Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قم- ايرنا- معاون بهره برداري و ديسپاچينگ شرکت توزيع نيروي برق قم گفت: بخش عمده اي از عدم انطباق خاموشي ها با جدول زمان بندي ارائه شده ناشي از خرابي در زيرساخت هاي شرکت برق است که به دليل افزايش ناگهاني مصرف و بالا رفتن ولتاژ هنگام وصل جريان برق در پست ها و فيدرها رخ مي دهد.

به گزارش ايرنا، رضا مداحي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: 9 هزار مگاوات از توليد 55 هزار مگاواتي کشور از نيروگاه هاي برق آبي استحصال مي شود و امسال به دليل کمبود منابع آبي، امکان توليد پنج هزار مگاوات نيروي برق از نيروگاه هاي برق آبي کاهش يافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: اين کمبود توليد برق به علاوه خرابي هاي احتمالي به دليل دماي بالاي هوا که ممکن است در پست ها و نيروگاه هاي برق رخ دهد، باعث کم شدن توليد برق و در نتيجه خاموشي هاي ساعتي در نقاط مختلف شده است.
وي اضافه کرد: براي مديريت بهينه مصرف برق بايد اين خاموشي ها اعمال شود تا ساختار برق سراسري به دليل افزايش مصرف در تابستان دچار مشکل نشود.
وي با بيان اين که ديسپاچينگ شرکت توزيع نيروي برق قم زير نظر شرکت برق استان تهران است، افزود: تمام نيروگاه هاي توليد برق به شبکه سراسري وصل است و ديسپاچينگ ملي با توجه به سهميه اي که هر استان دارد، خاموشي ها را اعمال مي نمايد.
معاون شرکت برق قم گفت: جدول زمانبندي خاموشي هاي روزانه اي که اعلام مي شود، جدول بيشينه مي باشد و ممکن است در بازه هاي اعلامي خاموشي رخ ندهد و يا زمان آن کمتر باشد.
وي با اشاره به اين که برقي که در کشور نياز داريم را صادر نمي کنيم، گفت: براي افزايش ميزان توليد اقدام هايي انجام شده است و مقدار توليد پاسخگوي مصرف نيست.
وي با بيان اين که خاموشي ها ارتباط مستقيم با ميزان توليد و مصرف دارد، بيان کرد: ميزان مصرف ارتباط مستقيم با دما دارد و تا زماني که دماي هوا بالا و ميزان مصرف فراتر از توليد است، خاموشي ها نيز اعمال مي شود.
مداحي افزود: با توجه به افزايش دماي هوا، حداقل تا 2 هفته آينده گرما ادامه دارد و خاموشي ها نيز اعمال مي شود و اگر افزايش دما ادامه داشته باشد خاموشي ها تا آخر مردادماه صورت مي گيرد و البته ساعت هاي آن کمتر خواهد بود.
وي با تاکيد بر اين که خاموشي هاي شبکه سراسري ارتباطي با ظرفيت شبکه استان ندارد، ادامه داد: اگر نيروگاه ها برق مورد نياز مصرف را توليد کنند، مشکلي در توزيع نخواهيم داشت.
وي تاکيد کرد: برق مردم قم در تهران مصرف نمي شود و خاموشي هاي هر استاني با توجه به شاخص هاي همان استان از جمله دما، ميزان مصرف و زيرساخت ها اعمال مي شود.
مداحي با بيان اين که سال گذشته پيک بار مصرف قم 750 مگاوات بود، افزود: اگر امسال صرفه جويي صورت نمي گرفت، پيک بار به 800 مگاوات مي رسيد.
وي اضافه کرد: در 10 سال گذشته مصرف نيروي برق در قم 10 درصد افزايش يافته، در حالي که رشد مصرف برق در سطح کشور، 6 درصد بوده و اين نشان دهنده رشد بسيار بالاي برق در اين استان مي باشد که نيازمند مديريت مصرف است.
مداحي با اشاره به اقدام هاي شبکه توزيع برق قم در مديريت اين بحران، بيان کرد: ظرفيت سامانه 121 که مخصوص مشترکان برق است 2 برابر شده و در حال حاضر توانايي پاسخگويي همزمان به 120 تماس گيرنده را دارد.
