانون مسئول ابلاغ مصوبات شورای عالی بیمه می‌باشد ابلاغ گردید.

گفتنی است دستور عمل خروج داروهای OTC از پوشش بیمه دو استثنا دارد. تجویز برای اطفال زیر ۱۲ سال و تجویز برای بیماران بستری در این ابلاغیه جزء مواد استثنا می‌باشد. این امر باعث می‌شود که برای بیماران بستری کوچکترین مشکلی در پوشش بیمه‌ای داروهای فوق ایجاد نشود یا خروج این داروها از پوشش بیمه، پرداخت از جیب مردم قطعا افزایش نخواهد یافت چراکه عدم افزایش پرداخت از جیب مردم همواره از اصلی‌ترین دغدغه‌های تولیت نظام سلامت یعنی وزارت بهداشت بوده و خواهد بود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: داروهای O T C

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۴۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟

میرغفاری در پاسخ به این سوال که با توجه به این گفته شما، احتمال ابطال مزد ۱۴۰۳ کم است؟ می‌گوید: من خیلی بعید می‌دانم، مگر این‌که دیوان عدالت اداری به ماهیت مصوبه ورود کند؛ نه از لحاظ ساختار وعدم امضای گروه کارگری.

به گزارش خبرآنلاین، نماینده کارگران در شورای عالی کار در واکنش به خبر وزیر کار درباره این‌که تعیین دستمزد به مجلس سپرده شود نیز می‌گوید: دولت با شعار مردمی وارد کارزار شده و مسوولیت قوه‌مجریه را برعهده گرفته که این تصمیم، صراحتا شعار دولت را نقض می‌کند.

علی‌رضا میرغفاری تاکید می‌کند: کارگران به عنوان بزرگ‌ترین طبقه اجتماعی کشور، در کمترین نهاد و ساختاری حق رای و اظهارنظر دارند. یکی از کوچک‌ترین جاهایی هم که می‌توانند روی آن اعمال نظر کنند، شورای عالی کار است که یکی از وظایف شورای، تعیین حداقل دستمزد جامعه کارگری است.

وی تصریح می‌کند: حالا اگر دولت و یا خاصه، وزیر کار و برخی از دیگر وزرای دولت این عزم را دارند که این کمترین صدا و اظهارنظر را هم از مردم بگیرند که خب بحث جداگانه‌ای است و اساسا با مشارکت مردم برای آینده و تصمیمات خودشان، مخالفت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند
  • اگر دستتان سوزن سوزن می‌شود به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • حق مسکن افزایش پیدا کرد؟ | توضیحات مهم مدیرکل روابط کار وزارت تعاون
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • پیشنهاد وزیر کار برای افزایش ۲ برابری حق مسکن کارگران
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