Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@13:03:30 GMT

تکمیل فرهنگسرای کاکی در گرو تامین اعتبار است

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۴۴۷۱

تکمیل فرهنگسرای کاکی در گرو تامین اعتبار است

بوشهر- ایرنا- سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دشتی استان بوشهر گفت: تکمیل سالن پلاتو و فرهنگسرای بخش کاکی این شهرستان نیازمند تامین اعتبار است.

به گزارش ایرنا، حمید زارعی روز سه شنبه در نشست هم اندیشی مسئولان با هنرمندان بخش کاکی افزود: هنر یکی از عرصه های مهم و تاثیر گذار در ابعاد مادی و معنوی و کیفیت زندگی شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: کاکی دارای هنرمندان برجسته ای است و اگر همگرایی بین هنرمندان باشد شاهد اتفاقات بهتری خواهیم بود.
زارعی بیان کرد: با وجود کارها و توفیقاتی که حاصل شده اما کارهای نشده در حوزه فرهنگ و هنر بیشتر و دغدغه های هنرمندان بجا و قابل توجه است.
وی ادامه داد: از مجموع سه میلیارد و 500 میلیون ریال اعتباری که سال گذشته برای فرهنگسرای بعثت کاکی اختصاص یافته بود تاکنون فقط 500 میلیون ریال جذب شده و عملیات اجرایی سالن پلاتوی کاکی که می تواند در توسعه هنر تئاتر نقشی مهم ایفا کند با کندی رو برو است و به نظر می رسد تا تکمیل آن یک سال باید منتظر باشیم.
زارعی اظهار کرد: نگاه و توجه شهردار و شورای اسلامی کاکی به هنرمندان این شهر باعث انگیزه بیشتر آنها برای فعالیت خواهد بود.
شهردار کاکی گفت: اگر چه نگاه بیشتر مردم به شهرداری فعالیت عمرانی است ولی بر این باورم که در مدیریت شهری به هنر و هنرمندان نیازمندیم.
حبیب پردل افزود: هنر مهمترین ابزاری است که می تواند سرمایه های اجتماعی را حفظ کرده و گسترش دهد و با کمک هنرمندان دانش محوری را می توان توسعه داد.
وی اضافه کرد: با هنر می توان اهدافی ازجمله پر تحرکی، نشاط، خلاقیت، عقلانیت و مشارکت معنادار مردم را در جامعه محقق کرد.
پردل بیان کرد: جشنواره نوروزی امسال حرکت خوبی در افزایش نشاط اجتماعی در شهر بود و امیدوارم با حمایت شورا برنامه های شاخص فرهنگی برگزار و برای کاهش مشکلات هنرمندان گام های موثری برداریم.
بخش کاکی شهرستان دشتی با 25 هزار نفر جمعیت در 120 کیلومتری جنوب بوشهر واقع است.
7206/6043**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي فرهنگسرا كاكي تامين اعتبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل بیمارستان بهلول گناباد نیازمند هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار

          به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد روز یکشنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران گفت: بخش تخصصی بیمارستان علامه بهلول گنابادی در وسعت سه هزار متر مربع شامل تختهای بستری، بخش سوختگی و ناباروری در حال احداث است.   دکتر رضا احمدی افزود: برای تکمیل این بخش تخصصی در سال گذشته ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز بود که با وجود پیگیری های مستمر ۲۵۰ میلیارد ریال تخصیص یافت.   رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: با احتساب تورم و نرخ روز اعتبار مورد نیاز برای تکمیل بخش تخصصی بیمارستان علامه بهلول گنابادی، اکنون به یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال افزایش پیدا کرد.   دکتر احمدی ادامه داد: بخش تخصصی بیمارستان گناباد در ابتدا فقط در قالب بخش سوختگی شروع شد که در ادامه با افزوده شدن وسعت و بخشهای لازم به بخش تخصصی تبدیل و هم اکنون با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی در حال ساخت است.   وی افزود: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل بخش آنژیوگرافی بیمارستان علامه بهلول گنابادی را هم ۴۰ میلیارد ریال است.   رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تعداد زوجهای نابارور شهرستانهای تابعه این دانشگاه (گناباد و بجستان) را ۸۰۰ نفر برشمرد و گفت: تجهیزات لازم برای مرکز ناباروری این دانشگاه تامین و خدمات بهداشتی و درمانی لازم به زوجهای نابارور در این مرکز ارایه می شود.   دکتر احمدی افزود: ۹۲ هزار نفر از افراد بالای ۱۸ سال در شهرستانهای گناباد و بجستان در سال گذشته از خدمات طرح ملی غربالگری سلامت برخوردار شدند که از این تعداد ۱۷ هزار نفر فشار خون بالا، هفت هزار و ۵۳ نفر مبتلا به دیابت و ۵۳۶ نفر نیازمند سایر خدمات درمانی بودند.   او گفت: ۵۰ هزار نفر در شهرستانها گناباد و بجستان هم اکنون از خدمات سلامت خانواده برخوردار هستند و هر سه هزار نفر زیر پوشش یک پایگاه بهداشتی و درمانی قرار دارند و به طور مستمر سلامت این افراد رصد می شود.   بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی علامه بهلول گنابادی با وسعت ۲۳ هزار و ۸۳۵ متر مربع شامل بیمارستان شامل بخشهای جراحی، اطفال، داخلی، زایشگاه، مامایی، اتاقهای عمل، همو دیالیز، داروخانه، NICU ، CCU، ICU و بخشهای پاراکلینیک شامل آزمایشگاه مرکزی، رادیولوژی دیجیتال، «ماموگرافی»، سونوگرافی، «فلوروسکپی»، سی.تی.اسکن و ام.آر.آی است.   شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد و جنوب خراسان رضوی قرار دارد.

دیگر خبرها

  • تخصیص ۸ میلیارد تومان برای مرکز تحقیقات فسیل ایران در مراغه
  • ۵۶ پروژه نیمه‌تمام در ابرکوه منتظر تامین اعتبار
  • اعتبار تکمیل مخزن ۲۰۰۰ متر مکعبی بندر امام حسن تخصیص یافت
  • تکمیل طرح پمپاژ دایجوند با تزریق ۷۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل بیمارستان بهلول گناباد نیازمند هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل بزرگراه‌ها نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است
  • تاکید استاندار مازندران بر تعریض و تکمیل پل فجر ساری
  • تکمیل بزرگراه‌های استان اردبیل نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است
  • نیاز ۳۰۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل پل فجر ساری
  • اختصاص ۳۰ میلیارد تومان برای تکمیل مراکز درمانی کبودراهنگ