Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-25@22:31:37 GMT

میزان صادرات نفت ایران پس از تحریم‌ ها

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۴۹۸۷

صراط:

صادرات نفت ایران تا پایان سال به علت تحریم‌های آمریکا احتمالا به میزان دو سوم کاهش خواهد یافت و درحالی‌که عرضه نفت سایر کشورها نیز با اختلال مواجه است، بازارهای نفتی با مشکلات بزرگی مواجه خواهند شد.

به گزارش فارس به نقل از رویترز واشنگتن در ابتدا قصد داشت پس از خروج ترامپ از برجام، به طور کلی صادرات نفت ایران را متوقف کند و از تمام مشتریان ایران خواست تا خرید نفت از ایران را تا ماه نوامبر به صفر برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما پس از آن، آمریکا موضع نرم‌تری به خود گرفت و اعلام کرد ممکن است به برخی از هم‌پیمانان که به صورت ویژه به نفت ایران متکی هستند، معافیت‌های تحریمی بدهد.

اما اکثر تحلیلگران هنوز فکر می‌کنند که این تحریم‌ها میزان صادرات نفت را کاهش خواهد داد و در بدترین سناریو آن را به روزانه 700 هزار بشکه خواهد رساند.

موسسه اف جی ایی معتقد است صادرات نفت ایران می تواند به علت تحریم ها تنها 700 هزار بشکه در روز کاهش یابد. بیشتر این رقم صادرات نفت به چین خواهد بود و بخش کوچک‌تری به هند، ترکیه و دیگر خریداران نفتی ایران که معافیت دولت آمریکا را دریافت کنند، ارسال خواهد شد.

این موسسه در ادامه افزود 100 هزار بشکه میعانات گازی نیز ممکن است به چین، خریداران دریافت کننده معافیت و احتمالا امارات و کره ارسال شود.

چین که بزرگ‌ترین مشتری نفت ایران است و روزانه 650 هزار بشکه نفت از ایران می‌خرد، ممکن است تحریم‌های آمریکا را نادیده بگیرد و به واردات از این کشور ادامه دهد.

هند که به طور متوسط 550 هزار بشکه نفت در روز از ایران در نیمه نخست امسال وارد کرده، هنوز اعلام نظر رسمی انجام نداده است. با این حال، به پالایشگاههای دولتی این کشور گفته شده درصورتی که واشنگتن معافیتی به این کشور ندهد، برای یافتن یک نفت جایگزین آماده شوند.

کره جنوبی و ژاپن که در مجموع حدود 370 هزار بشکه نفت در روز نفت از ایران در نیمه نخست 2018 وارد کرده‌اند، اعلام کردند اگر معافیت نگیرند، واردات خود را قطع می‌کنند.

اروپا در نیمه نخست امسال، بیشترین سهم از نفت صادراتی ایران را به خود اختصاص داد و ایتالیا و ترکیه، بزرگ‌ترین واردکنندگان اروپایی نفت ایران بوند.

پس از اینکه بانک سوئیسی بی سی پی اعلام کرد تامین مالی محموله‌های ایران را از 30 ژوئن متوقف خواهد کرد، چندین پالایشگاه هم‌اکنون خرید نفت از ایران را متوقف کردند.

پالایشگاه‌های یونانی و اسپانیایی کاهش واردات نفت از ایران را آغاز کرده‌اند. اما خریداران ترکیه‌ای اعلام کردند روابط تجاری با ایران را متوقف نخواهند کرد.

 

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: صادرات نفت ایران تحریم بشکه ایران صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۴۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس، روسیه را به دور زدن تحریم‌های غرب متهم کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، کامرون دوشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه آی تی وی انگلیس خواهان جلوگیری از «صادرات اقلام تحریمی و تقویت ماشین جنگی روسیه» است.

صادرات شماری از کالاهای غربی از جمله از آلمان، فرانسه، ایتالیا و انگلیس به کشورهای آسیای مرکزی همچون قرقیزستان، ازبکستان و قزاقستان افزایش یافته است. غربی‌ها معتقدند که کالاهای تحریمی از جمله اقلام دارای کارکرد دوگانه از این کشورها به روسیه می‌رود.

اسکای نیوز گزارش داد که صادرات انگلیس به قرقیزستان هزار و ۱۰۰ درصد افزایش یافته است که تجهیزات پهپاد و ماشین‌آلات سنگین از جمله کالاهای صادراتی به قرقیزستان است.

کامرون اظهار کرد که انگلیس مخالفت تعاملات تجاری روسیه و قرقیزستان نیست اما با دولت قرقیزستان برای جلوگیری از تضعیف نظام تحریمی غرب علیه روسیه همکاری می‌کند.

روزنامه وال استریت ژورنال اسفند ماه در گزارشی در مورد ناکارآمد بودن تحریم‌های غرب علیه مسکو مدعی شد که کوادکوپتر، هلی‌شات و تراشه‌های ساخت آمریکا به نحو فزاینده‌ای از مبدأ چین و از طریق مسیرهای تجاری آسیای مرکزی به روسیه سرازیر می‌شوند.

این روزنامه آمریکایی مدعی شد که علیرغم تلاش های آمریکا و اتحادیه اروپا، کالاهای دومنظوره ممنوعه که قابلیت مصرف در حوزه نظامی دارند و اغلب آنها در چین تولید می‌شوند، از طریق قزاقستان و قرقیزستان وارد روسیه می‌شوند.

به نوشته این رسانه، برخی از این کالاها تولید شرکت های آمریکایی هستند و این موسسات اعلام کرده اند که بدون اجازه آنها این اقلام به روسیه صادر شده است.

دیگر خبرها

  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • قیمت نفت در بودجه چند دلار است؟
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲
  • انگلیس، روسیه را به دور زدن تحریم‌های غرب متهم کرد