Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@00:15:06 GMT

علمای بسیجی باید پیشگام حرکت جامعه به سمت نور باشند

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۴۷۲۷

علمای بسیجی باید پیشگام حرکت جامعه به سمت نور باشند

آیت‌الله نوری‌همدانی با تاکید بر اینکه علما باید مبارزه با دشمن را با آگاهی و هوشیاری دنبال کنند گفت: مقام معظم رهبری بر انقلابی بودن و انقلابی ماندن حوزه‌ها تاکید دارند و از این رو حوزه‌های علمیه باید پیشگام حرکت انقلابی بوده و علمای بسیجی پیشگام حرکت جامعه به سمت نور باشند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، آیت‌الله نوری همدانی از مراجع عظام تقلید در اولین اجلاس اساتید و نخبگان بسیجی حوزه‌های علمیه کشور که امروز در مشهد مقدس برگزار شد، رسالت علما و روحانیون را استمرار راه انبیاء و اولیای الهی توصیف و با برشماری معارف فقهی و نقش آن در ابعاد مختلف زندگی انسان، تصریح کرد: معارف اعتقادی، عبادی، اخلاقی، اقتصادی، مدنی، سیاسی فرهنگی، حکومتی و جهادی از جمله معارفی است که برگرفته از آیات قرآن کریم، روایات، احادیث و کتب اولیای الهی بوده و نشانگر توجه و نگاه والای دین مبین اسلام به تمامی ابعاد و جوانب زندگی بشر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوری همدانی معارف اقتصادی را از جمله معارف مهم فقهی عنوان و با تاکید بر اینکه با مدیریت صحیح اقتصادی می‌توان فقر و جهل را از بین برد، گفت: در مقطع کنونی بیت المال و مسئله بانک ها از جمله موضوعات مهم است و اساتید، علما و برجستگان حوزه های علمیه می توانند در اجرایی شدن راهبرد مهم اقتصاد مقاومتی و رونق کار، تلاش و کسب و کار در جامعه با بهره‌گیری از مبانی فقهی دین مبین اسلام نقش تعیین کننده ای را ایفا کنند.

وی معارف سیاسی را از معارف مهم مورد تاکید در دین اسلام دانست و خاطرنشان کرد: دین مبین اسلام با سیاست توأم بوده و در آیات فراوانی شیوه سیاست برای مدیریت بشری بیان شده است و نامه ۵۳ امیرالمومنین در نهج البلاغه که امروز در سازمان ملل متحد به عنوان منشوری کامل برای اداره جامعه بشری بایگانی شده است را می توان مصداق بارز اهمیت سیاست از نگاه اسلام دانست.

نوری همدانی از فرهنگ شیعه به عنوان یک فرهنگ غنی یاد کرد و با تأکید بر ضرورت تدریس نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در حوزه ها گفت: در تفسیر المیزان علامه طباطبایی عنوان شده که ۳۰۰ آیه در خصوص تفکر و تعقل وجود داشته که بیانگر این مهم است که اسلام مردم را به تفکر تدبر و تعقل تشویق می‌کند تا به اعتلا ورشد فکری برسند.

وی در ادامه با بیان اینکه اعتقاد داریم که بدون ولایت هیچ عملی مورد قبول نیست، تصریح کرد: اسلام به عنوان یک دین کامل، نیاز به مجری، حافظ و مبینی دارد که این رسالت خطیر بر عهده ولی فقیه است.

این مرجع تقلید با اشاره به نقش آفرینی علما و روحانیون در مقاطع مختلف تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی گفت: همانگونه که در شکل گیری انقلاب اسلامی، طلاب و روحانیون کفپوش پای در میدان مبارزه و جهاد گذاشتند و به استقبال شهادت رفتند، امروز نیز در شرایطی که دشمنان هراس زیادی از اسلام به عنوان یک دین تمدن ساز دارند و امریکا، صهیونیست‌ها و ایادی آنان تمام توان و تمرکز خود را برای وارد آوردن ضربه به اسلام بسیج کرده‌اند امروز نیز به بهترین نحو ممکن به ایفای رسالت خطیر خود در هدایت گری جامعه بپردازند.

وی افزود : حوزه‌های ما باید انقلابی بوده و در آنها مبانی و ارکان انقلاب تدریس شود.

