Web Analytics Made Easy - Statcounter

میثم قاسمی معاون فنی اداره کل محیط زیست استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در رابطه با مرگ چند گونه حیات وحش در منطقه بندر خمیر اظهار کرد: با توجه به خشکسالی های سال جاری برخی چشمه های استان دچار بحران کم آبی شدند.

وی ادامه داد: در برخی چاله های آبی رسوباتی انباشته می شوند که به صورت باتلاق در می آیند و زمانی که حیوانات برای خوردن آب به این چاله ها مراجعه می کنند در این باتلاق ها اسیر می شوند و جان خود را از دست می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی گفت: مردم منطقه برای کمک به حیات وحش، به صورت خودجوش به منطقه کم آب لوله کشی کردند تا حیات وحش را از این شرایط نجات دهند. متاسفانه امسال به دلیل کمبود بارندگی در منطقه بسیاری از چاله های آبی و چشمه ها خشک شده اند و همین موضوع باعث تلف شدن بسیاری از حیات وحش می شود.

معاون فنی اداره کل محیط زیست استان هرمزگان تصریح کرد: با توجه به کمبود نیرو در مناطق حفاظت شده و همچنین نبود بودجه کافی، ساخت آبشخورها به کندی صورت گرفت.

وی ادامه داد: امیدوار هستیم با مشارکت مردم و فعالان محیط زیست روند ساخت آبشخور ادامه یابد تا بتوانیم حیات وحش منطقه و کشور را از کمبود آب نجات دهیم.

گفتنی است؛ اخیرا برخی رسانه ها از تلف شدن چند گونه حیات وحش در منطقه بندر خمیر خبر داده بودند؛ علت این واقعه این است که آبگیر ارتفاعات جنوبی کهورستان در استان هرمزگان بار دیگر بر اثر خشکسالی، به باتلاقی تبدیل شده که جانوران تشنه را به کام مرگ می‌کشد. جانورانی که طبق عادت برای نوشیدن آب، به این آبگیر مراجعه می‌کنند اما با سرنوشتی ناگوار مواجه می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۴۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در جشنواره زمین پاک و کاروان سفیران سبز در دومین روز از هفته زمین پاک، با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری در خصوص محیط زیست افزود: حضرت آقا تأکید کرده‌اند مهم‌ترین موضوع ویژه در بحث زمین، کم‌کاری‌ها و نادیده‌گرفتن فرسایش خاک است که بخشیدنی نیست و اگر بدانیم پلاستیک چقدر در فرسایش خاک مؤثر است، به اهمیت این موضوع پی می‌بریم.

وی ضمن بیان این نکته که هر ۱۰۰ مترمربع خاک حاصلخیز، بالغ بر ۱۰۰ سال طول می‌کشد که احیا شود، ادامه داد: این در حالی است که ۴۰۰ سال طول می‌کشد که پلاستیک در خاک فرسایش یابد که تازه به میکروپلاستیک تبدیل می‌شود که آن هم برای خاک مضر است؛ یعنی بالغ بر ۵۰۰ سال زمان برای احیای خاکی که آلوده به پلاستیک است، زمان نیاز داریم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در پایان ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ در برگزاری این برنامه، اظهار امیدواری کرد، با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌های درست مسؤولان، مصرف پلاستیک مدیریت و به موضوع احیای خاک بیش از پیش توجه شود.

گفتنی است، جشنواره زمین پاک و کاروان سفیران سبز همزمان با دومین روز از هفته ملی زمین پاک با حضور، موسوی شهردار منطقه ١١، حلیا سادات حسینی مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار، شادی مالکی سرپرست سازمان مدیریت تاکسیرانی شهر تهران و جمعی از مدیران شهری به میزبانی منطقه ١١ در بوستان رازی برگزار شد.

کد خبر 6087377 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • مشاهده یک گله مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان
  • مشاهده ۴ راس مرال در جنگل های هیرکانی گیلان
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • بهترین گاز برای کولرهای گازی چیست؟