Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تفاهم‌نامه همکاری مشترک در خصوص توسعه کسب‌وکار‌های مبتنی بر فن‌آوری اطلاعات در حوزه خدمات بیمه و سلامت کشور در نشستی مشترک به امضای سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور و سیدتقی نوربخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی رسید به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، تفاهم‌نامه همکاری مشترک در خصوص توسعه کسب‌وکار‌های مبتنی بر فن‌آوری اطلاعات در حوزه خدمات بیمه و سلامت کشور در نشستی مشترک به امضای سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور و سیدتقی نوربخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شایان ذکر است در این نشست که با حضور مهدی فقیهی دبیر توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونان و کارشناسان دوطرف برگزار شد، زمینه‌های همکاری دوجانبه و افزایش سطح مناسبات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

شایان ذکر است این تفاهم‌نامه همکاری مشترک سازمان تأمین اجتماعی و ستاد توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف افزایش ایجاد و تقویت استارت‌آپ‌ها در حوزه توسعه کسب و کار‌های موجود در این بخش، دسترسی سریع‌تر به بازار‌های داخلی، شبکه سازی بین سازمان تأمین اجتماعی و کسب‌وکار‌های نوپای مبتنی بر فن‌آوری اطلاعات در حوزه‌های بیمه و سلامت، توسعه خدمات و نوآوری در مدل کسب و کار سازمان تأمین اجتماعی با استفاده از ظرفیت‌های همکاری با استارت‌آپ‌های موجود کشور و همچنین ایجاد نظام رصد و پایش مستمر کسب‌وکار‌های نوپا مبتنی بر فن‌آوری اطلاعات در حوزه خدمات بیمه و سلامت به امضای دو طرف رسید.

گفتنی است با اجرایی شدن این تفاهم‌نامه، ستاد فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نسبت به حمایت فنی و قانونی از تأسیس و راه اندازی مرکز شتابدهی و نوآوری دیجیتال در حوزه خدمات بیمه و سلامت، تسریع در اخذ مجوز‌های لازم و همچنین کمک به انتقال تجربه و تأمین منابع اطلاعاتی موردنیاز برای فعالیت‌های مرکز شتابدهی و نوآوری دیجیتال اقدامات لازم را به کار خواهد بست.

همچنین معرفی استارت‌آپ‌های فعال در حوزه خدمات بیمه و سلامت، تعامل مؤثر با مربیان، صندوق‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر، حمایت از تجاری‌سازی طرح‌های موفق، حمایت از صادرات و بازارسازی برای محصولات تجاری شده و همچنین ایجاد هماهنگی با دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فن‌آوری، در حمایت از کسب‌وکار‌های نوپای حوزه بیمه و سلامت از دیگر اقدامات ستاد فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای اجرای این تفاهم‌نامه خواهد بود.

شایان ذکر است براساس امضای این تفاهم‌نامه همکاری مشترک، سازمان تأمین اجتماعی به منظورتأسیس، توسعه و راهبری مرکز شتابدهی و نوآوری دیجیتال در حوزه خدمات الکترونیکی بیمه و سلامت، حمایت از راه‌اندازی، تامین منابع مورد نیاز، رشد و ورود به بازار استارت‌آپ‌های حوزه خدمات الکترونیکی بیمه و سلامت توسط مرکز شتابدهی و نوآوری دیجیتال و همچنین اتخاذ راهکار‌ها و تدابیر لازم برای همکاری با استارت‌آپ‌های حوزه خدمات الکترونیکی بیمه و سلامت مطابق با تجارب موفق داخلی و خارجی، اقدامات لازم را اتخاذ خواهد کرد.

گفتنی است فراهم کردن الزامات و امکانات لازم برای رشد و ورود به بازار استارت‌آپ‌های حوزه خدمات الکترونیکی بیمه و سلامت، همکاری با دانشگاه‌ها و سایر نهاد‌های مرتبط با حوزه خدمات الکترونیکی بیمه و سلامت در جهت حمایت از استارت‌آپ‌ها و همچنین حمایت از کسب وکار‌های مبتنی بر فن‌آوری اطلاعات در حوزه خدمات از دیگر تعهدات سازمان تأمین اجتماعی در اجرای تفاهم‌نامه همکاری مشترک این سازمان و ستاد فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

شایان ذکر است در این جلسه با تشکیل کارگروه مشترکی برای اجرای این تفاهم‌نامه و همچنین توسعه همکاری‌ها و تعاملات در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان، تاکید شد که "شرکت‌های دانش‌بنیان با معرفی معاونت علمی ریاست جمهوری و ستاد توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از محاسبه ضریب پیمان معاف هستند و دو شعبه تامین اجتماعی برای ارائه خدمات به این شرکت‌ها اختصاص یافته است".

