Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@05:27:50 GMT

ولوو S۹۰ پاک ترین خودرو در تست آلایندگی پنج گاز

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۵۳۵۵

به گزارش ایلنا و بر اساس آخرین آمار و اطلاعات منتشر شده ، تقریبا به ازای هر چهار نفر یک دستگاه خودرو در ایران وجود دارد.


این آمار در حالیست که میزان تولید شرکت ایران خودرو با ۶۳۴۴۸۱ دستگاه معادل ۳۱% ، شرکت سایپا و پارس خودرو با ۵۱۷۸۳۹ دستگاه معادل ۵۷.۸% ، شرکت مدیران خودرو با ۵۵۰۰۸ دستگاه معادل ۶۲.۴% و شرکت کرمان موتور با ۴۱۴۴۸ دستگاه معادل ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹% در سال ۹۵ رشد تولید محصول داشته‌اند.

امروزه استاندارد محصولات خودرویی تولید شده در کشور بر پایه استاندارد یورو ۲ و یورو ۴ است و برای کاهش میزان آلایندگی در کشور این استاندارد باید به استانداردهای یورو  ۵ و ۶ تغییر یابد و برای دستیابی به این مهم باید کیفیت تولید خودرو و قطعات ارتقا یابد که با دستگاه های تولیدی فعلی که از ۴٠ سال پیش در کارخانجات کشور وجود دارد، امکان‌پذیر نیست.

خودروهای هیبریدی و برقی؛

استفاده از خودروهای هیبرید و برقی و استفاده از تکنولوژی نوین بسیار مناسب بوده لیکن نباید فراموش شود اگر تامین نیروی برق خودروهای برقی برپایه تولید از نیروگاه های حرارتی باشد تاثیری در کاهش آلودگی ندارد زیرا از میزان تولیدCO۲ کاسته نخواهد شد.

طبق پژوهش صورت گرفته توسط دو محقق به نام های ویکتور تیمرز و ای  جی اختن از دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند، این خودروها تولید کننده نوعی از مواد آلاینده هستند که اصطلاحا ذرات معلق در هوا نامیده می‌شوند.

این نوع از آلاینده ها در واقع حاصل خروجی اگزوز یک موتور احتراق داخلی نبوده و ۹۰ درصد از این ذرات معلق از منابعی تولید می‌شوند که ربطی به خروجی اگزوز خودروها ندارد.

این ذرات معلق شامل ذرات حاصل از فرسایش تایر، آزبست حاصل از لنت ترمز، گرد و خاک و ذرات معلقی که از جاده ها بلند می‌شود ، تماما عواملی هستند که ازدیاد وزن یک خودرو باعث افزایش آنها می شود و خودروهای برقی و هیبریدی به خاطر مجموعه باطری های فشرده‌ای که دارند به طور میانگین ۲۴ درصد از خودروهای بنزینی سنگین‌تر هستند.

رسوایی خودروسازهای به نام دنیا به دلیل تقلب در تست های آلایندگی؛

در سپتامبر ۲۰۱۵ گروه فولکس‌واگن ، که یک شرکت چندملیتی خودروسازی در آلمان می باشد ، به جرم تقلب در تست تشخیص دهنده آلاینده‌های بیش از ۱۱ میلیون عدد فولکس‌واگن و آئودی که در طول سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۵ فروخته شده بودند به دام افتاد.

این جعل اسناد باعث شد که تمامی خودروهای این شرکت استانداردها و تست‌های آژانس حفاظت محیط زیست ایالات متحده آمریکا را در حالی سپری کند که ۴۰ بار بیشتر از محدودیت‌های قانونی نیتروژن اکسید وارد محیط زیست می‌کردند.

این شرکت به خاطر این رسوایی عذرخواهی کرد واستعفای مدیر ارشد اجرایی این شرکت مارتین وینترکورن را در تاریخ ۲۳ سپتامبر ۲۰۱۵ در پی داشت. در جدیدترین تحقیقات ، پای کمپانی هایی مثل رنو ، پژو ، سیتروئن و حتی تویوتا نیز به میان کشیده شد و مقامات فرانسوی تحقیقاتی را در این زمینه آغاز کرده اند.

وزیر محیط زیست فرانسه خانم سگولن رویال، کمیسیونی تشکیل داد تا میزان گازهای آلاینده خودروهای مختلف را در شرایط واقعی بررسی کنند.

این کمیسیون ۵۲ مدل از خودروهای ساخت پژو، سیتروئن و رنو و همچنین خودروهای ساخت سایر برندها مثل فورد، مرسدس، تویوتا و البته فولکس واگن را تحت آزمایش های مختلف قرار دادند ، که البته نتایج جالبی بدست آمده است. اکثر خودروهای تست شده در آزمون های کنترلی، تا پنج برابر بیش از حد مجاز شرایط واقعی آلودگی از خود بر جای گذاشتند.

دو سوم از خودروها نیز بین ۲۰ تا ۵۰ درصد بالاتر از میزانی که قبلا در فرم ها تایید شده بودند، آلایندگی داشتند.

گزارشات و نتایج ضد و نقیض در رسانه ها، ما را بر آن داشت تا به صورت اتفاقی از برخی خودروها آزمون آلایندگی بعمل آوریم .

