Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@13:29:02 GMT

شهرکرد| رقابت نفسانی احزاب برای کشور آسیب است‌

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۷۳۵۷

شهرکرد| رقابت نفسانی احزاب برای کشور آسیب است‌

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: آسیب کشور بازیگری‌های سیاسی، نگاهای حزبی، جناحی و گروهی است. ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۸ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام ظهر امروز در دیدار با اعضای کمیسیون آموزشی مجلس اظهار داشت: تا زمانیکه رویه به همین شکل باشد کشور به ساحل نجات نمی‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: احزاب می‌خواهند در صدر امور مملکت باشند و نقش 100 درصدی داشته باشند که این رقابت نفسانی و برای کشور آسیب است.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با تبریک ایام دهه کرامت بیان کرد: اگر کرامت این عزیزان در وجود ما شکل گیرد در هر عرصه‌ای موفق می‌شویم.

نکونام با بیان اینکه امروز با چالش‌هایی مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: همه در یک کشتی انقلاب نشسته‌ایم و با انواع طوفان مواجه هستیم تلاش ما باید این باشد که این کشتی را به ساحل برسانیم. ما با امواج زیادی مواجه هستیم و فتنه‌های فراوانی به چشم دیده‌ایم.

وی تصریح کرد: ما نگران نیستیم زیرا این مشکلات را هم پشت سر می‌گذاریم. لازمه آن عزم راسخ است. باید از منافع خودمان بگذریم، امروز مشکل این است که منفعت‌گرا شده‌ایم. باید حق‌گرا و واقع‌گرا باشیم.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: شما بزرگواران رسالت سنگینی بر عهده دارید. مجلس نقش اساسی و کلیدی در حل مشکلات دارد و دستگاهی است که می‌تواند حرکت را تسهیل کند. مجلس باید مجریان را در یک ریل قرار دهد تا قطار به سهولت به مقصد برسید.

نکونام با بیان اینکه در حوزه تحقیقات با خلاء مواجه هستیم، گفت: تحقیقاتی انجام می‌شود اما بررسی‌ها آنگونه که باید واقع‌گرا و آینده‌نگر نیستند.

وی با اشاره به اهمیت نظارت بر اجرای امور و مسئولان بیان کرد: تصور مردم این است که مسئولان و دولتمردان زد و بند و بده بستان می‌کنند. مجلس باید در اوج تعهد نظارت خود را افزایش دهد.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس باید آینده‌نگر باشند و همچنین پیوستگی دستگاه‌ها با یکدیگر نیز بیشتر شود.

انتهای پیام/ش

R41350/P1377/S6,54/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۷۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمحال و بختیاری از جمله استان‌های پیشرو در حفظ محیط زیست است

علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در اولین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست به میزبانی دانشگاه شهرکرد، با اشاره به اهمیت بحث دانش بومی، گفت: سال‌ها در منابع طبیعی به استان‌ها اعلام شد که دانش بومی منابع طبیعی کشور احصا شود؛ با روی کار آمدن دولت سیزدهم بر مکتوب شدن دانش بومی محیط زیست تاکید شد، که امید است این دانش شروع و پیوندی میان دانش نوین و بومی باشد.

وی افزود: اعطای دبیرخانه دائمی دانش سنتی محیط زیست کشور به چهارمحال و بختیاری، اولین دستاورد این نشست بود.

علی سلاجقه اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری با وجود ظرفیت‌های بالای زیستی از جمله استان‌های پیشرو در حفظ محیط ‌زیست و منابع این حوزه است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، تصریح کرد: تشکیل دبیرخانه دائمی دانش سنتی محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری، مشارکت‌های مردمی، نهادها، سازمان‌ها و گروه‌های فعال مردمی را فراهم می‌کند.

ایشان با بیان اینکه حفظ محیط زیست بر عهده همه آحاد جامعه است، افزود: در دولت سیزدهم با مشارکت مردمی، بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست، کیفی‌سازی می‌شود.

سلاجقه در ادامه گفت: دانش بومی، امری اکتسابی و ریشه‌دار است؛ و توسعه صنعت بدون توجه به این دانش، توسعه‌ای ناپایدار محسوب می‌شود؛ در صورتی می‌توان به توسعه پایدار رسید که به ظرفیت‌های خود نگاه کنیم و تجارت درون‌زای محیط زیست کشور را از طریق دانش بومی، سامان بخشیم.

وی اشاره کرد: باید دانش بومی در راستای دانش نوین، احیا و استفاده شود و چنین همایش‌هایی ادامه‌دار باشد.

معاون رییس جمهور در ادامه، با اشاره به شعار سال از سوی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)، اظهار داشت: این شعار، کاملا موشکافانه و آینده‌نگرانه انتخاب می‌شود و به عنوان حکم تلقی شده؛ به طوری که چندین سال مسائل اقتصادی در دستورکار قرار گرفت.

علی سلاجقه افزود: باید رابطه انسان و محیط زیست یک رابطه دوطرفه و قانون‌مدارانه تعریف شود و بتوان از ظرفیت سمن‌ها در این راستا، استفاده کرد.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور ادامه داد: تا هفته آینده نگاشت اولیه در خصوص ساز و کار مردم در بحث محیط زیست تقدیم دولت می‌شود و از طرفی، اتصال تولید کشور به توسعه پایدار و ضوابط استقرار محیط زیستی را با چنگ و دندان حفظ می‌کنیم.

ایشان یادآور شد: محیط زیست به عنوان بخش زیرساختی در کشور، مطرح بوده تا جهش تولید به نحو مطلوب انجام شود؛ از طرفی رشد اقتصادی دولت در سال گذشته ۵.۴ درصد و حتی به ۷.۸ درصد رسید؛ به‌طوری‌که ایران در منطقه غرب آسیا و خاورمیانه از لحاظ جهش اقتصادی، رشد مناسبی داشته است.

وی در پایان اضافه کرد: قطعاً اطمینان داشته باشید که مباحث اقتصادی از سوی دولت، به نحو مطلوب، مدیریت و هر چه سریع‌تر، روزهای خوبی را تجربه می‌کند.

خبرنگار: نسرین قطره

انتهای پیام/

کد خبر: 1227511 برچسب‌ها سازمان محیط زیست کشور سازمان محیط زیست استان چهارمحال

دیگر خبرها

  • عزم جدی برای اعتلای فرهنگ عمومی
  • کسب رتبه سوم چهارمحال و بختیاری در مرمت بنا‌های تاریخی
  • آغاز عملیات ساخت ۹۰ واحد مسکونی در شهرستان اردل
  • اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
  • عزم جدی در جهت اعتلای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری شکل گیرد
  • چهارمحال و بختیاری از جمله استان‌های پیشرو در حفظ محیط زیست است
  • باید در حفظ ظرفیت گردشگری چهارمحال و بختیاری تلاش شود
  • پیش‌بینی تداوم بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
  • بامداد امروز بروجن خنک‌ترین نقطه چهارمحال و بختیاری بود
  • اردوی تیم ملی بوکس نونهالان کشور در شهرکرد