وي افزود: 12 اکيپ اجرايي و عملياتي به تعداد اکيپ هاي شرکت توزيع نيروي برق اضافه شده و هم اکنون 20 اکيپ در سطح شهر براي رفع خاموشي هاي ناشي از خرابي و نوسان برق فعال هستند.
وي به شهروندان توصيه کرد: در صورت قطع برق، وسايل خانگي و صنعتي که در مدار برق قرار دارند را از مدار خارج نماييد تا هنگام برقراري جريان برق به دليل بالا رفتن ولتاژ از خسارت احتمالي به وسايل برقي و پست ها و فيدرهاي شرکت برق جلوگيري شود.
معاون شرکت برق قم ادامه داد: بايد براي وسايل برقي از محافظ هاي استاندارد استفاده شود تا به وسيله تاخيري که وسايل برقي را در مدار برق قرار مي دهد، به وسايل آسيب نرسد.
وي تاکيد کرد: آسانسورها بايد طبق استاندارد مجهز به سيستم توقف اضطراري باشند تا کابين آسانسور در نزديک ترين طبقه متوقف شود.
وي اضافه کرد: مشترکان اداره ها، شرکت ها و ارگان ها که در صورت قطع برق محل کارشان را ترک مي کنند، وسايل را در وضعيت خاموش قرار دهند تا مصرف بيهوده و صدمه هاي احتمالي رخ ندهد.
مداحي افزود: مصرف برق در تمام نهادها پايش مي شود و در صورتي که فراتر از الگوي مصرف باشد، به مسئولان امر گوشزد مي شود.
وي تاکيد کرد: براي مديريت مصرف برق، سمينارها و جلسه هاي آموزشي با مشترکان بخش هاي مختلف برگزار شده و براي صرفه جويي در مصرف نيز يک هزار تفاهم نامه با مشترکان امضا شده است.
وي در ادامه با اشاره به نصب پنل هاي خورشيدي خانگي، بازگشت سرمايه در نصب اين پنل ها را سه سال اعلام کرد و افزود: همشهرياني که علاقه مند به اين سرمايه گذاري هستند مي توانند به واحد بازار شرکت توزيع نيروي برق قم مراجعه نمايند.
وي با بيان اين که 547 هزار مشترک برق در بخش هاي مختلف قم وجود دارد، گفت: 80 درصد مشترکان در بخش خانگي و 1.14 در بخش صنعتي هستند، در حالي که 33 درصد برق در بخش خانگي، 30 درصد در بخش صنعتي و 37 درصد در ساير بخش ها مصرف مي شود.
/2085/ 1175
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۶۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق هرمزگان، محمد کریمی در بازدید از خسارت‌های ناشی از طوفان و تندباد در زیر ساخت‌های آسیب دیده برق در جزیره قشم اظهار داشت: این خسارت‌ها به میزان افزون بر ۸۹ میلیارد تومان در حال ترمیم و جبران است.

وی بر لزوم جبران خسارت‌ها در کوتاه مدت تاکید کرد و با بیان اینکه بیش از ۵۵ میلیارد تومان از این خسارت‌ها در جزیره قشم بر جای مانده است افزود: از همه ظرفیت‌های قانونی برای تأمین و توزیع بهینه برق در جزیره قشم بهره‌گیری می‌شود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان، با تشریح خدمات انجام شده در جزیره قشم ادامه داد: طول خطوط توزیع برق خسارت دیده در این جزیره حدود ۲۴ کیلومتر و تعداد تیرهای فشار متوسط و فشار ضعیف ۳۵۳ عدد بوده است، ۲ دستگاه ترانس نیز در حوادث تند باد و توفان خسارت دیدند که نیروهای عملیاتی این شرکت به سرعت نسبت به رفع خرابی‌ها اقدام کردند.

کریمی با اشاره به اینکه در شرایط بحرانی همه پیمانکاران و نیروهای عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان پای کار بودند ادامه داد: ترمیم و بازسازی شبکه‌های آسیب دیده از سیل خصوصاً در قشم و لنگه در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.

کد خبر 6097350

دیگر خبرها

  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