بر همین اساس تیم فنی داتیس خودرو تصمیم به بررسی و سنجش میزان آلایندگی برخی از خودروهای موجود در بازار ایران نموده که گزارش آن در زیر باستحضار رسانده می شود:

کلیه مقادیر توسط دستگاه ۵ گاز استاندارد و کالیبره ، اندازه گیری شده و کلیه اصول فنی رعایت شده است. کلیه مستندات در واحد خدمات پس از فروش موجود بوده و قابل ارائه به مراکز ذیصلاح است.

 دستگاه ۵ گاز:

دستگاه اندازه گیری استاندارد، که برای سنجش میزان گازهای خروجی از اگزوز شامل : HC (هیدروکربن های نسوخته) – CO (مونوکسید کربن ) – CO۲ (دی اکسید کربن ) –  O۲ (اکسیژن)  – NOX (ناکس) ‌است.

کلیه عناصر اشاره شده در بالا تاثیر بسزایی در وضعیت آلایندگی هوا داشته و سنجش آنها از مهمترین آزمون های معاینه فنی است.

گزارش آنالیز گازهای اگزوز برای خودرو کیا اسپورتیج ۲۰۱۵:

پرینت گرفته شده از دستگاه ۵ گاز:

گزارش آنالیز گازهای اگزوز برای خودرو لکسوس NX۳۰۰ هیبرید ۲۰۱۶ :

پرینت گرفته شده از دستگاه ۵ گاز:

گزارش آنالیز گازهای اگزوز برای خودرو هیوندا سوناتا هیبرید ۲۰۱۷:

پرینت گرفته شده از دستگاه ۵ گاز:

گزارش آنالیز گازهای اگزوز برای خودرو ولوو V۴۰  ۲۰۱۴:

پرینت گرفته شده از دستگاه ۵ گاز:

گزارش آنالیز گازهای اگزوز برای خودرو ولوو XC۹۰  ۲۰۱۷ :

پرینت گرفته شده از دستگاه ۵ گاز:

گزارش آنالیز گازهای اگزوز برای خودرو ولوو S۹۰  ۲۰۱۸ :

پرینت گرفته شده از دستگاه ۵ گاز:

گزارش مقایسه ای :

نوع خودرو/گاز خروجی HC CO CO۲ O۲ NOX رتبه بندی خودروها به ترتیب  میزان کمترین آلایندگی   ولوو S۹۰ ۲۰۱۸ ۲۲ ppm ۰.۰۳% ۱۱.۸۱% ۰.۰۷% ۰ ۱   ولوو XC۹۰ ۲۰۱۷ ۲۵ ppm ۰.۰۳% ۱۲.۲۲% ۰.۱۰% ۰ ۲   ولوو V۴۰  ۲۰۱۴ ۳۷ ppm ۰.۰۳% ۱۱.۵۶% ۰.۰۵% ۰ ۳   لکسوس NX۳۰۰ هیبرید ۲۰۱۶ ۱۳۶ ppm ۱.۱۷% ۱۱.۵۶% ۰.۷۷% ۰ ۴   هیوندا سوناتا هیبرید ۲۰۱۷ ۴۶ ppm ۰.۲۷% ۱۲.۴۷% ۰.۰۳% ۰ ۵   کیا اسپورتیج ۲۰۱۵ ۷۵ ppm ۰.۶۰% ۱۲.۳۶% ۰.۰۶% ۰ ۶  

 

سبزترین خودروی ایران !

طبق جدول مقایسه ای بالا خودروی ولوو S۹۰  ۲۰۱۸ با استاندارد آلایندگی یورو ۶ که بالاترین سطح استاندارد آلایندگی در اروپا محسوب شده ، دارای برآیند کمترین میزان آلایندگی بوده و به عنوان سبزترین خودرو ایران شناخته می شود و میانگین مصرف سوخت این خودرو، به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر رانندگی، ۷.۲ لیتر است.

تذکر :

کلیه خودروها از لحاظ سلامت موتوری و سوخت رسانی و کاتالیست سالم بوده و قبل از تست ها توسط کارشناسان بررسی شده بودند.

کلیه مستندات ، تصاویر و فیلم های اخذ شده در حین آزمون، در صورت نیاز و جهت ارائه به مراجع ذیصلاح قابل ارائه است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://www.datiskhodro.com مراجعه کنید.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استاندارد خودرو گاز محیط زیست پارس خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۵۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو‌های ایرانی در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک

خودرو‌های ایرانی در بازار با قیمت‌های زیر به فروش رفته‌اند.

گروه اینفوگرافیک بازارنیوز- سروش نظری؛ طبق بررسی‌های خبرنگار بازارنیوز قیمت انواع خودرو در بازار آزاد به شرح زیر است:

 

برچسب ها: قیمت خودرو ، بازار خودرو ، قیمت خودروهای داخلی ، بازار خودروهای ایرانی ، قیمت خودرو صفر لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9a

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو‌های ایرانی در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • فتوایی که درباره اگزوز خودرو صادر شد!
  • ۱۹۰۰ دستگاه خودرو شوتی در خراسان جنوبی متوقف شد
  • ادامه روند نزولی قیمت خودرو در بازار؛کدام خودرو ۴۰ میلیون تومان ارزان شد؟ | جدول قیمت ها
  • وضعیت خودروهای لوکس در نمایندگی‎ های خودرو دُبی بعد از سیل | بنز و لامبورگینی به چه روزی افتاده اند! |‌ تصاویر
  • هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان زیر ذره بین بازرسان
  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند
  • نظارت بر هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان
  • قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت +جدول
  • نجات 666 میلیون لیتر بنزین توسط وزارت صمت