Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به تحولات اخیر و گزارش‌های ضدو نقیض از آمادگی آمریکا برای مذاکره با طالبان سفیر سابق این گروه در اسلام‌آباد به رسانه‌ها گفت که طالبان بیشتر از جنگ در شرایط جاری به دیپلماسی قویتری نیاز دارد. ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۱ بین الملل آسیا-اقیانوسیه افغانستان نظرات

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبدالسلام ضعیف» سفیر سابق طالبان تصریح کرد، طالبان بیش از جنگ به یک دیپلماسی قوی و استراتژی فراگیر در افغانستان نیاز دارد که احترام جهانیان را کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دیپلماسی موفق این گروه می‌تواند به برقراری صلح و ثبات در افغانستان بیانجامد.

ضعیف اظهار داشت: اگر گره کنونی در افغانستان به جای جنگ از طریق دیپلماسی باز شود در کنار ثبات باعث شکوفایی اقتصاد در افغانستان و منطقه خواهد شد.

طالبان بارها از آمریکا خواسته تا درباره خروج مسالمت آمیز نیروهای خارجی از افغانستان با این گروه مذاکره کند اما مقامات آمریکایی از مذاکره با این گروه خودداری کرده‌اند.

اخیرا گزارش‌های ضدو نقیضی از آمادگی آمریکا برای آغاز مذاکرات مستقیم با طالبان منتشر شده است که از نظر برخی از کارشناسان ممکن است جنگ تبلیغاتی علیه طالبان باشد.

روز گذشته رسانه‌های غربی خبر دادند که کاخ سفید دستور آغاز مذاکرات با طالبان را به دیپلمات‌های آمریکایی صادر کرده است اما فرمانده نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان این موضوع را تکذیب کرد.

برخی از کارشناسان بر این باورند که آمریکا غیر قابل اعتماد است و هدفش از مذاکره با طالبان نیز برقراری صلح در افغانستان نیست بلکه برای حفظ حضور نظامی خود در این کشور تلاش می‌کند.

زیرا واشنگتن پیش از این نیز به دلیل عدم بی اعتنایی به تعهداتش در پیمان امنیتی با افغانستان مورد انتقاد پارلمان افغانستان قرار گرفته بود و از توافقنامه بین‌المللی برجام با ایران نیز خارج شده است.

انتهای پیام/.

R36461/P36446/S8,87,1413/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۴۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم

وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه خود درباره وضعیت حقوق بشر تصریح کرد واشنگتن درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیمی نگرفته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت خارجه آمریکا در گزارش سالانه خود اعلام کرد واشنگتن تاکنون تصمیم نگرفته که طالبان یا هر نهاد دیگری را به عنوان دولت افغانستان یا به عنوان بخشی از چنین حکومتی به‌رسمیت بشناسد.

در این گزارش آمده است، طالبان فرمان‌های تحدیدی علیه زنان و دختران صادر کرده‌اند که با تعهدات این کشور در کنوانسیون‌های بین‌المللی مغایرت دارد.

بر اساس این گزارش، وضعیت زنان و دختران در جریان سال 2023 وخیم‌تر شده است و آنها از حق کار و تحصیل محروم شده‌اند.

وزارت خارجه آمریکا اظهار داشت خشونت و تهدید علیه اقلیت‌های قومی و مذهبی نیز در افغانستان وجود دارد.

«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز پیش از این تاکید کرده بود واشنگتن حکومت طالبان را به‌خاطر آنچه نقض حقوق بشر خواند، پاسخگو قرار خواهد داد.

«امیرخان مقتی» وزیر خارجه حکومت طالبان نیز بارها اعلام کرده است کشورهای غربی با موضوعات حقوق بشری برخورد دوگانه دارند.

وزیر خارجه حکومت طالبان با اشاره به کشتار هزاران فلسطینی تاکید کرده بود چرا غربی‌ها درباره اقدامات رژیم اسرائیل چیزی نمی‌گویند.

چین: نظامیان آمریکایی برای نقض حقوق بشر در افغانستان باید مواخذه شوندماموریت گزارشگر ویژه حقوق بشر در افغانستان تمدید شدنروژ: همکاری با طالبان برای بهبود وضعیت حقوق بشر در افغانستان ارزشمند است

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • آمریکا مهاجم فرودگاه کابل را به افغانستان منتقل کرده بود
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با کاظمی قمی
  • والاس: روسیه بزرگترین تهدید کنونی علیه انگلیس است
  • رافت: نیمکت پرسپولیس از استقلال قویتر است
  • چرا نماینده طالبان برای مذاکره درباره حقابه هیرمند به ایران نیامد؟ + جزئیات
  • چین:گشایش کریدور «واخان» با افغانستان را بررسی می‌کنیم
  • سفیر طالبان در پکن: مناسبات افغانستان با چین بسیار مهم است
  • طالبان: غربی‌ها فرهنگ خود را به دیگر کشورها تحمیل نکنند
  • خیز بلند چین در افغانستان؛ چالش‌ها و چشم‌انداز
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم