Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار اردبیل از تدوین برنامه عملیاتی برای صیانت از حقوق شهروندی و اجرایی شدن سرفصل‌های ده‌گانه کمیسیون سلامت اداری خبر داد.

به گزارش ایلنا، حمید لطف‌اللهیان در جلسه کمیسیون سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی در اردبیل اظهار داشت: تعیین سیاست‌ها و راهبردها، ارتقای سطح آگاهی و اطلاعات شهروندان از قوانین، توانمندسازی مدیران و اصلاح رفتار آنها، توسعه خدمات الکترونیکی و پایش و بررسی میزان رضایت شهروندان جزو برنامه‌هایی است که در راستای صیانت از حقوق شهروندی اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تدوین سنجش و اندازه‌گیری میزان رضایتمندی شهروندان و تکریم ارباب رجوع، تنظیم برنامه اجرایی ارتقای سلامت و مبارزه با فساد اداری، بازنگری قوانین، تدوین شاخص‌های سلامت، راهبری استقرار فرهنگ سازمانی و نظارت و سنجش تحقق میزان آن از جمله مهمترین وظایف این کمیسیون در شهرداری است که تشکیل شده و با برگزاری جلسات مستمر در راستای تحقق این اهداف تلاش می‌کند.

شهردار اردبیل با تاکید بر الکترونیکی کردن برخی از خدمات در مجموع مدیریت شهری بیان کرد: با توجه به رشد سریع فناوری در عصر حاضر، ضروری است خدماتی که به شهروندان ارایه می‌شود الکترونیکی شود تا در نهایت منجر به سلامت اداری شود.

لطف‌اللهیان افزود: در کنار این امر باید بخش‌هایی که مشکلات و نواقصات زیادی در آن واحدها وجود دارد شناسایی شده و بر حسب طرح‌هایی که ارائه می‌شود در قالب یک زمانبندی دقیق مشکلات مرتفع شود.

وی توجه ویژه به تعمیر و نگهداری در بحث خدمات شهری را جزو اولویت‌ها برشمرد و تصریح کرد: با صرفه جویی در هزینه‌ها صیانت از حقوق شهروندی محقق خواهد شد.

شهردار اردبیل برگزاری جلسات کمیسیون سلامت اداری را مفید دانست و افزود: با ارائه گزارش‌های منسجم که هر واحد چقدر توانسته اهداف صیانت از حقوق شهروندی را رعایت کند می‌توان فسادهای احتمالی را ریشه‌کن کرد.

وی راه‌اندازی میز خدمت در دستگاه‌های اداری را اقدامی شایسته در راستای تکریم ارباب رجوع برشمرد و گفت: میز خدمت نباید در حد سخت افزار باشد و بایستی نرم افزارهایی برای آن طراحی کرد تا منجر به افزایش هزینه اضافی نشود و پاسخگویی مدیران و کارمندان بایستی مستند به قانون بوده و در صورت لزوم از کارشناسان و مشاوران حقوقی برای حل مشکلات بهره بگیرند.

لطف‌اللهیان با تاکید بر ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف به کارکنان اظهار کرد: با صدور بخشنامه و دستورالعمل و با وحدت رویه و انسجام در راستای صیانت از حقوق شهروندی می‌توان مشکلاتی را که ناشی از عدم آگاهی است مرتفع کرد.

شهردار اردبیل افزود: اقداماتی که واحد عمران شهرداری با صرفه جویی در راستای صیانت از حقوق شهروندی انجام داده قابل تقدیر است، به عنوان مثال در لوله‌گذاری میدان آزادگان که برآورد اولیه آن یک میلیارد و 400 میلیون تومان بوده است اما با احیای کانال در نهایت با 400 میلیون به سرانجام رسیده و این صرفه‌جویی خود قدمی برای صیانت از حقوق شهروندی به شمار می‌رود.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 حقوق شاخص صرفه جویی فساد اداری فناوری جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۶۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری

به گزارش خبرگزار، مهر، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد، نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیر کمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقا سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکارها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقا سلامت اداری، خصوصاً ارتشاء از طریق احصاء نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، خاطرنشان کرد: تلاش در جهت اجرایی ساختن آن‌ها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبردها و راهکارهایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضائی، مدیریت اخلاق حرفه‌ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

بر اساس گزارش سایت شهر، الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیأت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و در اسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

کد خبر 6089965 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش خواهد یافت؟
  • درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است
  • عدم پاسخگویی کتبی به ارباب رجوع تخلف اداری محسوب می شود