گفتنی است سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور و مهدی فقیهی دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی صبح امروز با حضور در سازمان تامین اجتماعی از دستاورد‌های این سازمان در بهره‌برداری از فناوری اطلاعات در این بخش بازدید کردند.

شایان ذکر است سازمان تامین اجتماعی با ۴۲ میلیون بیمه شده یکی از بزرگترین سازمان‌های بیمه‌گر در کشور است که با همکاری ستاد توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و فضای مجازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به دنبال استفاده از ظرفیت‌های کسب و کار‌های نوپای حوزه فناوری به منظور گسترش و بهبود خدمات این سازمان را دارد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تفاهم نامه همکاری کسب و کار نوپا سازمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۶۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد

به گزارش پارس نیوز، تامین اجتماعی مجوز بیمه ۱۰ هزار کارگر ساختمانی را صادر کرد این در حالی است که طبق گفته انجمن کارگران ساختمانی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند. عضو هیئت مدیره انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، به خراسان می گوید، سهم بیمه توسط کارگر و کارفرما پرداخت می شود با وجود این، این بیمه خدمات ویژه ای به کارگر ارائه نمی دهد

صادق غفوریان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بیمه شدن ۱۰ هزار کارگر ساختمانی در اردیبهشت ماه خبر داده و این در حالی است که عضو هیئت مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ایران در گفت وگو با خراسان نه تنها این تعداد را در برابر کارگران بدون بیمه ناچیز می داند، به این نکته هم اشاره می کند که این بیمه، اساسا بیمه ای کم خاصیت با سطح نازلی از خدمات است.

۱۰ هزار کارگر در اردیبهشت بیمه می شوند

انتهای هفته گذشته، موسوی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: با توجه به منابع جذب شده اردیبهشت امسال ۱۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سراسر کشور، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند.

قطع بیمه ۳۰۰ هزار کارگر

این در حالی است که نمایندگان انجمن ها و اتحادیه های کارگران ساختمانی معتقدند، طی سه سال گذشته بیمه حدود ۳۰۰ هزار کارگر ساختمانی قطع شده است. مشکلات و اختلاف نظرها درخصوص قوانین موجود در این زمینه باعث شد که جریان بیمه این کارگران متوقف شود.

ماجرا به ماده ۵ قانون بیمه کارگران و میزان عوارض پروانه ساختمان برمی گشت که با پرداخت آن توسط کارفرما، بخشی از آن باید برای بیمه کارگران ساختمانی هزینه شود.

در عین حال، مشکلات موجود و موانع و چالش هایی که در این زمینه وجود داشت، با اصلاحیه ای که به تازگی در مجلس صورت گرفت، سهم پرداختی توسط کارفرمایان کاهش یافت و زمینه انجام بیمه کارگران فراهم شد.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این زمینه گفت: «سازمان تامین اجتماعی براساس اصلاحیه ماده پنج قانون بیمه کارگران ساختمانی مکلف است با دریافت ۷ درصد حق بیمه سهم بیمه شده از کارگر و همچنین ۱۵ درصد مجموع عوارض صدور پروانه از مالک نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند.با این اصلاحیه مشکل تامین منابع بیمه کارگران تا حد مشخصی حل شده است و از این پس براساس منابع تامین شده تعدادی از کارگران ساختمانی بیمه خواهند شد.»

۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند

در عین حال، هم اکنون طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی ۶۷۰ هزار کارگر ساختمانی بیمه هستند و آن طور که رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی اعلام کرده است، ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی نیز بیمه نیستند.

حادثه روزانه برای ۲.۵ نفر از کارگران ساختمانی

جدا از سختی ها و مشقت های معیشتی که روز به روز گریبانگیر طبقه کارگر به ویژه کارگران ساختمانی است، آن ها با حوادث سخت کار نیز مواجه هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی در این باره با اشاره به ضرورت بیمه کارگران ساختمانی می گوید: «تعداد حوادث شغلی در این شغل بسیار زیاد است. روزانه دو ونیم نفر فوتی بین کارگران ساختمانی داریم که آمار بسیار بالایی است، تعداد بسیاری از کارگران نیز روزانه قطع نخاع و قطع عضو می‌شوند. بیمه حق اولیه هر فردی است، اما متاسفانه بعید می‌دانیم با این قانون تمام کارگران ساختمانی که چشم انتظار بیمه بودند به حقشان برسند.»

منبع : مشرق

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است