نوری همدانی در پایان با تاکید بر اینکه علما باید مبارزه با دشمن را با آگاهی و هوشیاری دنبال کنند، گفت: مقام معظم رهبری بر انقلابی بودن و انقلابی ماندن حوزه ها تاکید دارند حوزه‌های علمیه می‌بایست پیشگام حرکت انقلابی بوده و علمای بسیجی باید پیشگام حرکت جامعه به سمت نور باشند.

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۴۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند

رئیس دیوان عالی کشور تاکید کرد: حجاب یک تکلیف شرعی و قانونی است و در جامعه اسلامی و به‌خصوص در نظام جمهوری اسلامی ایران، انتظار این است که حتی کسانی که مسلمان نیستند و یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند، زیرا قانون در کشور برای همه لازم الاتباع است.

به گزارش ایرنا، رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با صیانت جامعه و حجاب، گفت: قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در جلسه هیأت عمومی این دیوان اظهار داشت: اکنون بحث حجاب و صیانت از آن یکی از موضوعاتی است که در جامعه مطرح است و برخی که داعیه آشنایی با مفاهیم دینی و احکام الهی را دارند، سخنانی در این رابطه بر زبان جاری می‌کنند که موجب شگفت و تأسف است.

وی با تاکید بر اینکه علامت سوال گذاشتن روی مساله ضرورت حجاب برای بانوان غیرقابل توجیه است، افزود: برخی عنوان می‌کنند که آیا در اسلام بحث حجاب ضروری و واجب است! در حالی که امر حجاب یکی از ضروریات دین و در آیات شریفه قرآن برای همه زنان مسلمان یک تکلیف شرعی است.

منتظری ادامه داد: در روایات و احادیث پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) در باب موضوع حجاب مطالب بی شماری بیان شده و این مساله به قدری مورد تاکید است که در شب معراج پیامبر اسلام (ص) نیز بر مساله حجاب اشاره شده است.

وی یادآور شد: در ادیان آسمانی نیز حجاب بر زنان امری لازم و ضروری بوده است، اصولا ویژگی و ساختار وجودی که خداوند در بانوان قرار داده است؛ اقتضا می‌کند که زن مصون از تعرض باشد و این امر از طریق حجاب محقق می‌شود.

رئیس دیوان عالی کشور تاکید کرد: حجاب یک تکلیف شرعی و قانونی است و در جامعه اسلامی و به‌خصوص در نظام جمهوری اسلامی ایران، انتظار این است که حتی کسانی که مسلمان نیستند و یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند، زیرا قانون در کشور برای همه لازم الاتباع است.

منتظری خاطرنشان کرد: مساله حجاب در نظام جمهوری اسلامی ایران، تنها یک امر عقیدتی و دینی نیست و یک امر قانونی است، تمام شهروندان چه معتقد به مبانی دینی باشند و چه نباشند باید به قانون عمل کنند.

وی با بیان اینکه امروز کیان خانواده در دنیای غرب درحال اضمحلال است، گفت: تجربه نشان داده که بی‌بند و باری و روابط بدون قید و شرط، چه بر سر جوامع بشری آورده است، دست اجانب به دنبال برداشتن امر مهم حجاب، عفاف، حیا و شرم در جامعه اسلامی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند دشمن روی این مساله مدیریت و برنامه‌ریزی کرده است.

رئیس دیوان عالی کشور اضافه کرد: مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند، این مردم با تقدیم ۳۰۰ هزار شهید انتظار حاکمیت احکام اسلام و اجرای دستورات اسلام را در جامعه دارند؛ بنابراین همه دلسوران نظام و دلبستگان اسلام باید بر مساله حجاب توجه لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر اجرای قانون توسط همه دستگاه‌های حاکمیتی و با توجه به وظایف و مسئولیت‌های نیروی انتظامی در تامین امنیت جامعه در کشور، بر پشتیبانی و حمایت قاطع از آنان خصوصا در مساله حجاب گفت: تامین امنیت اخلاقی جامعه ضروری است که در این زمینه ضمن اینکه باید جلوی برخی تخلفات و تندروی‌ها گرفته شود، باید با برنامه ریزی و تدبیر عمل شود و قطعاً همراهی و همکاری مردم نیز در اجرای قانون تاثیرگذار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه
  • علما ومعلمان حافظان دین و ناجیان جامعه
  • حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • ماموستا فخری در تبیین حقایق انقلاب از علمای پیشتاز بود
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • رسانه‌های استان سمنان روحیه بسیجی را در جامعه گسترش دهند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب، قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند